arxaggelos Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Έχει ξαναπαίξει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, αλλά δεν είναι κακή προσφορά πιστεύω, παρόλο που το κινητό είναι σχετικά low-end. Από ό,τι βλέπω, μόνο στον Κώτσο τρέχει ο συνδυασμός. Κωτσοβολος Σκρουτζ (μόνο tablet) Σκρουτζ (μόνο κινητό) 2
skoulas Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αν ενδιαφερεται κανεις για το tablet απο Ηρακλειο Κρητης (μεχρι 21/04) η' Πατρα ας μου στελει pm...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Είχα πάρει την προηγούμενη προσφορά που έδινε το 530 DS. Το tablet πολύ καλό (αν και το 1GB θέτει κάποια όρια τα οποία δεν τα ξεπερνάω, μόνο kodi και 2-3 καρτέλες τρέχω), σε αντίθεση με το Nokia 530 που ψιλοσέρνεται... Το 435 έχει 1GB RAM οπότε λογικά θα τα βγάζει πέρα καλύτερα.
lazarnik Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Υπάρχει ξανα διαθέσιμο, για οπιον ενδιαφέρεται. Τσιμπισα μολις ενα!!! :-D edit απο οτι μου ειπαν στο τηλέφωνο μείνανε 2 τεμαχια ακομα Επεξ/σία 21 Απριλίου 2015 από lazarnik
Silenzio Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 ενδιαφέρομαι για το κινητό (αθήνα), αν κάποιος θέλει το tablet ας στείλει pm να συννενοηθούμε.
andreasosfp Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Τωρα που μιλησα στο τηλεφωνο δεν υπαρχει καθολου διαθεσιμοτητα και οτι προκειται για λαθος και θα το κατεβασουν απο το site. Μονο 2-3 εκθεσιακα κομματια και 6 για επισκευη. Oτι να 'ναι.
lazarnik Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 εγω παριγγειλα κανονικα παντως, ειρθε μαιλ πειρα και τηλεφωνο και μο ειπαν παρασκευη παραλαμβανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα