Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Φαντάζομαι ότι στο forum σίγουρα κάτι θα έχει γραφτεί για τις εφαρμογές που αναβαθμίζουν αυτόματα τους drivers του Η/Υ. 

Θα καταθέσω την δική μου εμπειρία.

Κατέβασα από το site SharewareOnsale ελεύθερα το D...... N........(2014)-πλήρης έκδοση-για αναβάθμιση όλων των drivers απλώς και μόνο για πειραματικούς σκοπούς.Αφού το εγκατέστησα και έκανα scan για drivers, μου έβγαλε τους οδηγούς που έπρεπε να αναβαθμιστούν.

Εξετάζοντας για κάποιους οδηγούς την έκδοση που πρότεινε η εφαρμογή, πήγαινα και στο αντίστοιχο site του κατασκευαστή.Παρατήρησα ότι αυτούς που πρότεινε η εφαρμογή ήταν παλιοί. Επίσης στον Η/Υ μου είχα ήδη τους πιο καινούργιος και η εφαρμογή πρότεινε ότι έπρεπε να αναβαθμιστεί με τους παλιούς που έλεγε αυτή.Βέβαια δεν το έκανα για όλους τους οδηγούς,Ίσως για κάποιους να έδινε τους πιο καινούργιους π.χ. για το ποντίκι κτλ.

Συμπέρασμα : Όταν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση να πηγαίνετε πρώτα στη Διαχείριση Συσκευών του Πίνακα Ελέγχου για αναβάθμιση ΚΑΙ όποια Αναβάθμιση Οδηγών θέλετε να κάνετε να την κάνετε από την σελίδα του κατασκευαστή είτε πρόκειται για motherboard, graphics gard,ποντίκι ή οτιδήποτε άλλο. 

Είναι πιο χρονοβόρο αλλά πιο ΣΙΓΟΥΡΟ.

Επίσης στα περισσότερα site που κοίταξα όλοι προτείνουν χειροκίνητη αναβάθμιση και όχι αυτές τις εφαρμογές.

Είμαι σίγουρος πάντως ότι οι περισσότεροι το γνωρίζετε αυτό.Απλώς ήθελα να καταθέσω την εμπειρία μου.

Παλαιότερα χρησιμοποιούσα και εγώ αυτές τις εφαρμογές και είχα και πρόβλημα, αλλά πλέον το κάνω χειροκίνητα μόνος μου.Αυτό συνιστώ.

Ευχαριστώ

Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Το καλύτερο ειναι να κατεβάζεις drivers απο τον κατασκευαστή κατευθείαν , αυτα τα προγράμματα ειναι καλα και βοηθάνε σε πολύ παλιό hardware μονο

• Like 1
Δημοσ.

To μονο σχετικα αξιοπιστο παρομοιο προγραμμα που εχω βρει ειναι το driverpack solution!

Ειναι παρα πολυ καλα ενημερωμένο και κανει σωστο detection αλλα και παλι ο χρήστης πρέπει να ξερει τι κανει και τι εγκαθιστά!

Γενικα με έχει σωσει αρκετές φορές σε παλιους υπολογιστες και hardware!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα για παλιούς υπολογιστές είναι καλό βοήθημα όπως έγραψες WalkerSW

Δοκίμασα και το driverpack solution.Είναι καλύτερο αλλά όπως έγραψες πρέπει να είσαι και εδώ προσεχτικός και να ελέγχεις και το site του κατασκευαστή.

Επεξ/σία από cris67

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...