MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 ετσι για την ιστορια και ασχετο - εχω δικια μου επιχειρηση αλλα οχι με ηλεκτικα ηδη ! εννοουσα αν το εκανε σε καποιον ιδιωτη και οχι σε εταιρια οπως τα public ktλ αλλα αν ζηταω να το καταλαβεις ζηταω πολλα και ειλικρινα σορρυ ! Μη ζητας σορρυ , ευτυχως για σενα ολοι συμφωνησαν με το εξαιρετικο point σου. Αφου διευκρινησες πως με το ¨αν¨ εννοουσες οτι δεν το εννοουσες (γιατι ηδη εχεις επιχειρηση), τοτε ολα οκ, απολογουμαστε που δεν σε κατανοησαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αν παρήγγελνα από έναν ιδιώτη ηλεκτρονικά και μου έβγαζε μια τιμή και όταν πήγαινα στο κατάστημα η απόδειξη είχε άλλη τιμή σε όλα τα προιόντα πάλι θα του το έλεγα ακόμα και να μου τα έδινε όλα δωρεάν. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το πω, την επιχείρησή του βοηθάω. Οπότε αφού είσαι κι εσύ επιχειρηματίας θα έπρεπε να συμφωνήσεις. ρε αδελφε δεν διαφωνω καλα κανεις κ την ψαχνεις οπως θελεις , ακομη και για 0.1 λεπτο εχεις το δικαιωμα να το κανεις ! αλλο λεω εγω , αν εγω στην επιχειρηση μου σου εβγαζα μια προσφορα και σου ελεγα να ερθεις να σε γυμνασω με 10 ευρω τον μηνα αντι για 100 πχ και στην αποδειξη με το φπα εβγαινε 10.61 και ερχοσουν να μου ζητησεις τα ρεστα οκ θα στα εδινα αλλα θα σε ελεγα κ γυφτο ειναι τοσο απλο αυτο που σου λεω , δεν λεω σε καμμια περιπτωση οτι εχεις αδικο ,λεω δεν ειναι τοσο τραγικο για να στελνεις μηνυμα και να λες '' δεν τους αφηνω σε ησυχια '' κτλ κτκ ! καλη συνεχεια .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Και αφού βλέπεις ότι δεν ζητάω τα ρέστα και το έχουμε πει αυτό μέχρι τώρα 800 φορές που ακριβώς αποσκοπεί τελικά η παρατήρησή σου? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα