gavros10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Τεραστιο θεμα ανοιξατε αδερφε Οσες φορες το τολμησα με φιλους χαθηκαμε,πηγαιναμε ολο και πιο πισω και στο τελος η συζητηση ειχε φτασει σε φιλοσοφικα επιπεδα και προβληματισμους,ξερεις,"η κοτα η τ αυγο?" Απ οτι καταλαβα τον γνωριζεις προσωπικα,για πες μας αν θες ετσι για την κουβεντα ποσο κοντα ειναι στις ταινιες του? Δεν τον γνωριζω. Με τους γνωστους μου οταν ανοιγουμε αυτη την κουβεντα την κλεινουμε και αρκετα γρηγορα γιατι βλεπουμε τα λαθη που γινονται και καταληγουμε στο ιδιο συμπερασμα. 1
astegos Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Κοντά στο στυλ του Λάνθιμου είναι και μια ταινία του Μπάμπη Μακρίδη, το "L" του 2012 Και αυτή η ταινία είναι γεμάτη μεταφορές και μηνύματα... πρέπει όμως να θέλεις να σκέφτεις για να τη καταλάβεις. (το είπα κόσμια!!) Οι Άλπεις, Το μικρό ψάρι και το σπιρτόκουτο (σαν παραδείγματα) νομίζω πως είναι ταινίες που μπορεί να καταλάβει εύκολα το ευρύ κοινό και να κάνει τον θεατή να σκεφτεί ακόμα και δεν το είχε σκοπό. Δεν καταλαβαίνω γιατί προβάλλονται τόσο λίγο και δεν τις ξέρει κανεις. Ίσως τα εισιτήρια εχουν να κάνουν περισσότερο με την διαφήμιση, και λιγότερο με την ποιότητα της ταινίας. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ όλοι οι ηθοποιοι που έχουν πάιξει σε αυτές τις ταινίες.. Τι έχει να ζηλέψει ο Μουρίκης, ο Λίτσης ή ο Σερβετάλης από άλλους ηθοποιούς? Για να μη πω για την ερμηνία της ..ματωμένης Τρίτης στο Μικρό ψάρι! Το οτι δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ρόλο έπαιζε η μπλε κούπα με τα κόκκινα γράμματα που έγραφε "Los angeles" του Σερβετάλη στη ταινία "Άλπεις" θα με κάνει να ξαναδώ την ταινία. Δεν θα πω οτι ήταν μάπα η ταινία ή πως δεν έπαιξε καλά ο ηθοποιός. Απλά είμαι λίγο χαζός για να το καταλάβω με την πρώτη... ή δεν ξέρω ακόμα πως δεν υπάρχει τέτοια κούπα. Το μόνο σίγουρο, είναι πως η συγκεκριμένη κούπα και η κάθε κούπα σε αυτες τις ταινίες δεν είναι τυχαία!! Εννοείτε πως θα πήγαινα στον κινηματογράφο αν είχε ταινία του Οικονομίδη... όταν το έπαιξε όμως, δεν τον ήξερα καν! Κάτι που είπε ο @the_end με προβλημάτισε.. "2003- Σπιρτόκουτο (μεγάλου μήκους) σοβαρό αν το δεις μόνος, αστείο όταν το δεις με παρέα. σπάνιος συνδυασμός. αρκετά καλό συνολικά" Έχει δίκιο!! Και αυτό πιστεύω πως ισχύει σε όλες τις ταινίες. Οταν έχεις παρέα είναι λογικό να δεις τη ταινία με διαφορετική οπτική πλευρά. Βέβαια κάποιες φορες βγάζουν γέλιο τραγικές καταστάσεις ακόμα και στη πραγματικότητα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα