Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά λίγο off topic ερώτηση:
Γιατί προτείνετε 280 έναντι 285? Είναι καλύτερη η 280 ή απλά η διαφορά επιδόσεων δεν δικαιολογεί την διαφορά στην τιμή τους(δηλαδή η 280 είναι πιο vfm)?

Δημοσ.

Gigabyte f2a88x hd3! Βρήκα και μια ακόμα της cm ποιο οικονομική (δεν θα τον ανεβάσω ιδιαίτερα πολύ 4.2 η λίγο παραπάνω) http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-tx3e-22pk-r1-hyper-tx3-evo-p-PER.806761αλλά δεν ξέρω εάν ταιριάζει με το socket ( sorry αν σε επριξα αδερφέ αλλά δεν είμαι και ιδιαίτερα γνωστής :Ρ)

Αποστολή από το ST27i με τη χρήση Insomnia App

<p>Παιδιά λίγο off topic ερώτηση:<br>

Γιατί προτείνετε 280 έναντι 285? Είναι καλύτερη η 280 ή απλά η διαφορά επιδόσεων δεν δικαιολογεί την διαφορά στην τιμή τους(δηλαδή η 280 είναι πιο vfm)?</p>

Δεν νομίζω πως είναι off topic η ερώτηση σου μάλλον εγώ βγήκα off topic με την ερώτηση για την ψύξη! :Ρ

Αποστολή από το ST27i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Λοιπόν, πάρε καλύτερα την 212 evo, σου δίνει την δυνατότητα να τον κρατήσεις πιο κρύο στα 4.2 τον επεξεργαστή και επίσης θα σε βοηθήσει να τον πας όσο πιο ψηλά γίνεται. Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να κόψεις ένα τάληρο από ψύκτρα και να πας στην tx3, καλύτερα με την μία σε κάτι καλύτερο, παρά να μην σε καλύψει η tx3 και να θες την evo μετά. Η evo είναι ανώτερη με διαφορά από την φθηνότερη που πρότεινες και είναι πλήρως συμβατή με το socket σου. Τώρα, περί 280 και 285, πολύ απλά από την στιγμή που η 280 έχει 1gb μνήμης επιπλέον και είναι ελάχιστα γρηγορότερη και φθηνότερη, δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσει κανείς την r9 285, η οποία έχει 2gb μνήμης και είναι λίγο πιο αργή και με πιο τσιμπημένη τιμή. Άρα, sotos παίρνεις την 212 evo και petran έχε στο νου σου ότι η 280 είναι καλύτερη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...