gkokokiris Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 παιδια καλησπερα...εχω ενα galaxy s4 ..τοιυ κολιτου μου εβγαλε προχθες αναβαθμηση και εμενα δεν μου βγαζει τπτ...και τα δυο ανηκουν σε παροχο cosmote..τι παιζει..?
thomasG4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 παιδια καλησπερα...εχω ενα galaxy s4 ..τοιυ κολιτου μου εβγαλε προχθες αναβαθμηση και εμενα δεν μου βγαζει τπτ...και τα δυο ανηκουν σε παροχο cosmote..τι παιζει..? Άμα το κινητό του κολλητού σου είναι αγορασμένο απο μαγαζί skroutz, είναι πολύ πιθανό να έχει EU έκδοση στο κινητό του. Αυτό σημαίνει ότι παίρνει πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις σε σχέση με κάποιον που έχει ελληνικής αντιπροσωπίας.
thomasG4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 και εγω απο το σκρουτζ το εχω παρει Άμα δεν έγραφε πουθενά EU απο το μαγαζί που το αγόρασες, τότε είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. Μπορείς όμως να περάσεις το update μέσω Kies.
gkokokiris Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 κατεβασα το κιες και μου ειπε οτι δεν υποστιριζει το τη συσκευη μου και να κατεβασω το κιεσ 3...το εκανα αυτο και μου λεει οτι εχω τη τελευταια εκδωση...πως γινετε αυτο..? 4.4.2 εχω
techm Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μπορείς να θυμηθείς τι έγραφε πάνω το κουτί που το αγόρασες(αν το έχεις πετάξει);Σε ποια γλώσσα ήταν; Πάντως,τα ελληνικά έχουν πάρει εδώ και λίγες μέρες αναβάθμιση. Υ.Γ:Κοίταξες και τις ρυθμίσεις;
gkokokiris Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 http://www.imei.info/phonedatabase/11350-samsung-i9505-galaxy-s4/ για κοιτα εδω
gkokokiris Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 πηγα στις ριθμησεισ για ενημερωση λογισμικου και μου λεεθ οτι εχω την τελευταια...εκανα και επαναφωρα εργοστασιακων μην εφτεγε τπτ αλλα και παλι τα ιδια μηπως σε βοηθουσε σε κατι
techm Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Αν έκανες ενημέρωση και δε σου έβγαλε κάτι,τότε απλά θα περιμένεις ακόμα.Δε χρειάζεται ούτε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,ούτε κανένας πανικός.
gkokokiris Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 οκκ...σε ευχαριστω..απλα σκαλωσα λιγο γτ ολοι λενε οτι την εχουν κανει και εμενα δεν εχει βγαλει τπτ
Chris_saxo vts Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Παίζει ρόλο κ από ποια χώρα προέλευσης είναι το κινητό. Μπορεί του κολλητού σου να είναι Γερμανικό κ το δικό σου Γαλλικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα