Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω στα χέρια μου έναν fx 8350 με πολλά στραβωμένα pins... Υπάρχει περίπτωση να στρώσει κάπως;

post-148616-0-54460100-1428593437_thumb.jpg

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δύσκολο το βλέπω αλλα πάρε ένα bic στυλό ή με ένα μηχανικό μολύβι 1,3 μέγεθος μύτης και με το κάτω μέρος άρχισε να ισιώνεις και δοκίμασε στο τέλος στην μητρική αν δουλεύει

Δημοσ.

εμένα να δεις πως πόνεσε... το pc ήταν φίλου και το έστησα εγώ μια χαρά μέχρι που λόγο βλάβης μητρικής πήρε άλλη μητρική και πήγε να την συνδέσει μόνος του... σήμερα του πήγα άλλον cpu και όλα Ok. Οπότε μου έμεινε αυτός.

Δημοσ.

Δεν έχω και am3+ μητρική να τον δοκιμάσω αλλά πρώτα θα δω τι θα κάνω με τα pins... δεν μπορώ να τον πετάξω πάντως xD

Δημοσ.

αν δεν καταφερεις κατι θα τον ηθελα να τον κανω μπρελοκ αν ειναι και τον πεταξεις :) :) :) :)

εισαι μακρια τωρα το ειδα.

Δημοσ.

πήγαινε σε ένα βιβλιοπωλείο και πάρε μηχανικό 1,3 νομίζω κάνει ακριβώς και δοκίμασε

να τονώσουμε και τον συνάδελφο χαχα

• Like 1
Δημοσ.

στην χειροτερη εαν σπασουν μερικα πινακια τον βαζεις σε μια μητρικη και με μια ωραια παντεντα βαζεις πινακια πανω στην μητρικη.

ή πουλα τον ετσι στην ακομα χειροτερη, σκοτοσε το για κανα 40αρι ξερω εγω(δεν ξερω ποσο αξιζει by the way), ο αλλος μπορει να τον φτιαξει-πατενταρει.

θα το ηθελα εγω παντος, αλλα δεν εχω χρονο τωρα για να ασχοληθω :fear:

Δημοσ.

Έφαγα την αγορά και βρήκα 1,3 αλλά είναι τεράστιο μπροστά στα pins :S

Αν διορθώσω 1 pin θα χαλάσω 10 με αυτό

Δημοσ.

εαν δεν σου εχουν σπασει,μια χαρα ισιωνουν ολα.με υπομονη και επιμονη και οχι βιαστικες κινησεις.

παρε 2 καρτες,μια χρεωστικη,πιστωτικη ανεξαρτητου τραπεζης και ξεκινα.η δευτερη καρτα μπορει να ειναι καμια απο αυτες τις μικρες που δινουν τα supermarket.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...