Προς το περιεχόμενο

Ελαττωματικό iphone από το e-shop.

ard07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

post-218138-0-27916400-1428597191_thumb.jpgΓεια και χαρα σε όλους.

τις τελευταίες ημέρες βιώνω την απόλυτη Τρέλα. Αγόρασα την πρωταπριλιά (δεν είναι ψέμα ) ένα iphone 16gb από το e-shop το παρέλαβα από το κατάστημα Θεσσαλονίκης και όταν έφτασα σπίτι μου και το άνοιξα παρατήρησα ένα εσωτερικό σημάδι στο γυαλί θα δείτε παρακάτω εικόνα. το επιστρέφω αμέσως ζητώντας αντικατάσταση. Στο κατάστημα μου λένε πως θα λυθεί σε 2 μέρες και πως όλα θα πάνε καλά. για να μπορέσω να σιγουρέψω την άμεση παραλαβή συσκευής μιας και δεν είχαν άλλο ετοιμοπαράδοτο παραγγέλνω ένα 64gb και τους λέω θα καλύψω την διαφορά. Το κινητό έφτασε σε σέρβις της info quest για μη καλή λειτουργία αυτοί το χαρακτήρισαν cosmetic problem και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. ο μόνος υπεύθυνος για αντικατάσταση είναι το e-shop που πατώντας στην γνωμάτευση του σέρβις το οποίο ξαναλέω δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο πρόβλημα αρνείται να αντικαταστήσει. επανειλημμένα τηλέφωνο και τους ζητάω να δεχτούν σαν επιστροφή το τηλέφωνο και φυσικά ποτέ δεν παίρνω απάντηση. Σήμερα προχώρησα σε καταγγελίες σε δυο ενώσεις καταναλωτών στην μια από τις δυο πιστεύουν πως το eshop καθυστερεί την διεκπεραίωση για να μην προλάβω τις 14 μέρες. φυσικά εγώ εγγράφως τους έχω ζητήσει αντικατάσταση από την δεύτερη κιόλας ημέρα. 

Αυτά τα λίγα από εμένα, πραγματικά είναι η χειρότερη συμπεριφορά που έχω αντιμετωπίσει ποτέ από εταιρία. όχι μόνο αδιαφορούν αλλα κάνουν και τα πάντα για να φορτωθώ μια ελαττωματική συσκευή.

σας κάνω και μια επισύναψη την φωτογραφία με το πρόβλημα. 

post-218138-0-27916400-1428597191_thumb.jpg

υ.γ.  στο παζάρι να πας να πάρεις 2 ευρω κάλτσες και να έχει μια μικρή τρύπα ο παζαρτζης θα στην αλλάξει και θα σου ζητήσει και συγνώμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μαγαζακι γενικα ειναι αστα να πανε απο πολλες πλευρες και ειδικα στο σερβις του ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στην ελληνικη αγορα.

ελπιζω να ξεμπερδεψεις απο το ψυλικατζιδικο γρηγορα και να παρεις αυτο που πρεπει.

επισης το μονο που βλεπω ειναι κατι σαν δαχτυλια κατω αριστερα απο την μεγαλη δαχτυλια.κατα τα αλλα ναι υπαρχει ενα θεμα οτι το eshop κατα καποιο τροποο θα το φαει το κινητο στην μουρη αφου η Infoquest δεν το αλλαζει.θα πρεπει να το πουλησει μετα σαν μεταχειρισμενο .αν το εγκρινεε η Info quest θα ηταν διαφορετικα.τωρα νααι εσυ μπορεις να πατησεις στην επιστροφη εντος 14 ημερων αλλα εκει δεν ξερω αν πιανονται συσκευες που εχουν ανοιχτει.

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...