nickvas19 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 καλησπέρα. θελω να αλλαξω κουτι στο pc που εχω να βαλω ενα πιο μικρο αλλα δεν ξερω τι μεγεθος να παρω.η μητρικη ειναι p5q3 και καρτα γραφικων msi gtx 280 oc. το μεγεθος της μητρικης μου πιο ειναι;atx; θα βρω πιο μικρο κουτι απο το υπάρχων; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Κλασικό ATX είναι ναι - κοιτάζεις τα ΑΤΧ κουτιά που σου αρέσουν, με μία έμφαση και στο μήκος της gpu σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Οι 280 ειναι αρκετα θερμες και δεν θα σου προτεινα μικρο κουτι.Προσεξε τουλαχιστον να εχει αρκετους ανεμηστηρες,μην παρεις κανενα με εναν 80mm για εξοδο μονο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 βασικα θα με βολεψει κανενα κουτι που να εχει την μητρικη οριζοντια και να εχει θεση μονο για 2 σκληρους και ενα dvd...εχει καποιος να προτεινει κατι; ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 βασικα θα με βολεψει κανενα κουτι που να εχει την μητρικη οριζοντια και να εχει θεση μονο για 2 σκληρους και ενα dvd...εχει καποιος να προτεινει κατι; ευχαριστω! Γιατί να είναι οριζόντια η μητρική ?? Μόνο η Silverstone έχει τέτοια κουτιά που είναι και πανάκριβα. Μέχρι πόσα λεφτά διαθέτεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δεν θελω να εχει υψος ωστε να το βολεψω στο σαλονι...μεχρι 100ευρο δινω...ειδα και καποια της coolermaster που ειναι σαν κυβος(και νομιζω η μητρικη ειναι οριζοντια)αλλα...δεν ξερω εαν θα χοραει η καρτα γραφικων....μεχρι εκατο ευρο δινω. Εγω κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου... http://www.skroutz.gr/s/4178628/CoolerMaster-HAF-XB-Evo.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Ξαπλωμενη ATX και στα 100 ευρω νομιζω δε μπορεις να βρεις αλλου...Οποτε καλα εχεις στο μυαλο σου το HAF... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δεν θελω να εχει υψος ωστε να το βολεψω στο σαλονι...μεχρι 100ευρο δινω...ειδα και καποια της coolermaster που ειναι σαν κυβος(και νομιζω η μητρικη ειναι οριζοντια)αλλα...δεν ξερω εαν θα χοραει η καρτα γραφικων....μεχρι εκατο ευρο δινω. Εγω κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου... http://www.skroutz.gr/s/4178628/CoolerMaster-HAF-XB-Evo.html ξάπλα εννοείς... ναι καλό είναι δεν θα έχεις θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 ααα ειναι αρκετα μεγαλο ειδα καποιες φωτο στο google.οποτε θα το παρω.μ αρεσει.σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα