optimus_crime Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 1) Planescape : Torment 2) Fallout 2 3) κενό γιατί κανένα δεν αξίζει να είναι κοντά στα δύο πρώτα 4) Baldurs Gate / Ice Wind Dale 5) Kotor 6) Neverwinter Nights 7) Fallout 3 / NV 8) Dragon Age 9) Mass Effect 10) Age of Empires / CnC Χαχα Θεός Εγώ θα βάλω λίστα ,με τα top 15 αγαπημένα γιατι δεν γίνεται να διαλέξω 10. 1)witcher 1 1.5)witcher 2 2)kotor1 3)Chrono Trigger 4)neverwinter nights 1 5)ds1 6)mass effect 2 7)fable 1 8)portal 2 9)re4 10)metal gear solid 1 11)gta san adreas/vice city 12)braid 13)ac2 14)dao και βέβαια τα περισότερα pes! υ.γ επειδή είναι αριθμημένα δεν σημαίνει ότι τα πιο χαμηλά είναι λιγότερο αγαπημένα. Και εγώ άνετα μπορούσα να γράψω και πολλά άλλα Υπάρχουν παιχνίδια κυρίως 90s ώπου μεγάλωσα μαζί τους και υπάρχουν και τα τωρινά που τα χαίρομαι σαν gamer πλέον και όχι σαν πιτσιρίκι.. Αν και υπαρχει ηδη thread θα προσπαθησω να βαλω το post μου σε σειρα. Top 3: (Χωρις σειρα) Rise of Nations CoD WaW PES 6 4) NFS Most Wanted 5) Age of Empires 6) Assassin's Creed II 7) Batman Arkham City 8) The Saboteur 9) Saints Row The Third 10) Mafia II Επισης, Sleeping Dogs, Far Cry 3, Battlefield 3, Prince of Persia The Two Thrones Το ξέρω πως κάπου θα υπήρχε σχετικό θέμα και για αυτό το ανάφερα, απλώς ήταν κάπου ''νεκρό'' Παιδιά προτιμώ να γράφουμε εδώ κυρίως για pc games , γιατί είδα και consoles games, αν ξεκινήσουμε και με αυτά δεν θα έχει τελιωμό!!! 1
ikaruga24 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Αδυνατώ να τα βάλω σε σειρά καθώς πάντα θα παίζει ανάλογα την εποχή. Πάρτε ένα μικρό δείγμα πάντως (και ας μην είναι αρκετό) και μόνο από παιχνίδια που έχω δει τίτλους τέλους. Δυστυχώς θα αφήσω πολυαγαπημένα παιχνίδια που δεν έχω τελειώσει στην απ'έξω. 1. Deus Ex 2. Baldurs Gate 2 saga 3. Metroid (ναι ολόκληρο) 4. Legend of Zelda (ναι ολόκληρο) 5. Starcraft 6. Demon's Souls/Dark souls 7. Vampire the masqurade bloodlines 8. Shin Megami Tensei 3 9. Castlevania Symphony of the night 10. Fire Emblem Edit: Για PC games μόνο είναι αρκετά ευκολότερα τα πράγματα. Πάλι χωρίς συγκεκριμένη σειρά. 1. Deus Ex 2. Baldurs Gate 2 saga 3. Starcraft 4. Dark Souls 5. Vampire the masqurade bloodlines 6. Half life 2 7. Warhammer 40k series 8. The longest journey 9. Doom 2 10. Clive barkers undying 1
InfernoN Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 εγω θα τα γραψω απο τα παλιοτερα προς τα πιο προσφατα 1) Dynasty Warriors ( το πρωτο μου ηταν το 3) 2) Stronghold Crusader 3) Age of Mythology/Empire 4) Lineage II 5) Dota (1) 6) Diablo 2 αντε και λιγο το 3 7) Counter Strike 1.6 8) Assassin's creed ( ολα ) 9) Ολα τα GTA 10) League of legends παιχνιδια μιας ζωης ολοκληρης 1
LongTom Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δίχως σειρά. Τα περισσότερα μονταρισμένα. I)Silent Hunter III&IV(με Grey Wolves X και Trigger Maru)=έπος. II)Age of Empires II III)Homeworld II IV)KoTOR(+2 modded) V)Skyrim VI)Fallout 3+NV VII)IL-2+successors(δηλαδή IL-2 Cliffs of Dover,IL-2 Battle of stalingrand) VIII)Sub Command/Dangerous Waters IX)Medieval Total War/Rome Total War(μόνο με το Europa Barbarorum) X)DCS(Flaming Cliffs,Ka-52 και ελπίζω και MiG-21 όταν με το καλό πάρω desktop). Μνημονεύουμε τα Kerbal Space Program,Mount and Blade, Rise of Flight και BGII/NwN I. 2
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Bubble bobble Warcraft 2 Diablo 2 Resident evil 2 Starcraft Mortal kombat Απο εκεί και πέρα το χαος 1
optimus_crime Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Bubble bobble Warcraft 2 Diablo 2 Resident evil 2 Starcraft Mortal kombat Απο εκεί και πέρα το χαος Υποτιμάς πολλά παιχνίδια, κυρίως 90s
Panagiotis32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Τα βάζω με χρονολογική σειρά (στο περίπου) και οχι με σειρά προτίμησης μιας και μου είναι πολύ δύσκολο. - Legend of Zelda: Link to the past (Επος!) - Secret of Evermore (πολύ underrated. του αξίζει πολύ μεγαλύτερη φήμη) - Donkey Kong Country (αριστούργημα! Ακόμα νοσταλγώ τo atmospheric soundtrack του...) - Pokemon gold/silver (έγραψαν ιστορία! Φοβερά και μοναδικά rpg όπως και να το δεις) - Final Fantasy (Τα FF ίσως κατέχουν την πρώτη θέση ανάμεσα στα υπόλοιπα games στην καρδιά μου. Με τα πιο αγαπημένα τα 9,6,8,7 και 12) - Crash Bandicoot - Spyro the dragon (ατελείωτες ώρες!) - Alundra 2 (απο τα πολύ αγαπημένα!) - Diablo 1 (όσα χρόνια και αν περάσουν δεν ξεχνάω το κάψιμο που είχαμε ρίξει με τον ξάδερφο μου πιτσιρiκάδες...) - NFS (Underground 2 και Most wanted. Αριστουργήματα!) - Baldur's Gate Dark Alliance 2 (αγαπημένο arpg του ps2) - Unreal Tournament 99 (αγαπημένο FPS. Copy paste τον system φακελο παντού και άντε γεια!) - Lineage II (αξέχαστα χρόνια νοσταλγίας....) Είχα σκοπό να φτάσω και σε αρκετούς πολύ καλούς σημερινούς τίτλους, αλλά μιας και το thread είναι για τα τοπ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ, για εμένα πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια για να βάλω ενα game στην καρδιά μου. Οπότε είπα να αφήσω την τοπ λίστα μου ως έχει Επεξ/σία 9 Απριλίου 2015 από Panagiotis32 2
StormGr Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ανετα μπορω να μαντεψω ο καθενας τι ηλικια εχει πανω κατω μετα απο αυτο εδω το Thread χεχεχε. Ετσι ειναι, τα παιχνιδια που παιζαμε ενω ειμασταν πιο ξεγνοιαστοι σαν παιδια και ισως λιγο πανεπιστημιο εμπαιναν πιο ευκολα στην καρδια μας. Θα επανελθω για το δικο μου τοπ 10, δυσκολα τα πραγματα. Πολλα χρονια στο αθλημα και παρα πολλοι τιτλοι περασαν απο τα χερια μου. 3
teo1966 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 επειδη λογικα δεν ξεχωριζουμε τα game αναλογα με το αν το παιξαμε σε pc ή κονσολες το δικο μου τοπ 10 ειναι: 1) cs 1.5 το παιζα με τα bot + διαφορετικα skin guns + αλλο 1 game που ειχε σε φαση western με παλια οπλα κτλπ θεικο 2) pro evolution soccer 1/2/3 3) crash bash 4) colin mcrae 5) sims 6) syphon filter 7) cossacks 8) battlefield desert combat ατελειωτα lan με καμια 20αρια ατομα στα νετ 9) δεν θα βαλω παιχνιδι αλλα κονσολα snes απο αυτες που πουλουσαν στις τηλεπωλησεις εχοντας μονο την αρχικη καρτα για να παιζω 10) gta vice city + το gta το αρχικο γιατι τα πουλουσαν εδιναν μαζι και τα 2 σε κασετινα 1
HALF EVIL Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Καλά, λείπει παντελώς το Half Life , Far Cry 1 , Unreal, Doom, RTCW , Crysis 1 :o 2
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Υποτιμάς πολλά παιχνίδια, κυρίως 90s Εχεις δίκαιο βιαζομουν γιατί έφτανε ή σειρα μου να πάρω εισητήριο όταν το ποσταρα (Καυτατζόγλειο) ..πρόσθετω το quake 2 The sleepwalker !!!!!!!! Sonic 2 Altered beast Και το θεϊκό agony στην αmiga 1
panos2171 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 1) Metal Gear Solid 2) Metal Gear Solid 3 3) Max Payne 3 4) NFS Underground 2 5) GTA III 6) GTA SA 7) GTA V 8) Tomb Raider (το τελευταίο) 9) Assetto Corsa 10) Mafia + αλλο 1 game που ειχε σε φαση western με παλια οπλα κτλπ θεικο To wanted λες!! Πόσο γαμάτο ήταν και απορώ γιατί δεν περπάτησε. Μόνο με bot το έπαιζα αλλά δε θυμάμαι το γιατί, δεν υπήρχαν servers, δεν γινόταν να το παίξεις online, ούτε που θυμάμαι. 1
teo1966 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 NAI ρε φιλε πραγματικα γαμω τα παιχνιδια και με ωραιες πιστες + μπονους healing σε φαση unreal/quake
optimus_crime Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ανετα μπορω να μαντεψω ο καθενας τι ηλικια εχει πανω κατω μετα απο αυτο εδω το Thread χεχεχε. Ετσι ειναι, τα παιχνιδια που παιζαμε ενω ειμασταν πιο ξεγνοιαστοι σαν παιδια και ισως λιγο πανεπιστημιο εμπαιναν πιο ευκολα στην καρδια μας. Θα επανελθω για το δικο μου τοπ 10, δυσκολα τα πραγματα. Πολλα χρονια στο αθλημα και παρα πολλοι τιτλοι περασαν απο τα χερια μου. Δεν είναι και τόσο κακό.. Μπορεί να μην έφτασα π.χ n64, το πιο κοντινό του που έφτασα ήταν το snes, αλλά τώρα στα 20 μου μπόρω να παίξω άνετα n64.. Το ξέρω πως δεν το είπες με καμιά κακία εννοείται.
mdr21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 1) XCOM enemy within 2) Civilization IV + V 3) Fallout 3 4) Red alert 1&2 5) Age of empires 2 6) Rome: total war 7) Call of duty 2 & 4 8) Tomb raider 1 9) Theme hospital 10) Simcity 4 PS: Cannon Fodder & Time Commando * τυχαια σειρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα