Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θα ήθελα να προβώ σε μια αγορά καινούργιου Modem Router, δεν ξέρω ποια είναι η σωστή ονομασία του. Λοιπόν στο σπίτι μου, εκεί δηλαδή που θα βάλω αυτό που θα αγοράσω, έχω σύνδεση στην 24άρα της Forthnet και χρησιμοποιώ το Router που μου έδωσαν με το συμβόλαιο μου, ένα της Thomson. Πρώτα από όλα θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει αυτό που πάω να κάνω για τα χρήματα που θα δώσω. Να σημειώσω πως δεν έχω βλέψεις για VDSL ακόμα, οπότε δεν θα με ενδιέφερε και κάτι τέτοιο εκτός αν ακόμα και για ADSL σύνδεση είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να να δω διαφορά (όσο πιο αισθητή γίνεται) στο ethernet, download αλλά και upload, και ότι νάνε στο wifi, αλλά να έχει και wifi, μην είναι χωρίς κεραία. Το ποσό που διαθέτω είναι γύρω στα 100€ αλλά θα προτιμούσα κάποιο στα 50€ για το οποίο θα πείτε ότι είναι πιο Value for Money. Οι ταχύτητες που πιάνω εδώ είναι γύρω στα 15kbbs DNL και 0.7 UPL.

Δημοσ.

Και αλλο router να αγοράσεις ίδιες ταχύτητες θα έχεις δεν μπορεί να στο αλλάξει αυτο κανένα router και αυτο γιατι οι ταχύτητες που πιάνεις εξαρτάται απο την περιοχή που εισαι μεχρι πόσο μπορεί να δώσει το dslam ποσο μακριά εισαι απο το dslam απο τις καλωδιώσεις του σπιτιού και αλλα πράγματα.

Αν δεν έχεις πρόβλημα με το συγκεκριμένο δεν χρειάζεται να το αλλάξει γιατι ετσι και αλλιώς ειναι αρκετά καλο router το thomson , απο την αλλη πολύ καλα router ειναι τα draytek και συγκεκριμένα για τα χρήματα που θέλεις και σε adsl δές αυτο http://www.mgmanager.gr/modem-routers-wireless/23310-draytek-draytek-vigor-vg2710ne-a.html

Δημοσ.

Τι διαφορά θα δω αν αγοράσω αυτό που με προτείνεις; Εγώ νόμιζα όλοι αλλάζουν router για πιο γρήγορες ταχύτητες. Τι θα κερδίσω αν πάρω ένα άλλο;

Δημοσ.

Όχι το καλύτερο router δεν θα σου δώσει καλύτερες ταχύτητες , το καλύτερο router θα σου δώσει οσο αφορά το wifi καλύτερη κάλυψη και πιο δυνατό σήμα και οσο αφορά το internet απλα θα σου δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα στην γραμμή αν γενικά έχεις προβλήματα , θα σου δώσει γενικά βεβαια και πολύ περισσότερες σε επιλογές σε ρυθμίσεις σε διάφορα πράγματα

Δημοσ.

Όχι το καλύτερο router δεν θα σου δώσει καλύτερες ταχύτητες , το καλύτερο router θα σου δώσει οσο αφορά το wifi καλύτερη κάλυψη και πιο δυνατό σήμα και οσο αφορά το internet απλα θα σου δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα στην γραμμή αν γενικά έχεις προβλήματα , θα σου δώσει γενικά βεβαια και πολύ περισσότερες σε επιλογές σε ρυθμίσεις σε διάφορα πράγματα

Αυτό δεν το πολύ κατάλαβα αλλά αφού δεν δίνει μεγαλύτερες ταχύτητες και αφού δεν έχω προβλήματα, μάλλον θα μείνω με αυτό που ήδη έχω. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Δημοσ.

το Thomson αμα ειναι το v8 συνηθως σου δινει πολυ καλη ταχυτητα με βαση αλλα ρουτερ.οποτε εφοσον μιλαμε για ethernet μην περιμενεις να κερδισεις κατι αμα το αλλαξεις.απλα σιγουρεψου οτι εχεις 6 margin στο down που ειναι και το μικροτερο που βαζει η forthnet για να παρεις την μεγιστη ταχυτητα.γραψε μας μια τα χαρακτηριστικα γραμμης μεσα απο την καρτελλα του ρουτερ να δουμε attenuation και margin οπως και σε τι dslam εισαι.αν εισαι σε alcatel λογικα θα μπορεις να κερδισεις λιγο ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...