skoulas Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Καλησπερα...ψαχνω smartphone περιπου στα 200 euro απο Ελλαδα (φυσικο καταστημα τυπου public/Γερμανος κτλ) προοριζεται για δωρο και πρεπει να αγορασθει αμεσα... Εχω ξεχωρισει το Moto g dual και το LG 3s...εχω καποια αλλη επιλογη;αντε να ανεβω ενα 20αρικο ακομα...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 οπως γραφεις και μονος σου αυτα τα 2 ειναι αυτα που ξεχωριζουν σε αυτην την κατηγορια,αποψη μου αν ειναι για γυναικα το δωτο να παρεις το G3s σε χρυσοροζ!Αν ειναι αντρας τοτε το moto g θα εκτιμησει πιο πολυ το αλαγκαριστο περιβαλλον!
AntiCambeR Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Καλησπερα...ψαχνω smartphone περιπου στα 200 euro απο Ελλαδα (φυσικο καταστημα τυπου public/Γερμανος κτλ) προοριζεται για δωρο και πρεπει να αγορασθει αμεσα... Εχω ξεχωρισει το Moto g dual και το LG 3s...εχω καποια αλλη επιλογη;αντε να ανεβω ενα 20αρικο ακομα... Αν επιλεξεις το LG G3s το εχει φθηνοτερα ο Γερμανος στα 174€ με την εκπτωση. Ειναι η χαμηλοτερη τιμη που μπορεις να το βρεις.
dimitris_213 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Εαν σε παιρνει να ανεβεις κανα σαρανταρι παρε το g2 Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα