Προς το περιεχόμενο

Με οθόνη Super AMOLED 2160 x 3840 pixels το Samsung Galaxy Note 5;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δηλωνω κολλημενος με τα note και τα μυαλα στο μιξερ.

αντε με το καλό να βγει το 5 να παρω το 4......

αν και το 3αρι μου μετα το lolipop εχει γεινει ενα νεο κινητό

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

King2009 οπως και να χει το πιο ενεργοβορο hardware στα κινητα ειναι η οθονη. Χαβαλε κανουμε

Αυτο ισχυει απο το 2007 που βγηκαν τα iphone.Μεχρι το 2012 εβγαιναν ολο και πιο ενεργοβορες οθονες αλλα τα τελευταια χρονια προσπαθουν να τις κανουν πιο οικονομικες και ας εχουν μεγαλυτερες αναλυσεις απο τις προηγουμενες.

Δημοσ.

Αυτο ισχυει απο το 2007 που βγηκαν τα iphone.Μεχρι το 2012 εβγαιναν ολο και πιο ενεργοβορες οθονες αλλα τα τελευταια χρονια προσπαθουν να τις κανουν πιο οικονομικες και ας εχουν μεγαλυτερες αναλυσεις απο τις προηγουμενες.

Μπα, περισσότερο έχουν μειώσει την κατανάλωση της GPU παρά των οθονών (αν και εκεί έχουν γίνει κάποια βήματα). Απλά δεν φαίνεται πολύ γιατί έχει ανέβει πολύ το ppi. Αν είχαν τις ίδιες GPU σε 720p π.χ., θα ήταν πολύ καλύτερη η αυτονομία.

Δημοσ.

για ποιον λογο δεν κανουν μεγαλυτερες αναλυσεις στις τηλεορασεις και κανουν τα κινητα; 

Η κάθε οθόνη αποτελεί μέσο προβολής ενός περιεχομένου. Το να αλλάζει η ανάλυση ενός κινητού σημαίνει ότι οι εφαρμογές πρέπει να γράφονται πλέον σε μεγαλύτερη ανάλυση. Το να αλλάζουν οι αναλύσεις στις τηλεοράσεις σημαίνει ότι ολόκληρη η βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης θα πρέπει να αλλάξουν μέσα αναπαραγωγής και εγγραφης. Και εννοείται ότι άλλο κόστος έχει μια οθονουλα τελευταίας τεχνολογίας των 5ιντσων και άλλο μια των 50.

Δημοσ.

τετοια αναλυση να την ειχα στη τιβι μου η μαλλον στο προτζεκτορα μου θα ημουν ευτυχισμενος . Στο κιν χαραμίζεται

Δημοσ.

για ποιον λογο δεν κανουν μεγαλυτερες αναλυσεις στις τηλεορασεις και κανουν τα κινητα; 

Υπαρχουν και τηλεορασεις και projectors 4k που ξεκινανε απο τα 500 ευρω.Το θεμα ειναι τι πανελ ειναι.Οκ την αναλυση την εχουν αλλα σε ολα τα αλλα ειναι κατω του μετριου.Υπαρχουν projectors 4k εξαιρετικοι με 10000.Τα πανελς των κινητων δεν κοστιζουν μιας και ειναι λιγων ιντσων και εφοσον πουλαει το marketing why not?Σε 3-4 χρονια που θα υπαρχουν 4k τηλεορασεις oled με 1000 ευρω θα εχει βγει το 8k κτλ.Ποτε δεν σταματαει η τεχνολογια.

Δημοσ.

Είναι χαζό να βάζεις τέτοια ανάλυση σε αυτές τις ίντσες και να μην έχεις βάλει igzo τεχνολογία στην οθόνη έτσι ώστε να τραβάει λιγότερη κατανάλωση! Εκτός και έχει κάποια αντίστοιχη τεχνολογία στις οθόνες της οι samsung και δεν μας το έχει πει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...