driftingcris Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ο Κωνσταντίνος και η Ελένη παντρεύονται στο τέλος 12
eliasjuve Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Στις ταινίες μας χαλάνε τα spoilers, στο κουτσομπολιό όμως....κάνουμε κρα!!! 1
shadowlike Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 καταγγέλω το insomnia γιατί μου έκανε spoil το Sixth Sense, google!.. φάτους 1
Hellfire45 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 χα χα χα ρε σεις φοβεροί είσται κόπηκα στα γέλια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 χα χα χα ρε σεις φοβεροί είσται κόπηκα στα γέλια μέχρι να πετάξει κάποιος spoilers για ταινίες/σειρές που δεν έχουν βγει ακόμα και βασίζονται σε βιβλία/comics
geoal1973 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 οσοι δινουν τοση μεγαλη σημασια στα social media καλα να παθει οι υπολοιποι απλα κανουμε χαβαλε και δεν πιανομαστε απο την βλακεια που μπορει να γραψει ο καθενας.
kurkosdr Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Το flow chart που λέει πως γίνεται αυτό που είναι για να 'χούμε καλό ερώτημα; Αλλά... πατενταρουμε την ιδέα, και οποίος κοπιασει να βγαλει τον κωδικα μας χρωστάει.
pth76 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ο Chuck Norris προκειται να αναστηθει το Μ.Σαββατο!
efkairiakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Και μετα μου λέτε οτι κακώς δεν εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της γκουγκλ και γενικά το σκατοαντροιντ! Οξω απο δω ρε αληταραδες με το έτσι θέλω θα μου κάνουνε κουμάντο! Ουστ και αυτοι και το βρωμοφεισμπουκ! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 ποιος είναι αυτός? ο Boromir, το spoiler από μόνο του...
Panagiotis32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 ο Boromir, το spoiler από μόνο του... το κατάλαβα μετά απο ενα google search... No worries πάντως. Ποτέ δεν με τράβηξε το games of thrones...
Omnigeek Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μα τι καλή που είναι αυτή η γκοογκλ ρε παιδί μου, όλη μέρα εργάζεται σαν σκλάβα για να μας προστατεύσει από όλα τα κακά σαν την μεγάλη αδερφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα