marilou26 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Δεν ξέρω που κατατάσσεται αυτό το θέμα, αν δεν είναι στη σωστή ενότητα ζητάω συγνώμη. Μια μέρα που έβλεπα μια ταινία, κολλάνε τα πάντα και ο ήχος, (δεν ξέρω πως ακριβώς να τον περιγράψω) ακουγόταν σαν χαλασμένο ρομπότ Επανεκκίνηση, όλα καλά, μέχρι που το ξαναέκανε. Άνοιγμα του κουτιού, ξεμοντάρισμα των πάντων, πάστες, σκόνες, θερμοκρασίες, κλπ κλπ Το ανοίγω πάλι και ξανά τα ίδια. Το αποκορύφωμα ήταν σήμερα. Κολλάει, χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα στον ήχο όπως πιο πάνω. Κάνω δεξί κλικ μαύρη όλη η λίστα. Ανοίγω παράθυρα, μαύρα. Όλες οι επιλογές μαύρες. Πραγματικά δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, έτσι ξαφνικά. Ευχαριστώ πολύ.
trujillo2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 και γω καρτα πιστευω . εχεις ξεχωριστη καρτα γραφικων η' η μητρικη σου εχει onboard?
aekoupoli Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 στην πρωτη εικονα ειναι artifacts οποτε λογικα ειναι καρτα. 1
SPANK Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Λογικά ειναι η κάρτα γραφικών οπως ειπαν και τα παιδιά , απο εκει και πέρα δοκίμασε την και σε ενα αλλο pc για να σιγουρευτείς. Πες λίγο και απο τι αποτελείται το σύστημα σου
Kostas.karras Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 φιλε μου ειχα ενα παρομοιο προβλημα παλιοτερα,ενα πραγμα θελω να σε ρωτησω...εχεις ξεχωριστη καρτα ηχου???
marilou26 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 και γω καρτα πιστευω . εχεις ξεχωριστη καρτα γραφικων η' η μητρικη σου εχει onboard? Έχω ξεχωριστή. Nvidia GeForce 9600 Gso φιλε μου ειχα ενα παρομοιο προβλημα παλιοτερα,ενα πραγμα θελω να σε ρωτησω...εχεις ξεχωριστη καρτα ηχου??? Όχι, η κάρτα ήχου είναι ενσωματωμένη.
SPANK Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Πρέπει να κάνεις τον παραπάνω έλεγχο με την κάρτα γραφικών που σου ειπα αλλιώς μην περιμένεις να βγάλεις εύκολο συμπέρασμα ετσι
marilou26 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το θέμα μου μεταφέρθηκε, την άλλη φορά θα είμαι πιο προσεκτική . Το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Επεξεργάστηκα και την υπογραφή μου, με τα στοιχεία του υπολογιστή. Παρατήρησα, πως όταν ανοίγω κάτι βαρύ, τότε παρουσιάζει το πρόβλημα με τα γραφικά. Έκανα κάποια πειράματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα.
SPANK Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δοκίμασε να βγάλεις και να ξανα περάσεις τους drivers Σωστή απεγκατάσταση & εγκατάσταση drivers (οδηγών) για την κάρτα γραφικών μας
Kostas.karras Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 http://driver-booster-free.en.softonic.com/download#downloading κατεβασε το driverbooster και δες αν ολοι οι οδηγοι ειναι εγκατεστημενοι και ενημερωμενοι. ισως διορθωθει. αν οχι κατα 99% ειναι gpu...απο την εικονα που βλεπω αυτο μου φαινεται..τωρα αν δεν το εχω μπροστα μου να το ψαξω μονο εικασιες μπορω να κανω..δοκιμασε επισης απο καποιο φιλο αν να σου δωσει την gpu του να την δοκιμασεις σε σενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα