Προς το περιεχόμενο

True Detective - Season 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα με χαλάει λίγο ο Bινς Βον. Δεν τον θεωρώ και τόσο σοβαρό ηθοποιό για να παίξει στην σειρά.

Μακάρι να διαψευστώ :)

Βασικά είναι τόσο σ~`|•√τσα που θα τα καταφέρει.

Δημοσ.

Μόνο "true" πάντως δεν ήταν ο 1ος. Για να δούμε αυτόν.

Για εξήγησε τ αυτό...
Surreal χαρακτήρας και σενάριο.
Ότι έχεις δει πιο true σειρά με παρόμοιο σενάριο
Δημοσ.

δεν μου γεμίζει το μάτι η νέα σεζόν ελπίζω να βγω λάθος γιατί η πρώτη σεζόν έχει ανεβάσει πολύ το πήχη 

Δημοσ.

η πρώτη σεζόν έχει ανεβάσει πολύ το πήχη

Όντως ανεβασε πολύ τον πήχη στο

πώς να γίνεις ένα μικρό lost δλδ στο πώς να ανεβάσεις την τηλεθέασή σου με το να ξεγελάσεις τον τηλεθεατή.

Η συνταγή πολύ απλή την έχουμε ξαναδεί πολλές φορές : βάζεις ένα σούπερ γαμάτο detective που βλέπει πράγματα που κανείς δεν βλέπει, ασυμβίβαστο (βλέπει την μάπα του σε καθρεπτάκι οδοντίατρου), να πλαισιώνεται απο ηλίθιους μπάτσους και από partner με γυναίκα που θέλει να γ@μηθεί μαζί σου και μπόλικο σεξ και βία και φυσικά περίεργους φόνους με περίεργα αντικείμενα και μετά από άπειρα σεναριακά κενά και ευκολίες, όλα αυτά τελικά δεν τα συνδέεις και δεν τα εξηγείς και τελικά βάζεις έναν κακό από το πουθενά (να μην τον καταλάβουν οι θεατές πχ να κουρεύει το γκαζόν) , τον βάζεις να περπατά με το βρακί, μια χατζάρα και μια μάσκα για να φαίνεται spooky και φυσικά ο ήρωας θα τον σκοτώσει με επεισοδιακό τρόπο και παρόλο που έχει χάσει τα 6.9 από τα 7 λίτρα αίματος που έχει στο σώμα του και έχουν πεταχτεί τα έντερα έξω και είναι κάπου που άντε να τον βγάλεις, τελικά φυσικά θα ζήσει!!!!

Στα πρώτα επεισόδια είχε τραβήξει το ενδιαφέρον μου, μετά όμως απλά κατάλαβα πως την πάτησα.

Οπότε 2η φορά δεν την πατάω.

Με λίγα λόγια και βλέποντας τον ατάλαντο ως επιλογή θα

δω (ίσως) την 2η season με πολύ μεγάλη επιφύλαξη.

• Like 1
Δημοσ.

Με εκνευρίζει ο Colin.

Εμένα με χαλάει λίγο ο Bινς Βον. Δεν τον θεωρώ και τόσο σοβαρό ηθοποιό για να παίξει στην σειρά.

Μακάρι να διαψευστώ :)

Και οι 2 μου φάνηκαν αρχικά σαν λάθος επιλογές, αλλα όσο περνούσε ο καιρός τόσο πόνταρα στο ότι μετά τις ερμηνείες της 1ης σεζόν δεν πρόκεται να κάναν τόσο άτυχες επιλογές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...