Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων μου εχει 2 θυρες μια DVI-D και μια DVI-I 
Στην DVI-I εχω την οθονη που ειχα τοσο καιρο και στην DVI-D ηθελα να βαλω μια δευτερη, αγορασα ενα ανταπτερακι DVI-D σε VGA συνδεσα την οθονη στον υπολογιστη, και τιποτα.. ειναι σαν να μην ειναι συνδεμενη. (δεν ειναι θεμα οθονης 100%)
Διαβασα σε ενα ξένο site οτι δεν γινεται να συνδεσεις δευτερη οθονη σε DVI-D, δεν ξερω κατα ποσο ειναι πιθανο αυτο βεβαια. 
Θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει κατι να κανω και γενικα την βοηθεια σας αν γινεται σχετικα με αυτο το θεμα!

Δημοσ.

Το dvi-d δίνει μόνο ψηφιακό σήμα σε αντίθεση με το dvi-i που δίνει και αναλογικό οπότε με τον ανταπτορα δεν σώζεσαι. Εάν η κάρτα σου έχει displayport μπορείς να πάρεις έναν ανταπτορα από displayport σε vga και θα είσαι μια χαρά!

Καλύτερα δοκίμασε πρώτα να βάλεις την οθόνη που έχεις συνδέσει στο dvi-i στο dvi-d. Απλά θα χρειαστείς καλώδιο για dvi-d. Και την άλλη την βαζεις με τον ανταπτορα στην dvi-i θύρα και πιστεύω θα σου παίξουν και οι δύο μια χαρά !

Δημοσ.

στο dvi-d λείπουν τα 4 πινάκια γύρω από το οριζόντιο. Από αυτά τα 4 περνάει το αναλογικό σήμα. Αν η γραφικών σου είναι D τότε δεν υπάρχει τρόπος να την συνδέσεις με αντάπτορα (είτε Ι είτε Α) γιατί τα 4 πινάκια πάνω στην κάρτα, απλά δεν υπάρχουν. Για dvd-D υπάρχει μόνο αντάπτορας σε HMDI , αν έχεις τέτοια δυνατότητα.

Δημοσ.

http://media.sapphiretech.com//images/prods/1875/11210-00_HD7790_1GBGDDR5_DP_HDMI_2DVI_PCIE_C03_634992239217330724_600_600.jpg

αυτη ειναι η καρτα γραφικων μου,

VAGGELINO δηλαδη μου λες να παρω καλωδιο για την οθονη που στο τελος να ειναι dvi-d

kai

CMD tote giati exei dvi-d kai katholou? :P
" Για dvd-D υπάρχει μόνο αντάπτορας σε HMDI , αν έχεις τέτοια δυνατότητα." αφησε μου ενα λινκ (photo) να δω τι ακριβως εννοεις με το Dvi-d to HDMI
!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...