johnychliaras Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 καλώδιο hdmi 2.0 no signal εχω βαλει και καλώδιο hdmi 1.4 στην monιtor tv .και στην τηλεοραση του σπιτιού δειχνει σήμα με διακοπες και χιονια πραάσινες γραμμές τι φταιει την έχω στίλει με εγγίυση στο eshop. η monitor tv είναι η lg flatron m227wd βοηθήστε παιδιά
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 αμα εχεις δοκιμασει 2 διαφορετικα καλωδια και η τηλεοραση δεν ειχε θεμα μαλλον εχει η καρτα...δοκιμασε με αλλη συνδεση...
johnychliaras Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ok την έστειλα με εγγυηση απο το eshop την αγόρασα.
johnychliaras Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Εχω καλώδιο version hdmi 2.0 η monitor tv είναι 2009 μαιο κυκλοφορια tha δίχνει εικόνα η κάρτα γραφικών μου παντα σε hdmi σύνδεση?
johnychliaras Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Τελικά και το παλιό μου καλώδιο έκανε, τσαμπα αγόρασα καλώδιο και μου έδωσε ολοκαίνουρια το eshop ιδια αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα στο hdmi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα