Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ θέλω να αλλάξω το πληκτρολόγιο μου είναι μηχανικό Blue και κάνει πολύ θόρυβο

μπορείς κάνεις να μου πει ποιο είναι σχετικά ποιο αθόρυβο

1. Red

2 . Brown

3 . back

Οποίος γνωρίζει παρακαλώ να μου πει το θέλω για χρήση Wow of warcraft

post-220915-0-36845700-1428599714_thumb.jpeg

Δημοσ.

Έχει και το eshop και μπαίνουν παντού

Ποιο πληκτρολόγιο έχεις;

Οι καφε ειναι πιο αθορυβοι απ οσο ξερω.

Ανάλογα και το πληκτρολόγιο, στο k70 που έχω τώρα με καφέ κάνουν πιο πολύ θόρυβο από τους μαύρους στο trigger που είχα πριν μιας και δεν υπάρχει το γύρω πλαστικό που είχε το trigger το οποίο κάλυπτε περιμετρικά τους διακόπτες και από ότι φαίνεται μείωνε αρκετά τη φασαρία

Τα orings πάντως εκτός από το θόρυβο αλλάζουν και την αίσθηση από ότι έχει πει και χρηστρια εδώ στο φόρουμ

Δημοσ.

Έχει και το eshop και μπαίνουν παντού

Ποιο πληκτρολόγιο έχεις;

Ανάλογα και το πληκτρολόγιο, στο k70 που έχω τώρα με καφέ κάνουν πιο πολύ θόρυβο από τους μαύρους στο trigger που είχα πριν μιας και δεν υπάρχει το γύρω πλαστικό που είχε το trigger το οποίο κάλυπτε περιμετρικά τους διακόπτες και από ότι φαίνεται μείωνε αρκετά τη φασαρία

Τα orings πάντως εκτός από το θόρυβο αλλάζουν και την αίσθηση από ότι έχει πει και χρηστρια εδώ στο φόρουμ

Εγω παλι απο τους μαυρους στο Trigger πηγαν στους καφε με Oring του G710 και ο θορυβος ειναι σχετικα μειωμενος οπως βεβαια και η αισθησησ ειναι διαφορετικη,αρα ναι τα Orings κανουν την διαφορα.

Δημοσ.

αυτό που λέω είναι ότι έχει να κάνει και με την υλοποίηση, βέβαια οι μπλέ που έχει ο ts είναι από τις χειρότερες περιπτώσεις σε θέματα θορύβου ασχέτως πληκτρολογίου 

σαν αρχική εντύπωση πάντως τις πρώτες μέρες έλεγα ότι ότι δεν είχαν διαφορά στο θόρυβο οι μαύροι με τους καφέ, όσο όμως περνούσαν οι μέρες και άρχιζα να γράφω αρκετά άρχιζα να ακούω και τα μπινελίκια από τους γύρω μου :P κάτι που δε μου είχε συμβεί έως τώρα με το trigger και όντως πρόσεξα κι εγώ τη φασαρία της "γραφομηχανής" όταν άρχιζα να πυροβολάω 

οπότε σίγουρα αυτό που έπαιξε το βασικό ρόλο σε αυτό είναι το ίδιο το πληκτρολόγιο που έχει τους διακόπτες έκθετους, ίσως φταίει και η αλουμινένια πλάκα που έχει στο πάνω μέρος.. το θέμα είναι ότι είναι φασαριόζικο 

πάλι καλά που δε πήρα μπλε, αν και στα παιχνίδια δε ξέρω αν θα μου άρεσαν (και γενικά λίγο που τους είχα δοκιμάσει δε μου άρεσαν, αλλά επειδή δεν έχω ζήσει μαζί τους μέρες δε μπορώ να είμαι και 1000% σίγουρος ) 

οι καφέ νομίζω ότι είναι αυτοί που μου ταιριάζουν περισσότερο και μάλλον θα αγόραζα ξανά, γιατί μου κάθισαν καλά από τις πρώτες μέρες 

τους μαύρους τους είχα συνηθίσει, αλλά κακά τα ψέματα είναι αρκετά σκληροί αν είναι να γράψεις αρκετό κείμενο, σε gaming από την άλλη ήταν άψογοι, αλλά το ίδιο καλοί μου φαίνονται και οι καφέ όντας πιο ξεκούραστοι 

Δημοσ.

Εχεις μπλε διακοπτες, και ο rings να βαλεις παλι θα ακουγετε λογου του κλικ απο τον ιδιο τον διακοπτη. Μηχανικο και αθορυβο δεν γινετε. Επισεις ο rings χανετε τοσο πολυ η αισθηση οπου κατα εμενα δεν αξιζει. Οι ποιο αθορυβοι ισως ειναι οι μαυροι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πάντως εχω καταλήξει στους κόκκινους , δεν εχω κανένα προβλημα ούτε σε γραψιμο ούτε σε παιχνιδια.

Οτιδηποτε εκτως μεμβρανης ειναι μια χαρα :P

Δημοσ.

Εγω πάντως εχω καταλήξει στους κόκκινους , δεν εχω κανένα προβλημα ούτε σε γραψιμο ούτε σε παιχνιδια.

Οι καφέ με τους κόκκινους δεν έχουν τόση διαφορά στη πραγματικότητα, η όλη διαφορά βρίσκεται στο ότι στους καφέ νιώθεις ελαφρώς το feedback από την ενεργοποίηση του διακόπτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...