Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά την αναβάθμιση του iOS, η Apple προχωρά και στην αναβάθμιση του OS X Yosemite για του υπολογιστές Mac, το οποίο φθάνει αισίως στην έκδοση 10.10.3Στην έκδοση αυτή βλέπουμε την εφαρμογή Photos όπως άλλωστε περιμέναμε, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει το iPhoto και το Aperture, προκειμένου να αποτελέσει το μοναδικό σταθμό για την οργάνωση και διαχείριση των φωτογραφιών σας, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί η Apple το καλοκαίρι του 2014. Όσοι χρησιμοποιείτε την αντίστοιχη εφαρμογή φωτογραφιών του iPhone και του iPad θα βρείτε αμέσως πολλά κοινά στοιχεία, κάτι που άλλωστε είναι και ο στόχος της Apple.

Με σχεδιασμό ο οποίος εναρμονίζεται με αυτό του υπόλοιπου λειτουργικού συστήματος, το Photos app ενσωματώνει τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών του iCloud αν και του λείπουν αρκετά από τα εργαλεία που είχαν συνηθίσει όσοι θέλανε να ασχοληθούν περισσότερο με την επεξεργασία των φωτογραφιών τους. Έτσι δεν υπάρχουν plug-ins, προκαθορισμένα metadata πεδία, μεγεθυντικός φακός, κ.α

Όπως και στο iOS 8.3, έτσι και το νέο OS X διαθέτει περισσότερα emoji εικονίδια, συμπεριλαμβανομένου μεγαλύτερης φυλετικής ποικιλομορφίας, σημαίες, κοινωνιών γεγονότων κ.α. Υποστηρίζεται ακόμα το σύστημα επαλήθευσης λογαριασμού της Google 2 βημάτων (

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μέσα από το Mac App Store ενώ παράλληλα μπορείτε να κατεβάσετε το Yosemite Recovery Update 1.0 το οποίο βελτιώνει την αξιοπιστία της διαδικασίας ανάκτησης μέσα από backup του Time Machine.

Link.png Site: Macrumoros

Δημοσ.

...και επιτέλους θα το πω ακόμα μια φορά για να καταγράφει,

ότι ας κρατήσουν ένα σταθερό λειτουργικό 2 ακόμα και 3 χρόνια αφού δεν αλλάζει δραματικά για να μην είναι οι χρήστες μόνιμα σε beta mode.. 

• Like 5
Δημοσ.

Μακάρι να το δουλέψουν και άλλο το Yosemity ή όποιο άλλο θέλουν αλλά να φτάσει το 10.6, γιατί όπως έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής από την έκδοχη 10.x.3 γίνεται πολύ καλό χωρίς προβλήματα.

Δυστυχώς μετά τον Steve Jobs, η Apple ...

• Like 3
Δημοσ.

Και να ηταν μονο οτι το να βγαζεις καθε χρονο λειτουργικο δεν εχει νοημα...?

Εδω γυρισαμε αισθητικα στις εποχες του Tiger... τι να λεμε τωρα... 

Αντε με το καλο να βαλουμε και το Launcher του Classic OS 9.

Για μενα το Snow Leopard ηταν απο τις καλυτερες εκδοσεις!!

• Like 1
Δημοσ.

Πολλές οι θυσίες μπροστά στο βωμό της ανταγωνιστικότητας .....έχει και κάποια θετικά αλλά δυστυχώς σε εμας που έχουμε καλομαθει τοσα χρόνια μας κακό φαίνονται οι κακοτεχνιες του σήμερα...

Α ρε Στιβ...

• Like 1
Δημοσ.

...και επιτέλους θα το πω ακόμα μια φορά για να καταγράφει,

ότι ας κρατήσουν ένα σταθερό λειτουργικό 2 ακόμα και 3 χρόνια αφού δεν αλλάζει δραματικά για να μην είναι οι χρήστες μόνιμα σε beta mode.. 

Eιτε μπετα ειται οχι της πλακας ειναι το os x και οσο παει χειροτερευει. Αν εβαζαν win στα mac 10πλες πωλησεις θα εκαναν. 

Δημοσ.

