Προς το περιεχόμενο

Yet Another PC Cleaner (YAC)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, δεν μπορώ να βρω καμία λύση και είπα να απευθυνθώ στους ειδικούς επί του θέματος. Κατέβασα το YAC σε ένα λάπτοπ και από τότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Προσπαθώ να το κάνω απεγκατάσταση από τα Windows κολλάει και χρειάζεται αναγκαστικό τερματισμό από το κουμπί. Προσπαθώ από ειδικό Unistaller, δεν μου το τρέχει καν και γενικά κανένα άλλο πρόγραμμα δεν μπορώ να τρέξω παρά μόνο το YAC. Έχω το superantispyware σε StartUp, το τρέχω, δείχνει το YAC σαν malware, πατάω να το σβήσω, τα ίδια, πάγωμα. Πατάω "Windows Button" + "R" γράφω "rstrui", τίποτα, ούτε αυτό δεν μπορώ να τρέξω. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εκτός από φορμάτ; 

Δημοσ.

για μπες σε safemode και κανετο απο εκει

αλλιως επαναφορα σε καποιο σημειο πριν την εγκατασταση του

και αλλη φορα για καθαρισμα μονο ccleaner

Δημοσ.

Πατάω "Windows Button" + "R" γράφω "rstrui", τίποτα, ούτε αυτό δεν μπορώ να τρέξω. 

Εννοώ ότι δεν με αφήνει να κάνω επαναφορά.

για μπες σε safemode και κανετο απο εκει

αλλιως επαναφορα σε καποιο σημειο πριν την εγκατασταση του

και αλλη φορα για καθαρισμα μονο ccleaner

Ευτυχώς έγινε απεγκατάσταση σε ασφαλή λειτουργία. Ευχαριστώ. Μήπως ξέρεις να μου προτείνεις κανά καλό πρόγραμμα για να δω αν έχει αφήσει τίποτα υπολείμματα;

Δημοσ.

για malware χμμμ, δεν ξερω κατι, για την ακριβια με το antivirus ειμαι παντα και ποτε δεν ειχα θεμα γιατι προσεχω τι κατεβαζω,

βαλε ενα καλο antivirus, δωρεαν πολυ καλο ειναι το panda

για malware καλες κριτικες βλεπω εδω https://www.malwarebytes.org/antimalware/

ειναι για 14 μερες δωρεαν βεβαια, αν το ψαξεις λιγο κατι θα βρεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...