Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημερες! 

Συγνωμη που σας σπαμαρω και εγω για βοηθεια αγορας οθονης, υπαρχουν πολλα ποστς..

Λοιπον καηκε η (μιση!) οθονη του λαπτοπ μου ενω εβλεπα ταινια, ενα Samsung NP-QX511 (http://icecat.co.uk/p/samsung/np-qx511-s01hu/notebooks-QX511-S01HU-8524878.html), πολλα υποσχομενο λαπτοπ αγορασμενο το 2011 κοντα στα 990 ευρω, στην καινουρια στα λαπτοπ Samsung. 

Το αφησα σε ενα κλασσικο κωλο-μαγαζακι συνοικιας για επισκευη, το κρατησαν 2 βδομαδες και δοκιμασαν 3εις οθονες και δε καταφεραν τιποτα, μου το εδωσαν πισω στο χερι με στραβο-βαλμενη τη παλια... Μ@Λ@ΚΕΣ... 

Το to official service της samsung με παρεμπεμψε στην alman.gr οπου ειπαν εχουν ακριβες ανταλλακτικο αλλα συνολο θα βγει 270ε η αλλαγη.

Προτασεις. Να παραγγειλω μια απο amazon/ebay και να επιχειρησω μονος μου? 100ε συνολο περιπου.. ? (15,6 1366 x 768 )

Ή να αγορασω μια ωραια FullHD 22αρα και ενα σετ πληκτρολογιο/ποντικι. 

Τεινω προς τη δευτερη επιλογη καθως δεν με ενδιαφερει πλεον η φορητοτητα.

Σκεφτομαι κατι στα 150 περιπου.. του στυλ http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/othones/LG-Monitor-22-22MP47D.htmαν και δε τρελαινομαι για LG (ειχαμε μια τηλεοραση που χαλασε 1 μηνα μετα το τελος της εγγυησης)

Δεν εχω πολλη γνωση πανω στην αγορα οθονης, παντως θα ηθελα να το δω απο κοντα πριν το αγορασω. Προτεινετε και κανενα αλλο μοντελο αν εχετε κατι υποψη.

Οι max απαιτησεις μου ειναι casual gaming, δε καιγομαι με ποσα fps φτανει κλπ.

To laptop μου δεν εχει DVI θυρα, μονο vga kai hdmi.

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!

(παντως αν παρω εξωτερικη οθονη, σημαινει οτι τεινω προς desktop, και χρησιμοποιω το λαπτοπ οσο κρατησει.. κανω και ενα overclocking!!)
Δημοσ.

Μήπως δεν είναι από την οθόνη αλλά από κάτι άλλο? Πριν αγοράσεις οθόνη, δοκίμασέ το με καμιά δανεική, να δεις ότι δουλεύει σωστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...