Προς το περιεχόμενο

αλλαγη κουτιου

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα.

θελω να αλλαξω κουτι στο pc που εχω να βαλω ενα πιο μικρο αλλα δεν ξερω τι μεγεθος να παρω.η μητρικη ειναι p5q3 και καρτα γραφικων msi gtx 280 oc.

το μεγεθος της μητρικης μου πιο ειναι;atx;

θα βρω πιο μικρο κουτι απο το υπάρχων;

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι 280 ειναι αρκετα θερμες και δεν θα σου προτεινα μικρο κουτι.Προσεξε τουλαχιστον να εχει αρκετους ανεμηστηρες,μην παρεις κανενα με εναν 80mm για εξοδο μονο..

βασικα θα με βολεψει κανενα κουτι που να εχει την μητρικη οριζοντια και να εχει θεση μονο για 2 σκληρους και ενα dvd...εχει καποιος να προτεινει κατι; ευχαριστω!

βασικα θα με βολεψει κανενα κουτι που να εχει την μητρικη οριζοντια και να εχει θεση μονο για 2 σκληρους και ενα dvd...εχει καποιος να προτεινει κατι; ευχαριστω!

Γιατί να είναι οριζόντια η μητρική ?? Μόνο η Silverstone έχει τέτοια κουτιά που είναι και πανάκριβα. Μέχρι πόσα λεφτά διαθέτεις ?

Δεν θελω να εχει υψος ωστε να το βολεψω στο σαλονι...μεχρι 100ευρο δινω...ειδα και καποια της coolermaster που ειναι σαν κυβος(και νομιζω η μητρικη ειναι οριζοντια)αλλα...δεν ξερω εαν θα χοραει η καρτα γραφικων....μεχρι εκατο ευρο δινω.

Εγω κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου...

http://www.skroutz.gr/s/4178628/CoolerMaster-HAF-XB-Evo.html

Δεν θελω να εχει υψος ωστε να το βολεψω στο σαλονι...μεχρι 100ευρο δινω...ειδα και καποια της coolermaster που ειναι σαν κυβος(και νομιζω η μητρικη ειναι οριζοντια)αλλα...δεν ξερω εαν θα χοραει η καρτα γραφικων....μεχρι εκατο ευρο δινω.

Εγω κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου...

http://www.skroutz.gr/s/4178628/CoolerMaster-HAF-XB-Evo.html

ξάπλα εννοείς... ναι καλό είναι δεν θα έχεις θέμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...