Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγχώθηκα με αυτό που είδα, Θεέ μου :D. Υπομονή και ίσιωμα και όλα θα γίνουν. Άλλη μια τακτική είναι το κατσαβιδάκι με την λεπτή κεφαλή, σπρώχνεις προσεκτικά προς τα επάνω ή προς την αντίθετη από την κατεύθυνση κατά την οποία είναι στραβό το πινάκι και όλα καλά. Καλύτερες λύσεις και σαφώς πιο σίγουρες όμως είναι οι κάρτες και το μηχανικό. Αυτά από εμπειρία που είχα με pentium 4 socket 478, τον οποίο τον επανέφερα με πολλή υπομονή.

• Like 1
Δημοσ.

πιστεύω οτι αν πάρουν μορφή θα μπουν στο socket και θα κάτσουν. Το λέω αυτό γιατί οι εσοχές της am3+ έχουν κάπως κωνικό σχήμα. Σύντομα photo...

Δημοσ.

Εξαιρετική δουλειά πραγματικά ;). Ένα πινάκι προς το κέντρο της εικόνας είναι στραβό, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην όλη διόρθωση που παίχτηκε. Το καθαρισμα της πάστας σε πινάκια, επειδή μου είχε τύχει, το είχα αντιμετωπίσει με μια στεγνή μπατονέτα και υπομονετικό καθάρισμα χωρίς να αφήσει πίσω ίνες βαμβακιού. Προτίμησε καλές μπατονέτες, επώνυμες και όχι μάρκας σούπερ μάρκετ μιας και μαδάνε και το αποτέλεσμα θα είναι άψογο.

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω στα χέρια μου έναν fx 8350 με πολλά στραβωμένα pins... Υπάρχει περίπτωση να στρώσει κάπως;

attachicon.gif11092587_10202831562910139_1164331526_n.jpg

μερικά pin έχουν λίγη πάστα πάνω αλλά νομίζω λύνεται εύκολα αυτό.. 

Ούτε διαβήτης να ήσουν φίλος.Ωραίος!!!

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τα σχόλια αλλά θα δικαιωθώ όταν τον δω σε λειτουργία! :D

Έχει ένας φίλος μια am3+ με ίδιον cpu και μπορεί να τον δοκιμάσω εκεί αλλά πρέπει να είμαι 100% σίγουρος οτι δεν θα πάθει τίποτα η mobo του.

Δημοσ.

λογικα δεν θα παθει κατι η mobo, παρολα αυτα κανεις δεν μπορει να στο εγγυηθεί :fear:

αν εχει παθει περαιτέρω βλαβη ο cpu; ποτε δεν ξερεις.

λογικα παντος δεν θα παθει τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...