Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ έχει κανείς την εν λόγω κάρτα να μου πει αν αξίζει? Την έβγαλε το crazy Sundays 200 ευρώ

Αποστολή από το ST27i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

δεν το λες και τρελη προσφορα...βεβαια τον τελευταιο καιρο δεν κανει και καμια το eshop...εγω στην θεση σου σε αυτα τα λεφτα θα διαλεγα με κανα 20αρι παραπανω μια gtx 960 η μια R9 280...

Δημοσ.

Οοκ :) εγινε φιλε μου ευχαριστώ για την απάντηση.. Καλο Πάσχα

• Like 1
Δημοσ.

Multicore φίλε μου έχω τον a8 6600k.. Θα είναι όλα καλά με μια 280 η θα έχω bottleneck? Ρωτάω διότι ξέρω πως έχεις τον ίδιο επεξεργαστή!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τον ίδιο επεξεργαστή, αλλά δεν έχω ξεχωριστή κάρτα. Δεν νομίζω να έχεις θέμα, ας σου απαντήσουν όσοι το έχουν δοκιμάσει βασικά παρόμοιο setup. Θα υπάρχει ένα μικρό bottleneck, πιστεύω πως απλά σέρνοντας τον πολλαπλασιαστή στο 42 και πηγαίνοντάς τον στα 4.2 ghz δεν θα έχεις θέμα. Πάρε την κάρτα αν έχεις τα χρήματα και αργότερα αναβαθμίζεις επεξεργαστή αν πραγματικά χρειαστείς κάτι ανώτερο.

Επεξ/σία από Mult1C0r3Cpu
Δημοσ.

Δεν νομίζω πως θα χρειαστώ εάν δουλεύει μια χαρά με την κάρτα.. Θα πάρω και μία καλή ψυχτρα για να τον ανεβάσω λίγο και νομιζω θα ναι μια χαρά! Σευχαριστω γία τον χρόνο σου καλές γιορτες!

Δημοσ.

Επίσης φίλε μου. Θέλω να ζητήσω συγνώμη, μιας και έκανα ένα κρίσιμο λάθος. Στα 4.2 δεν είναι το ίδιο με έναν i5 750 stock, αλλά στα 4.4. Ήθελα απλά να πω πως τα 4.2 τα έχει χωρίς να πειράξεις ρεύματα και ιστορίες. Κατά τα άλλα μην σε πολυνοιάζει, τροφοδοτικό καλό να έχεις και όλα καλά. Αλήθεια, ποιο τροφοδοτικό έχεις ; Αν έχεις κανένα noname, κοίτα να το αλλάξεις το συντομότερο, για το καλό το δικό σου, του συστήματος και της κάρτας. Αν δεν σου φτάνουν τα χρήματα για την 280 και για τροφοδοτικό, πάρε μια κατώτερη κάρτα μαζί με ένα καλό τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Θα το άλλαζα ούτως η άλλως!! Φίλε μια τελευταία ερωτηση ποια αεροψυξη προτίνεις; Κάποια λίγο μαζεμμενη σε μέγεθος για να χωράει σίγουρα στο κουτί μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...