Προς το περιεχόμενο

spotify & cosmote?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Έκανα ανανέωση στο cosmote 65plus και είδα στο site της cosmote ότι δίνει Δωρεάν το spotify premium . προχώρησα να κάνω εγγραφή και αφού δινω αριθμό κινητού και μου στέλνει ένα κωδικό, μετά μου δίνει σαν επιλογή τον ένα μήνα Δωρεάν ... Δεν προχωράω παρακάτω για να μη με χρεώσει 5€ τζάμπα. Το έχει κάνει κανείς να μου πει τι παίζει;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Φίλε κι εμένα αυτό Ακριβώς κανει! Το θέμα με μένα είναι πως εγώ πριν κάνω το Πρόγραμμα με το δωρεάν spotify είχα αγοράσει την premium έκδοση η Οποία όμως λίγη τον άλλο μήνα. Έτσι η cosmote μου λέει να πάω στο ακάουντ και να κάνω ακύρωση συνδρομής για να πάρω την προσφορά! Πως γίνετε όμως αυτό;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

http://www.cosmote.gr/spotify/spotify.portal

στο λινκ αν πας κατω κατω θα δεις που εχει επιλογη για διαγραφη. ισως απο εκει ή απο το account σου...

εγω το εφτιαξα. πατας για τον 1 μηνα δωρεαν και μετα σου λεει οτι αφου περασει ο μηνας θα ξεκινησει η δωρεαν (για μενα ) χρηση του premium...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω ειχα το spotify για 3 μηνες, μεσω cosmote φυσικα. Σε αυτα ο ενας μηνας ηταν απο την προσφορα και οι αλλοι 2 με δικα μου χρηματα. σαν εφαρμογη , αξιζει! εχει πολυ καλη συλλογη απο τραγουδια, και ακους ουσιαστικα κατι καινιουργιο καθε μερα. Το αρνητικο ειναι οτι λογω του οτι πρεπει να εχεις δεδομενα ανοιχτα(δεν σου τρωει κατι) η μπαταρια τελειωνε πολυ πιο γρηγορα με αποτελεσμα να μην με βγαζει στην ημερα.

Δεν ειναι καθαρα προβλημα software οσο Hardware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...