Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μα τι καλή που είναι αυτή η γκοογκλ ρε παιδί μου, όλη μέρα εργάζεται σαν σκλάβα για να μας προστατεύσει από όλα τα κακά σαν την μεγάλη αδερφή. 

Suuure... και δωρεάν πάνω απ' όλα...

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα ιδέα αλλά δύσκολο να πετύχει στην πράξη. Βέβαια με τα data που έχει η google για τους χρήστες μπορεί να ξέρει και τι ώρα πάνε για χ....ο.

Δημοσ.

"Λειτουργεί περιοριστικά στην ελευθερία της έκφρασης; Ναι, αλλά από την άλλη έχει όπως αναφέραμε τα καλά του."

Συγχαρητηρια στον αρθρογραφο.Αν ζουσε ο Οργουελ θα ειχε κατουρηθει απ'τα γελια.

Δημοσ.

Δηλαδή υπάρχουν κάποιοι απο εσάς, που δεν σας ενοχλούν τα spoilers? Και γκρινιάζετε με την Google επειδή "παρακολουθεί" την κινησή σας στο διαδίκτυο (στοχευμένη διαφήμιση λέγεται" αλλα την ίδια ώρα κάνετε check-in σε ποιό μπαράκι τα πίνετε, ταγκάρετε αυτόν που τα πίνετε μαζί και ανεβάζετε φωτογραφία. Κάτι κάνετε λάθος παιδιά. Εμένα έχουν βρεθεί τουλάχιστον 2-3 ηλίθιοι που μου έχουν χαλάσει ταινίες-σταθμούς με spoilers που έκαναν και καμάρωναν σαν γύφτικα σκεπάρνια, που συμφωνώ 100% με αυτή την πατέντα αν υην προχωρήσει η Google.

Δημοσ.

Στο μαγαζί του ο καθένας κάνει ότι θέλει. Δεν υπάρχει εταιρία που να μην θέλει να ελέγχει τα πάντα.

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό, αυτό το post θα είναι ένα spoiler από τη Google.

Ερώτηση: Τις ταινίες που μας φέρνει ο απλόχερος θείος από την Αμερική, θα τις παρακολουθεί κι αυτές; Απλά με ενδιαφέρει. Να κατεβάσω κανένα plug in για το vlc. Δε θέλω να είμαι κρυμμένος.

Δημοσ.

φάντασμα;;;; εξωγήινος νόμιζα ότι ήταν!!!! αυτό κι αν ήταν spoiler για μένα!!!! :P

διαφωνώ πάντως με αυτή τη τακτική της google...

Δημοσ.

Η φωτο του άρθρου λες και βγήκε για μένα! Η μόνη ταινία που μου πήδηξαν με spoiler ήταν αυτή! Πήρα εκδίκηση όταν πολύ αργότερα ο φίλος που δουλεύει ως φύλακας έκλεινε τηλέφωνα, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και έβλεπε τους αγώνες του γαύρου στο τσουλου σε μαγνητοσκόπηση μη ξέροντας το αποτέλεσμα. Μέχρι και 60 χλμ έκανα για να του πω το αποτέλεσμα από το θυροτηλέφωνο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...