Achillf Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Για σας παιδιά έχω ένα laptop ultrabook SAMSUNG ATIV BOOK 9 lite (np905s3g-k02) όπου ειχε προεγκατεστημενα τα windows 8.1 64bit και το εχω κανει ολα του τα update. Τωρα θελω να το κάνω φορματ σε windows 7 64bit αλλα δεν εχει δικη του φετα dvd driver. Πηρα απο εναν φιλο μια εξωτερικη φετα dvd την LG PORTABLE SUPER MULTI DRIVER ( GP08NU20 ). Ολα καλα αλλαξα τις ρυθμισεις στα bios και bootarei κανονικα το cd των windows. Ομως μου εμφανίζει να επιλέξω προγραμμα οδηγησης. Προγραμμα οδηγησης για τι πραμα? μπορειτε να με βοηθησετε;
xristoforos89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Οδηγο sata θελει. Το θεμα ειναι οτι πολλα λαπτοπς που ερχονται με τα 8, δεν εχουν καθολου drivers (συνεπως και sata driver) για τα 7.
Achillf Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ναι μπηκα στη σελιδα της intel (δεν ξερω αν εκανα καλα) και δεν ξερω τι να κατεβασω.
xristoforos89 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Η διαδικασια ειναι η παραπανω. Το θεμα ειναι να βρεθει sata driver. Προσωπικα εψαχνα sata driver για να παω στα 7 (απο τα μαμα 8) σε asus και δεν υπηρχαν πουθενα. Ουτε απο την αντιπροσωπεια μου εδωσαν λυση. Οποτε εμεινα με τα 8, του πεταξα και το classic shell για look lke 7 και τελειωσε το παραμυθι.
SPANK Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Για δές μηπως υπάρχει η επιλογή στο bios να βάλεις τον δίσκο σε ide και ετσι σου βρεί τον δίσκο και συνεχίσει κανονικά η εγκατάσταση
Achillf Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 τιποτα τιποτα, ουτε επιλογη για ide ουτε drivers για sata. Μα γινεται αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα