Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τρίτη ταινία στο σύμπαν του TRON βρίσκεται σε φάση προ-παραγωγής και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις 5 Οκτωβρίου, στο Βανκούβερ, στον Καναδά.

Ο Garrett Hedlund θα ενσαρκώσει τον Sam Flynn, τον γιο του δημιουργού του TRON, Kevin Flynn (Jeff Bridges) αλλά μέχρι πρόσφατα δεν είχε επιβεβαιωθεί ποιοι ηθοποιοί θα αναλάβουν τους άλλους ρόλους.

Σε μία αναφορά του, το The Hollywood Reporter επιβεβαιώνει ότι η Olivia Wilde συμφώνησε με την Walt Disney Pictures και πως θα συντροφεύσει τον Garrett Hedlund στο εγχείρημα, το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Jeseph Kosinski του TRON: Legacy. Το σενάριο της ταινίας έχουν αναλάβει οι David DiGilio και Jesse Wigutow.

Για την υπόθεση της ταινίας δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό όπως άγνωστη παραμένει και η ημερομηνία που θα βγει η ταινία στους κινηματογράφους.

https://www.youtube.com/watch?v=1fSUos8x73I

Link.png Site: Digital Trends

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Εύχομαι μόνο να μην είναι πατάτα σαν το 2...Τρελή απογοήτευση.

Toυλαχιστον ειχε Daft Punk onscreen (και το τελειο τους O.S.T. φυσικα)

Δημοσ.

That's Tron, he fights for the Users.

Γυναικάρα η Olivia

indeed.

olivia-wilde-tron-legacy-couch.jpg

Toυλαχιστον ειχε Daft Punk onscreen (και το τελειο τους O.S.T. φυσικα)

και οι δυο ταινιες εχουν εξαιρετικο score.

oι Moroder και Skrillex συνεργαζονται για ενα καινουργιο Tron videogame, οποτε ισως τους φερουν και για την ταινια;

Εύχομαι μόνο να μην είναι πατάτα σαν το 2...Τρελή απογοήτευση.

ditto.

πως τα καταφερνουν με τοσο μεγαλα budget και ολη αυτη την vfx τεχνολογια, να γυριζουν remakes και sequels κατωτερα των original κλασσικων.

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο το trailer που είδα απο το 1, όσο καλή ταινία και αν θεωρούταν για την εποχή της, δεν την βλέπεις ούτε φυλακισμένος!  :P

To 3, μόνο και μόνο για την Ολίβια ίσως το τιμήσω...

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο το trailer που είδα απο το 1, όσο καλή ταινία και αν θεωρούταν για την εποχή της, δεν την βλέπεις ούτε φυλακισμένος!  :P

εντάξει, προφανώς όταν βγήκε το 1 ήσουν παιδάκι η δεν είχες γεννηθεί για να τα λες αυτά.....it was beyond anything we had ever seen!!

• Like 1
Δημοσ.

εγω το ειδα προσφατα χωρις να ειμαι φυλακισμενος, how cool is that?

• Like 3
Δημοσ.

Θυμηθείτε ότι το πρώτο TRON βγήκε το 1982. Για την εποχή εκείνη τα εφέ και η ιστορία ήταν πολύ μπροστά.

Στο δεύτερο TRON η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, η ιστορία χμμμ αλλά όλα τα λεφτά είναι στο Soundtrack από τους Daft Punk.

Για το τρίτο κρατάω μικρό καλάθι και το ότι θα γυριστεί είναι ακόμη μια απόδειξη ότι το Hollywood στέρεψε.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε αρκετά το 2, βέβαια το τρομερό soundtrack παίρνει μια απλή σκηνή και την χαράζει στη μνήμη σου, λίγο η αναμονή τόσων ετών, λίγο η Olivia με κοντό μαλλί και τα δερμάτινα...

Μια χαρά την έχω δει 3-4 φορές...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...