Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

έχω ενα Asus Laptop K56Cm ι5, Win8.1, 64bit με καρτες τις Nvidia GeForce GT 635 M και την  Intel HD 4000. Update  και στις 2 εχει γινει και λειτουργουν. Το θεμα μου ειναι οτι θα ηθελα να λειτουργει μονο η  Nvidia αλλά οτι και να εχω δοκιμασει η οθόνη του Λαπτοπ λειτουργει μονο με την Intel.

Στον πινακα ελεγχου της Nvidia εχω ρυθμισει οσα προγραμματα ηταν δυνατον να λειτουργουν με Nvidia.

Στο εικονιδιο δραστηριοτητας της  Nvidia μου δειχνει οτι π.χ. οδηγει τον  Opera αλλα οταν κανω αλλαγες στην  Ιντελ αλλάζουν και τα γραφικα στην Opera. Ποια καρτα τελικα κάνει τι? Δεν θα είχα καλυτερη εικόνα αν λειτουργούσε μονο η Nvidia? Οταν συνδεω την Τηλεοραση με HDMI  ποιά καρτα θα ηταν καλύτερη και πως θα την ορισω?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Η 4000 ειναι υπεραρκετη για browsing, ταινιες κλπ κλπ

Η 635m ειναι για πιο απαιτητικη χρηση οπως παιχνιδια, βαρια προγραμματα (πχ. σχεδιαστηκα) 

Δεν υπαρχει λογος να τρεχει μονο η ανεξαρτητη καρτα γραφικων. Αν ετρεχε συνεχως η ανεξαρτητη καρτα, θα ειχες μεγαλυτερες θερμοκρασιες = θορυβος απο τον ανεμιστηρα και μεγαλυτερη καταναλωση ρευματος = αυτονομια γιοκ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Τοτε θα ήταν συνετό να απενεργοπιοίσω την Nvidia η να το αφήσω όπως εχει?

Και όταν συνδεο την τηλεόραση ποιά δουλεύει?

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Τοτε θα ήταν συνετό να απενεργοπιοίσω την Nvidia η να το αφήσω όπως εχει?

Και όταν συνδεο την τηλεόραση ποιά δουλεύει?

τί σημασία έχει?!

άσε το πισι σου να κάνει τη διαχείριση. Αν δει ότι χρειάζεται, θα τη χρησιμοποιήσει :)

Δημοσ.

Ενταξει η 635 δν ειναι και για πιο απαιτητικη χρηση...Low range ειναι..

Εχει ομως αυτονομη μνημη εν συγκρισει με τα ενσωματωμενα γραφικα των cpu.

Δημοσ.

Τσέκαρε οτι χρησιμοποιεί την nvidia στα παιχνίδια , εφόσον το κάνει αυτο δεν σε ενδιαφέρει αφου εχει την intel για τις μη βαριές εφαρμογές

Δημοσ.

Και?

Αν παει να κανει μια πιο σοβαρη δουλεια (πχ να ανοιξει ενα σχετικα βαρυ σχεδιαστικο προγραμμ) με την 4000 θα το ανοιξει;

Προφανως η ανεξαρτητη καρτα θα το χειριστει καλυτερα.

Δημοσ.

Ναι αλλα στην συγκεκριμένη περιπτωση η καρτα θα επιλεγει αυτοματα απο το μηχανημα .. για πιο λογο να απενεργοποιήσει οποιαδήποτε απο της δύο? 

Δημοσ.

Η 4000 ειναι υπεραρκετη για browsing, ταινιες κλπ κλπ

Η 635m ειναι για πιο απαιτητικη χρηση οπως παιχνιδια, βαρια προγραμματα (πχ. σχεδιαστηκα) 

Δεν υπαρχει λογος να τρεχει μονο η ανεξαρτητη καρτα γραφικων. Αν ετρεχε συνεχως η ανεξαρτητη καρτα, θα ειχες μεγαλυτερες θερμοκρασιες = θορυβος απο τον ανεμιστηρα και μεγαλυτερη καταναλωση ρευματος = αυτονομια γιοκ.

Ενταξει η 635 δν ειναι και για πιο απαιτητικη χρηση...Low range ειναι..

Εχει ομως αυτονομη μνημη εν συγκρισει με τα ενσωματωμενα γραφικα των cpu.

Στο παραπανω απαντησα.

Δεν αναφερθηκα ποτε σε απενεργοποιηση καποιας εκ των 2.

Δημοσ.

Ποιά θα λειτουργίσει όταν συνδεσω την Τηλ. Δεν θα ήταν καλύτερα με την nvidia? Αν ναι ποιά ρύθμιση πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

Γιατι να ρυθμισεις καποια συγκεκριμενη για προβολη ταινιων;

Ακομα και μια intel hd μπορει να σηκωσει ανετα mkv αρχειο 20+ γίγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...