KinigosPsixon Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 καλησπερα μου έφερε εας φίλος μου το λπατοπ του (dell inspiron 5720) για να το κανουμε φορματ αλλα δεν μπαινει για κανενα λογο στο bios μόλις πατάω το f2 η το f12 (boot menu) απλα κολάει σε μαύρη οθόνη. μήλισα με την dell αλλα τπτ δεν δούλεψε απο αυτά που πρότειναν 1) εξωτερικο πληκτρολόγιο 2) fn και power (diagnostic) 3) power χωρις μπαταρία 4)χωρίς δίσκο (αυτο το είδα απο το site) δοκίμασα και bios update και μου βγάζει σφάλμα οτι δεν βρίσκει το bios στην rom για να κάνει το update. Any other ideas????
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δοκίμασε να του κάνεις ενα bios reset απο την μπαταρία
KinigosPsixon Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 εννοεις να βγαλω την μπαταρια της μητρικης όπως στα σταθερα??? αντε να την βρω τώρα.. ααα εκανα το εξης που δεν εγραψα χωρίς μπαταρια και χωρισ να είνια στο ρεύμα πατούσα το power για 15-20 δευτερα...δεν ειναι το ίδιο ε?
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Νομίζω πως ετσι δεν γίνεται reset το bios δοκίμασε και το αλλο με την μπαταρία πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα