Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. 

Δεν ξέρω που κατατάσσεται αυτό το θέμα, αν δεν είναι στη σωστή ενότητα ζητάω συγνώμη. 

Μια μέρα που έβλεπα μια ταινία, κολλάνε τα πάντα και ο ήχος, (δεν ξέρω πως ακριβώς να τον περιγράψω) ακουγόταν σαν χαλασμένο ρομπότ ;) Επανεκκίνηση, όλα καλά, μέχρι που το ξαναέκανε. Άνοιγμα του κουτιού, ξεμοντάρισμα των πάντων, πάστες, σκόνες, θερμοκρασίες, κλπ κλπ

Το ανοίγω πάλι και ξανά τα ίδια.

Το αποκορύφωμα ήταν σήμερα. Κολλάει, χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα στον ήχο όπως πιο πάνω. Κάνω δεξί κλικ μαύρη όλη η λίστα. Ανοίγω παράθυρα, μαύρα. Όλες οι επιλογές μαύρες.

post-119140-0-44448400-1428608996_thumb.jpg

post-119140-0-08619600-1428609020_thumb.jpg

Πραγματικά δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, έτσι ξαφνικά. Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.

Λογικά ειναι η κάρτα γραφικών οπως ειπαν και τα παιδιά , απο εκει και πέρα δοκίμασε την και σε ενα αλλο pc για να σιγουρευτείς.

Πες λίγο και απο τι αποτελείται το σύστημα σου

Δημοσ.

και γω καρτα πιστευω . εχεις ξεχωριστη καρτα γραφικων η' η μητρικη σου εχει onboard?

Έχω ξεχωριστή. Nvidia GeForce 9600 Gso

φιλε μου ειχα ενα παρομοιο προβλημα παλιοτερα,ενα πραγμα θελω να σε ρωτησω...εχεις ξεχωριστη καρτα ηχου???

Όχι, η κάρτα ήχου είναι ενσωματωμένη. 

Δημοσ.

Πρέπει να κάνεις τον παραπάνω έλεγχο με την κάρτα γραφικών που σου ειπα αλλιώς μην περιμένεις να βγάλεις εύκολο συμπέρασμα ετσι 

Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το θέμα μου μεταφέρθηκε, την άλλη φορά θα είμαι πιο προσεκτική :). Το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Επεξεργάστηκα και την υπογραφή μου, με τα στοιχεία του υπολογιστή.

Παρατήρησα, πως όταν ανοίγω κάτι βαρύ, τότε παρουσιάζει το πρόβλημα με τα γραφικά. 

post-119140-0-67547400-1429083098_thumb.jpg

Έκανα κάποια πειράματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα.

Δημοσ.

http://driver-booster-free.en.softonic.com/download#downloading   κατεβασε το driverbooster και δες αν ολοι οι οδηγοι ειναι εγκατεστημενοι και ενημερωμενοι. ισως διορθωθει.  αν οχι κατα 99% ειναι gpu...απο την εικονα που βλεπω αυτο μου φαινεται..τωρα αν δεν το εχω μπροστα μου να το ψαξω μονο εικασιες μπορω να κανω..δοκιμασε επισης απο καποιο φιλο αν να σου δωσει την gpu του να την δοκιμασεις σε σενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...