Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, είχα ένα λογαριασμό στην novibet και επειδή έπρεπε να είσαι πάνω από 21 για να γίνεις μέλος (εγώ είμαι 19) έβαλα ψεύτικη ημερομηνία γέννησης (1993). Το θέμα είναι τώρα ότι κέρδισα ένα ποσό και ζητάνε φωτοτυπία της ταυτότητας για να κάνω ανάληψη και πρέπει αναγκαστικά ο λογαριασμός να ναι στο όνομά μου. Υπάρχει κάποια λύση ή τα κλαίω?

Δημοσ.

Λοιπόν, είχα ένα λογαριασμό στην novibet και επειδή έπρεπε να είσαι πάνω από 21 για να γίνεις μέλος (εγώ είμαι 19) έβαλα ψεύτικη ημερομηνία γέννησης (1993). Το θέμα είναι τώρα ότι κέρδισα ένα ποσό και ζητάνε φωτοτυπία της ταυτότητας για να κάνω ανάληψη και πρέπει αναγκαστικά ο λογαριασμός να ναι στο όνομά μου. Υπάρχει κάποια λύση ή τα κλαίω?

Υποθέτω ότι τα κλαις αλλά κάνε μια προσπάθεια....(στείλε φωτοτυπία της ταυτότητας δηλαδή)

Δημοσ.

Αμα εχει ποκερ η novibet βαλε ενα φιλο σου η συγγενη πανω απο 21 να φτιαξει λογαριασμο, καθεστε σε ενα τραπεζι cash oi δυο σας και  τα χανεις,

Δημοσ.

δεν έχει αυτό είναι το θέμα...  :fear:

????????????????????? :-D :-D :-D

βρες κάνα σίγουρο ματς με απόδοση 1.2 και παίξτα arbitrage με άλλη εταιρία.

για το δεύτερο ,δεν το ελέγχουν αλλά δεν είναι καλή ιδέα.

Δημοσ.

για πόσα λεφτά μιλάμε;

ουσιαστικά πρέπει να παίξεις όλα τα σημεία ενός αγώνα..

θα παίξεις τα δυο πιο απίθανα σημεία στη novibet και το πιο πιθανό σε μια άλλη εταιρία,και θα κάνεις το σταυρό σου να βγει το φαβορί..

Υπάρχει ο κίνδυνος να βγει η έκπληξη και να εγκλωβίσεις περισσότερα χρήματα στην novibet οπότε θα πρέπει να το επαναλάβεις με περισσότερα χρήματα τη 2η φορά.

και κάθε φορά που το κάνεις θα χάνεις περίπου 1-5% του συνολικού πονταρίσματος.

Δημοσ.

170

τι ποσό υποτίθεται ποντάρεις στο φαβορί και τι ποσό στα 2 απίθανα?

δηλαδή ας πούμε ότι ο άσος έχει 1,5, το χ 3,5 και το 2ο 7

Δημοσ.

340E στον άσσο σε άλλη στοιχηματική, 120Ε στο Χ και 50Ε το 2 στην novibet. Ουσιαστικά παρακαλάς να χάσεις τα 170Ε στην novibet και να έχεις κέρδος 340x1.5 στην άλλη στοιχηματική. Πιο εύκολο μου φαίνεται να βάλεις τον πατέρα σου να πει πως έπαιζε αυτός και να στείλει δικό του λογαριασμό+ταυτότητα από το να κάνεις εσύ surebet πάντως

Δημοσ.

340E στον άσσο σε άλλη στοιχηματική, 120Ε στο Χ και 50Ε το 2 στην novibet. Ουσιαστικά παρακαλάς να χάσεις τα 170Ε στην novibet και να έχεις κέρδος 340x1.5 στην άλλη στοιχηματική. Πιο εύκολο μου φαίνεται να βάλεις τον πατέρα σου να πει πως έπαιζε αυτός και να στείλει δικό του λογαριασμό+ταυτότητα από το να κάνεις εσύ surebet πάντως

δε νομίζω πως θα πετύχει αυτό με τον πατέρα :/

ας πούμε η Μπαρσελόνα με την Σεβίλη μεθαύριο έχει στον οπάπ 1,5 το 2ο, 5 ο άσος και 4,5 στη novibet 

υπάρχει κανένας αλγόριθμος να υπολογίζεις πόσα πρέπει να πάιξεις για surebet? 

υ.γ 165 ευρώ έχω

Δημοσ.

Αν ζήτησες ανάληψη περιμένουν την ταυτότητα. Αν αργήσεις παιζει να σε κλειδώσουν.

Οταν γίνεις 22(21+1) πεςτους "καλησπερα ημουν στο εξωτερικό σπούδαζα, παρτε την ταυτότητα τωρα "

Χα χα χα

Δημοσ.

λοιπόν λέω να τα παίξω όλα σε ένα match στο nba (over ή under) και τα ίδια λεφτά στο αντίστοιχο σε άλλη εταιρία ελπίζοντας να κάτσει αυτό που έπαιξα στην άλλη εταιρία και όχι στη novibet...η χασούρα την πρώτη φορά είναι 16 ευρώ τη 2η 32 και πάει λέγοντας...συνήθως παίζουν στο 1.90 και το over και το under...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...