d@mi@NOS Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Γεια σας παιδες. 2 ερωτησεις θα ηθελα να κανω. Πρωτη:Εχω αγορασει την corsair h105 και πανω εχει παστα προεγκατεστημενη, εγω εχω την arctic silver που ξερω οτι ειναι καλη. Να σκουπισω αυτην που εχει και να βαλω την δικια μου η δεν θα δω καποια διαφορα. Δευτερη: Εχει τα κλασικα ανεμιστηρακια 2x 120mm ειναι καλα ή να αγορασω αλλα? Αξιζει τον κοπο? Σας ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Αστα οπως ειναι. Για νορμαλ χρηση η παστα που εχει ειναι μια χαρα. Για ανεμιστηρες μονο εαν αυτοι που εχει σου φαινεται οτι κανουν πολυ θορυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Τα ανεμιστήρια που έχει στην συσκευασία είναι τα Corsair SP120 High performance. Σε απόδοση δύσκολα θα βρεις καλύτερα.. Πάνε μέχρι 2400rpm , αν σ'ενοχλεί ο θόρυβος βάλτα να μην στροφάρουν τόσο ψηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Για να μην ξεκιναω αλλο θεμα να ρωτησω το εξης. Αυτες οι κλειστου κυκλωματος υδροψυξεις θελουν η αντλια να συνδεθει στο βυσμα CPU-OPT αν η μητρικη δεν εχει οπως η δικια μου η Gigabyte Z97-HD3 που το βαζουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Για να μην ξεκιναω αλλο θεμα να ρωτησω το εξης. Αυτες οι κλειστου κυκλωματος υδροψυξεις θελουν η αντλια να συνδεθει στο βυσμα CPU-OPT αν η μητρικη δεν εχει οπως η δικια μου η Gigabyte Z97-HD3 που το βαζουμε; Δεν έχεις θέμα όπου και να το συνδέσεις , απλά να σιγουρευτείς ότι θα δουλέυει στα 12V μόνιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Η μητρικη μου εκτος απο την θεση cpu fan εχει αλλες δυο θεσεις για fan με 4pin που μπορεις να ρυθμισεις τις στροφες οπως του cpu και εχει ακομα μια θεση με 3 pin που ειναι στανταρ δεν μπορεις να ρυθμεισεις κατι δουλευει στο full Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d@mi@NOS Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Αστα οπως ειναι. Για νορμαλ χρηση η παστα που εχει ειναι μια χαρα. Για ανεμιστηρες μονο εαν αυτοι που εχει σου φαινεται οτι κανουν πολυ θορυβο Τα ανεμιστήρια που έχει στην συσκευασία είναι τα Corsair SP120 High performance. Σε απόδοση δύσκολα θα βρεις καλύτερα.. Πάνε μέχρι 2400rpm , αν σ'ενοχλεί ο θόρυβος βάλτα να μην στροφάρουν τόσο ψηλά. Ευχαριστω παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Αν δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα δουλεύει στα 12V αν την βάλεις στη μητρική , τότε βάλε την σε molex με ένα ανταπτορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Νομίζω δεν είναι ανάγκη να είναι στα 12v μόνιμα. Αν πέσει η τάση θα δουλεύει σε λιγότερες στροφές η αντλία. Αν τυχόν πέσουν πολύ και αρχίσει να ζεσταίνεται η cpu η τάση θα ξανανέβει αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Η μητρικη μου εκτος απο την θεση cpu fan εχει αλλες δυο θεσεις για fan με 4pin που μπορεις να ρυθμισεις τις στροφες οπως του cpu και εχει ακομα μια θεση με 3 pin που ειναι στανταρ δεν μπορεις να ρυθμεισεις κατι δουλευει στο full Αν δεν σε ενδιαφερουν τα ledακια,θα παρεις τα vardar στα 2200 rpm.Ειναι τα καλυτερα της αγορας κατα την γνωμη μου.Κορυφαια!!!http://www.e-shop.gr/ek-water-blocks-ek-vardar-f4-120-120mm-2200-rpm-p-PER.814904Υπαρχουν και με παραπανω στροφες αλλα παι παρακατω.Αυτο κορυφαια.Συγκρινετα και με αλλα.βεβαια θα τα συνδεσεις σε cpu fans ετσι ωστε να μπορεις να τα ρυθμιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα