Dragonlordcv2002 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, Στο πρώτο συστημα της υπογραφης που το χω για gaming μου με τρωει να αγορασω νεα καρτα γραφικων. Τωρα η ερωτηση ειναι απλη μιας και αν το κανω θα παω σε μια 970. Αξιζει η μεταβαση ? Παιζω σε 1080p και μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα παρα μονο με το WoT που θεωρω οτι τα χουν κανει σκ..α απο θεμα προγραμματισμου στη μηχανη γραφικων και το θεμα της VRAM σε λιγους τιτλους που απλα δεν μπηκα στον κοπο να παιξω. Το χαμηλο power consuption επισης ειναι ελκυστικο. Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 αξιζει σιγουρα,αλλα δεν περιμενεις κανα δυο μηνες μηπως δεις καμια καλη προταση απο AMD μερια?
Theo1903 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Αν εννοείς αν θα αξίζει απο άποψη επιδόσεων ,τότε ναι είναι πολλούς τόνους καλύτερη.Αν βάλεις μέσα και το παράγοντα κόστος ,δεν είμαι τόσο σίγουρος .Τα 1080p παίζονται και με πιό φθηνές κάρτες (π.χ. 280χ ) και δεν χρειάζεται να δώσεις 400 €.Τώρα πάλι όλα αυτά είναι σχετικά ,αλλα ναί η 970 που είναι φτιαγμένη για >= 1440p θα παίζει τα πάντα στα ultra στα 1080p
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Την 470 ειμουν τυχερος και τη πηρα οταν ειχε 350 100 ευρω κατω. Θα ψαχνομαι για ευκαριες κλασικα και θα παω σε 970. AMD δεν τις προτιμω για λογους προσωπικους. Και παλι σας ευχαριστω πολυ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα