panaxa10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 καλησπερα παιδια!θελω να αγορασω ενα κινητο και οπως εγραψα και στον τιτλο ειμαι αναμεσα στο LG Βello η στο Lumia 535.εσεις τι μου προτεινετε?
micahel Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 στην κατηγορία που είσαι ποιο πολύ πάει το γούστο σου στο λειτουργικό. win phone ή android?από εκεί και πέρα και τα 2 είναι πολύ καλά κινητά με παρόμοια χαρακτηριστικά, το 535 επειδή θα το πάρω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία μπορώ να πω ότι έχει τα πάντα έκτος από clearblack οθόνη, το bello δεν το έχω δει από κοντά ως νυν χρήστης win phone και παλιός χρήστης andoid γνώμη μου είναι ότι αν πας σε win phone δεν ξαναγυρνας πίσω, στα + των winphone ειναι και οι 3ετοις υποστηριξη αναβαθμισεων vs την τριμινη των android
KwstasXt Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ως νυν χρήστης win phone και παλιός χρήστης andoid γνώμη μου είναι ότι αν πας σε win phone δεν ξαναγυρνας πίσω, στα + των winphone ειναι και οι 3ετοις υποστηριξη αναβαθμισεων vs την τριμινη των android Οχι απαραιτητα.Ηδη σκεφτομαι να μεταβω σε android , εχω lumia 620. on topic σημερα ετυχε να δω ενα 535 απο κοντα.Οντως το προβλημα με το touch ειναι αρκετα εντονο οποτε προτεινω να περιμενεις να δεις το 640 απο Windows phone μερια η καποιο αλλο οπως το 532.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα