Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, 

εχω ενα μοντεμ ZTE του ΟΤΕ απο το οποιο βγαζω 3 εξοδους.Η μια παει κατευθειαν στο pc μου και οι αλλες δυο σε 2 ρουτερ για wifi (ενα crypto και ενα αλλο που δεν θυμαμαι την μαρκα του).Αλλαζοντας δωματιο χρειαστηκα 30 μετρα καλωδιο cat5 ετσι ωστε να εγκατασταθω στον νεο χωρο.Οταν ομως συνδεω (στην ουσια αντικαθιστω) τη μια εξοδο (αυτη που πηγαινε κατευθειαν στο pc) με το νεο καλωδιο το μακρυ εχω παρα πολυ αργη συνδεση εως καθολου.

Ειναι λογω της αποστασης; Υπαρχει κατι που μπορω να κανω; 

(αν συνδεσω μονο του το 30αμετρο ειναι ολα οκ, μαζι με τα υπολοιπα εχω θεμα)

Δημοσ.

ναι νομιζω ειναι Λευκο-πορτοκαλι,πορτοκαλι,λευκο-πρασινο,μπλε,λευκο-μπλε,πρασινο,λευκο-καφε,καφε

ιδια σειρα και στα 2 κλιπσακια

Δημοσ.

με βαση οπως τα λες ολα επρεπε να ειναι οκ.μηπως λεω μηπως εκτος απο την αλλαγη που εκανες με το καλωδιο εγινε τιποτα με κανα Pc και σου κανει αυτο το προβλημα.οχι το δικο σου Pc αλλα τα αλλα.δηλαδη αν βαλεις παλι μικρο καλωδιο παιζει οκ?βεβαια το ρουτερ ειναι zte οποτε δεν αμφιβαλλω για τιποτα:P

Δημοσ.

ναι με μικρο καλωδιο ολα οκ...οπως πριν...σημερα δοκιμασα να παρω οχι απο το zte αλλα απο το ενα απο τα 2 ρουτερ και ολα οκ,δουλευει κανονικα...αρα λογικα το zte δεν μπορει να υποστηριξει και τα 3 μαζι με καλωδιο μακρυ...

Δημοσ.

ναι με μικρο καλωδιο ολα οκ...οπως πριν...σημερα δοκιμασα να παρω οχι απο το zte αλλα απο το ενα απο τα 2 ρουτερ και ολα οκ,δουλευει κανονικα...αρα λογικα το zte δεν μπορει να υποστηριξει και τα 3 μαζι με καλωδιο μακρυ...

ειναι πολυ παραξενο αλλα ναι μεαυτο το σαπιδι δεν αμφιβαλλω για τιποτα.ισως αν εριχνες την lan σε 10 Mbit να ηταν καλυτερα αλλα ναι αν η γραμμη σου συγχρονιζει πανω απο 10mbit Θα σου κοψει ταχυτητα.αλλιως η παιρνεις αλλο adsl router ή βαζεις switch.

• Like 1
Δημοσ.

χαχααχα σαπιδι χαχαχ απλα δεν θα παρω απο το zte θα παρω απο το ενα ρουτερακι απο τα δυο...και λεω να παρω και αλλο ρουτερ ναι να φυγει το σαπιδι μονο καλο θα δω...θα ακουγα ευχαριστως προτασεις για ρουτερ isdn ειναι η γραμμη..

Δημοσ.

αναλοογα τα λεφτα.

απο draytek 2760 vdsl/adsl και σε πιο φτηνα tp link 9980 (adsl/vdsl) ,8980 (adsl) ,8970 (adsl).

απλα μια συμβουλη.αν δεν το πολυχρειαζεσαι το isdn πριν αγορασεις κατι πηγαινε και γυρνα την γραμμη σε adsl over pots(annex a).θα κερδισεις σε συγχρονισμο ειδικα σε upload.αν θες δευτερο νουμερο παιρνεις και κανα voip.

Δημοσ.

δυστυχως το χρειαζομαι το isdn ειναι 2 σπιτια κολλητα και με τη συνδεση που εχω ειμαι μια χαρα γιατι μπορω να παρω τηλ οποτε θελω χωρις να με ζαλιζουνε ολη μερα χαχα...δεν χτυπαει εδω ετσι οπως ειναι συνδεδεμενα..πως καταλαβαινω οτι ειναι για isdn πρεπει να λεει adsl???

Δημοσ.

Όχι, είναι κανονικό modem/router και απλά δεν έχει εσωτερικό switch με αποτέλεσμα να έχει μόνο μία θύρα LAN, οπότε πρέπει να συνδεθεί σε κάποιο εξωτερικό switch για να μοιράσει την σύνδεση.

Επιπλέον δεν έχει δυνατότητα ασύρματης εκπομπής.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μαλλον annex b λεει απο οτι ειδα...λεω να παρω το draytek vigor 130 πως το βλεπεις; 

pstn = adsl over pstn=pots=annex a

isdn = adsl over isdn = isdn bra=annex b

συνηθως μπορει να δεις και το γραμμα i διπλα στο μοντελο οτι ειναι adsl over isdn.

ok παιρνω το tplink 8970 και ειμαι κομπλε... :-D

θα μπορουσες και το 8980 ή ακομα καλυτερα το 9980 που ειναι και vdsl 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...