gpolic Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Καλησπερα, Την παρασκευη πηρα ενα καινουργιο LG G2 και εγκατεστησα διαφορες εφαρμογες Σημερα σταματησε να βλεπει το facebook newfeed Επισης δεν μπαινει στα groups ειναι ειναι ανοιχτες ομαδες ειτε κλειστες Μονο το προφιλ μου βλεπω κανονικοτατα Ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα, στο facebook μπαινω απο browser αρκετα γρηγορα, και σε ολες τις σελιδες που εχω δοκιμασει. Εφαρμογες κατεβασα και αλλες πριν λιγο και δουλευουν κανονικα. Αυτο το θεμα το ειχα και με το προηγουμενο κινητο μου αλλα εκει δεν δουλευε το ιντερνετ σωστα, οποτε θεωρησα οτι δεν παιζει λογο της συνδεσης. Εχω κανει uninstall και install την εφαρμογη clear cache, delete data, ξανα install και τιποτα Εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο ;;
dimitris_213 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Και εγω ειμαι κατοχος g2 και κανει και σε εμενα ακριβως το.ιδιο ενω γενικα μπαινω στο ιντερνετ απο το κινητό μονο στο facebook μου το κανει ελπιζω να ειναι κολλημα της εφαρμογής Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App Τωρα που το δοκιμασα δουλευει κανονικα οποτε μαλλον προσωρινο θεμα ηταν Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
gpolic Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 εχεις δικιο.. επανηλθε! επειδη αυτο το κολλημα το ειχε το προηγουμενο κινητο μου (και δεν εφτιαξε ποτε) νομιζα οτι τα παιξε τελειως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα