Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 15 Απριλίου, η Huawei αναμένεται να αποκαλύψει το κορυφαίο της smartphone, που θα έχει την ονομασία P8, καθώς και μία οικονομικότερη έκδοση του, το P8 Lite (οι ονομασίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί) ωστόσο από σήμερα, μπορούμε να έχουμε μία αρκετά καλή ιδέα για την εμφάνιση τους.Έτσι, διέρρευσαν στο Internet επίσημες εικόνες των δύο συσκευών, που δείχνουν την ανανεωμένη εμφάνιση, το μεταλλικό πλαίσιο και άλλες μικρές λεπτομέρειες. Το Huawei P8 (στην εικόνα βρίσκεται αριστερά, ενώ δεξιά βρίσκεται το P8 Lite) διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels, βασίζεται στο chipset της HiSilicon (θυγατρική της Huawei) Kirin 930/935 και έχει 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 8,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος εξοπλίζεται με κάμερα 13 Megapixels. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2520mAh.

Το Huawei P8 Lite διαθέτει 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 720p, εμπρόσθια κάμερα 5,0 Megapixels και κύρια κάμερα 13 Megapixels. Το SoC που ενσωματώνει (πιθανότατα το Kirin 620) συνοδεύεται από 2GB RAΜ και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Και στις δύο περιπτώσεις, το λογισμικό βασίζεται στο Android 5.0 Lolipop και στην πλέον σύγχρονη έκδοση του Emotion UI της Κινέζικης εταιρείας.

Θα έχουμε μια πρώτη επαφή με τα νέα smartphones της Huawei στις 15 Απριλίου, όπου και θα σας μεταφέρουμε όλες τις εντυπώσεις και ανακοινώσεις από την επίσημη παρουσίαση της εταιρείας που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Δλδ. σε σύγκριση με το 810 Snapdragon καμία σχέση ?

Ειναι καλυτερος ο Kirin935 και χωρις τα θεματα του 810

καποιοι μαλλον μιλανε χωρις να εχουν ιδεα....

Δημοσ.

ZHTΩ οι διαρροες! :D

σοβαρα τωρα, ειναι τοσο ευκολο να αλλαζουμε κινητο καθε λιγο και λιγακι? και μονο που σκεφτομαι ολα αυτα που πρεπει να ξαναπερασω μεσα! πονοκεφαλος!

εκτος και εχουν βρει τροπο να περνανε ενα image του παλιου κινητου στο νεο με ολα μεσα.

Δημοσ.

Ειναι καλυτερος ο Kirin935 και χωρις τα θεματα του 810

καποιοι μαλλον μιλανε χωρις να εχουν ιδεα....

η cpu στο honor6 δε τη παλεύει ιδιαίτερα στα 1080p και ρουφάει ρεύμα φουλ,h gpu ειναι μετριότατη και στραγγίζει επίσης.Οσοι εχουν honor6,το έχουν στα 720p που τη παλεύει καλύτερα.Επσιης οσον αφορα το honor6,ειπαν ψεμματα για τα υλικά κατασκευής της συσκευής,όπως είπαν ψέμματα και για την gpu(λέγανε τ628 και τελικά είναι 624)

ξερεις μήπως την gpu του 935; γιατι εγώ βλέπω ασάφειες.

επίσης ως τωρα τα honor6 εχουν παρουσιάσει ελαττωματικές μητρικές,ελαττωματικές οθόνες(εμφανίζουν μπλε σημάδια και κιτρινίλες)και ελαττωματικές μπαταρίες(πολλά έχουν φουσκώσει).

Δημοσ.

Λίγο Xperia z3 λίγο iPhone, λίγο htc one. Ωραίο υβρίδιο, πανέμορφο θα έλεγα. Να δούμε και τιμή

Για το SoC ακόμα δεν βγάλαμε άκρη. Ο Trayban μιλά για το honor6 που δεν ξέρω τι σχέση έχει με το παρών. Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι ισάξιο με το 810 .

Όντως όμως είναι πολύ ωραίο. Από ποιότητα κατασκευής επίοσης η εταιρία είναι καλή;

Δημοσ.

η cpu στο honor6 δε τη παλεύει ιδιαίτερα στα 1080p και ρουφάει ρεύμα φουλ,h gpu ειναι μετριότατη και στραγγίζει επίσης.Οσοι εχουν honor6,το έχουν στα 720p που τη παλεύει καλύτερα.Επσιης οσον αφορα το honor6,ειπαν ψεμματα για τα υλικά κατασκευής της συσκευής,όπως είπαν ψέμματα και για την gpu(λέγανε τ628 και τελικά είναι 624)

επίσης ως τωρα τα honor6 εχουν παρουσιάσει ελαττωματικές μητρικές,ελαττωματικές οθόνες(εμφανίζουν μπλε σημάδια και κιτρινίλες)και ελαττωματικές μπαταρίες(πολλά έχουν φουσκώσει).

Τώρα απορώ αν έχεις όντως honor 6...

Στα 720p το έχουμε όχι για να μην κολλάει αλλά για να έχουμε 5+ ώρες οθόνης... Στα 1080p ότι και να του έβαλα δεν κόλλησε ποτέ... Θες να μου πεις που τα είδες όλα αυτά?? Ελαττωματική πλακέτα είχε ένας χρήστης..Η κιτρινίλα υπήρχε μόνο στις πρώτες παρτίδες και τα μπλέ σημάδια έχουν εμφανιστεί σε 2-3 άτομα...  Πες μου μία συσκευή που βγήκαν όλα τα κομμάτια απροβλημάτιστα..

Αν σου είναι εύκολο πες μου και εμένα κάτι που έτρεξες και σου κόλλησε...

Η ποιότητα κατασκεύης είναι απίστευτη και μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει πήγαινοντας σε ένα κατάστημα και βλέποντας ένα P7...

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι το κινητό μια χαρά θα είναι για αυτον που ψάχνει ποιότητα κ υλικά κατασκευής όσο κ τεχνικά χαρακτηριστικά.Επίσης σαν κάτοχος του honor 6 μονο καλά έχω να πω για αυτή τη συσκευή κ οποίος δεν πιστεύει ας διαβάσει κ τις 409 σελίδες στο κινητοφορουμ. Επίσης όπως είπε κ ο φίλος πιο πανω αλίμονο καποιες συσκευές θα βγάλουν προβλήματα, οποίος πιστεύει οτι υπάρχει κινητό χωρίς ποτε να έχει ακουστεί το παραμικρό ας το μοιραστεί μαζί μας..

Δημοσ.

Το καλύτερο κινητό που έχω πάρει είναι το p7 (έχω αλλάξει πολλά με Τελευταίο το nexus 5) οπότε θα συνέχισω σίγουρα με το p8 εφόσον πέσει η τιμή του λίγο. Όποιος δεν έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο δε γνωρίζει ...

Δημοσ.

Δεν θα σου απαντησω, γιατι μαλλον μπερδευεσαι.

θα σου πω μονο οτι το Honor 6 φοραει Kirin 920..... οτιδηποτε λοιπον παραθετεις για τους 930/935 με βαση τον 920 ειναι λαθος.

οσο για τα προβληματα..... αν κανεις μια βολτα απο το αλλο site  (κινητομου) θα δεις οτι δεν υπαρχουν απλα, τωρα αν τα 5-10 προβληματα σε 100δες χιλιαδες (μην πω εκατομμυρια) κινητα τα θεωρεις δειγμα... τοτε δεν εχω να πω τιποτα αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...