Eιτε μπετα ειται οχι της πλακας ειναι το os x και οσο παει χειροτερευει. Αν εβαζαν win στα mac 10πλες πωλησεις θα εκαναν. 

Επιχειρηματα, οχι αστεια!

Ποια εκδοση του OS X εχεις χρησιμοποιησει?

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε μπει σε μια λογική στο "αρπάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε με μικρότερο δυνατό κόστος" ..

Αν δεις το osx να τρέχει σε εφάμιλλο win hardware θα αλλάξεις γνώμη,απλά έχουν επικεντρωθεί σε αλλαγές 'πιασαρικες" χωρίς νόημα,αλλά το κυριότερο είναι ότι έχει αρχίσει να χάνει την κατ'εξοχην σταθερότητα του..

Όπως είπαν κ τα παιδιά πιο πάνω πάντα η x.x.3 ήταν καθοριστική,ελπίζω και τώρα να συμβεί το ίδιο..

Δημοσ.

Εγώ που το χω δει δν άλλαξαν γνώμη αλλά αντίθετα με έκαναν να τα αντιπαθησω πιο πολυ, πολύ απλα γιατί δεν θέλω το λειτουργικό μα με θεωρεί εξ ορισμού ηλίθιο , σε θέμα επίδοσης δεν ειδα διαφορα απλα ο φιλος έσκασε τα δίπλα λεφτά για το τπτ

Δημοσ.

Ρε παιδια τι λετε?! Εγω προσωπικα γουσταρω απειρα που τωρα πια που το ΜΒ ειναι στην κυριολεξια Full connected με το iphone μου και τα γραφικα ειναι πιο 2015. Παιζω και games και γενικα το χρησιμοποιω πολλες ωρες και δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα. Ανοιγω windows και δεν θελω να τα βλεπωωωω

Δημοσ.

Εγώ που το χω δει δν άλλαξαν γνώμη αλλά αντίθετα με έκαναν να τα αντιπαθησω πιο πολυ, πολύ απλα γιατί δεν θέλω το λειτουργικό μα με θεωρεί εξ ορισμού ηλίθιο , σε θέμα επίδοσης δεν ειδα διαφορα απλα ο φιλος έσκασε τα δίπλα λεφτά για το τπτ

:rolleyes:   Πως μπορεί ένα λειτουργικό να το κάνει αυτό ? επειδή είναι φιλικό προς τον χρήστη ?

Τι μηχάνημα έχει ο φίλος σου ?

Ρε παιδια τι λετε?! Εγω προσωπικα γουσταρω απειρα που τωρα πια που το ΜΒ ειναι στην κυριολεξια Full connected με το iphone μου και τα γραφικα ειναι πιο 2015. Παιζω και games και γενικα το χρησιμοποιω πολλες ωρες και δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα. Ανοιγω windows και δεν θελω να τα βλεπωωωω

Σε εσένα απευθύνονται οι αλλαγές προφανώς,εμείς οι κ@λογεροι όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε και γεροπαράξενοι ;)  :P

• Like 6
Δημοσ.

Επιχειρηματα, οχι αστεια!

Ποια εκδοση του OS X εχεις χρησιμοποιησει?

Απο 10.5 και μετα ολες, σε ολα σχεδον τα φορητα της τελευταιας 5-ετιας.  

Δημοσ.

δεν είμαι στο κεφάλι της apple αλλά για να βγάζουν κάθε χρόνο νέα έκδοση λογισμικού υπάρχει λόγος ο οποίος μπορώ να υποθέσω ότι είναι καθαρά λόγος πωλήσεων 

όταν κάνεις άνετα την δουλειά σου με snow leopard τι άλλο μπορείς να πεις ότι χρειάζεσαι να κάνεις με το yosemite

το notification center το Handoff ή τους χάρτες με το Game center 

το ίδιο και με τα παράθυρα κρατάς μια χαρά τα 7 και προχωράς 

στο τελευταίο η microsoft πιστεύω ότι πάει καλύτερα σε σχέση με την apple που βάζει τους μηλαράκιδες να κυνηγάνε τις νέες εκδόσεις σαν τους ...............

να προσθέσω ότι αποδεδειγμένα μετά το snow βάρυνε και ζητάει περισσότερη μνήμη και καλύτερο hardware 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...