Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση σε Υδροψυξη corsair H105.

d@mi@NOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδες.

2 ερωτησεις θα ηθελα να κανω.

Πρωτη:Εχω αγορασει την corsair h105 και πανω εχει παστα προεγκατεστημενη, εγω εχω την arctic silver που ξερω οτι ειναι καλη. Να σκουπισω αυτην που εχει και να βαλω την δικια μου η δεν θα δω καποια διαφορα.

Δευτερη: Εχει τα κλασικα ανεμιστηρακια 2x 120mm ειναι καλα ή να αγορασω αλλα? Αξιζει τον κοπο?

Σας ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αστα οπως ειναι. Για νορμαλ χρηση η παστα που εχει ειναι μια χαρα. Για ανεμιστηρες μονο εαν αυτοι που εχει σου φαινεται οτι κανουν πολυ θορυβο

Τα ανεμιστήρια που έχει στην συσκευασία είναι τα Corsair SP120 High performance. Σε απόδοση δύσκολα θα βρεις καλύτερα.. Πάνε μέχρι 2400rpm , αν σ'ενοχλεί ο θόρυβος βάλτα να μην στροφάρουν τόσο ψηλά.

Για να μην ξεκιναω αλλο θεμα να ρωτησω το εξης. Αυτες οι κλειστου κυκλωματος υδροψυξεις θελουν η αντλια να συνδεθει στο βυσμα CPU-OPT αν η μητρικη δεν εχει οπως η δικια μου η Gigabyte Z97-HD3 που το βαζουμε;

Για να μην ξεκιναω αλλο θεμα να ρωτησω το εξης. Αυτες οι κλειστου κυκλωματος υδροψυξεις θελουν η αντλια να συνδεθει στο βυσμα CPU-OPT αν η μητρικη δεν εχει οπως η δικια μου η Gigabyte Z97-HD3 που το βαζουμε;

Δεν έχεις θέμα όπου και να το συνδέσεις , απλά να σιγουρευτείς ότι θα δουλέυει στα 12V μόνιμα.

Η μητρικη μου εκτος απο την θεση cpu fan εχει αλλες δυο θεσεις για fan με 4pin που μπορεις να ρυθμισεις τις στροφες οπως του cpu και εχει ακομα μια θεση με 3 pin που ειναι στανταρ δεν μπορεις να ρυθμεισεις κατι δουλευει στο full

10136_big.png

Αστα οπως ειναι. Για νορμαλ χρηση η παστα που εχει ειναι μια χαρα. Για ανεμιστηρες μονο εαν αυτοι που εχει σου φαινεται οτι κανουν πολυ θορυβο

Τα ανεμιστήρια που έχει στην συσκευασία είναι τα Corsair SP120 High performance. Σε απόδοση δύσκολα θα βρεις καλύτερα.. Πάνε μέχρι 2400rpm , αν σ'ενοχλεί ο θόρυβος βάλτα να μην στροφάρουν τόσο ψηλά.

Ευχαριστω παιδια.

Αν δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα δουλεύει στα 12V αν την βάλεις στη μητρική , τότε βάλε την σε molex με ένα ανταπτορα.

Νομίζω δεν είναι ανάγκη να είναι στα 12v μόνιμα. Αν πέσει η τάση θα δουλεύει σε λιγότερες

στροφές η αντλία. Αν τυχόν πέσουν πολύ και αρχίσει να ζεσταίνεται η cpu η τάση θα ξανανέβει

αυτόματα.

Η μητρικη μου εκτος απο την θεση cpu fan εχει αλλες δυο θεσεις για fan με 4pin που μπορεις να ρυθμισεις τις στροφες οπως του cpu και εχει ακομα μια θεση με 3 pin που ειναι στανταρ δεν μπορεις να ρυθμεισεις κατι δουλευει στο full

10136_big.png

Αν δεν σε ενδιαφερουν τα ledακια,θα παρεις τα vardar στα 2200 rpm.Ειναι τα καλυτερα της αγορας κατα την γνωμη μου.Κορυφαια!!!http://www.e-shop.gr/ek-water-blocks-ek-vardar-f4-120-120mm-2200-rpm-p-PER.814904Υπαρχουν και με παραπανω στροφες αλλα παι παρακατω.Αυτο κορυφαια.Συγκρινετα και με αλλα.

βεβαια θα τα συνδεσεις σε cpu fans ετσι ωστε να μπορεις να τα ρυθμιζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...