Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τους έπιασα κότσο, έκαναν μλκια στις παραγγελίες και φερόμενοι πολύ επαγγελματικά μου έδωσαν την έκπτωση.

Από κει και πέρα δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να τους επισημάνω πως όταν αγοράζω κάτι από ηλεκτρονική παραγγελία δεν πρέπει να ζητάνε διαφορετικό από το ηλεκτρονικά κατοχυρωμένο ποσό κατά την παραλαβή από το κατάστημα.

Όταν δεν μιλάμε σε τέτοιες περιπτώσεις τα θύματα είμαστε εμείς οι ίδιοι για τις μελλοντικές μας αγορές καθώς και οι υπόλοιποι καταναλωτές. Η έκπτωση είναι απλά μια σύμπτωση που συνέπεσε με την βλακεία που έκαναν και δεν πρέπει να είναι λόγος να μην το επισημάνω. Δεν είναι η ελάχιστη χρηματική επανόρθωση ο αυτοσκοπός όπως καταλαβαίνεις αλλά είναι ζήτημα αρχής.

Οπότε συνεχίζω να μην βρίσκω νόημα στην παρατήρησή σου.

1)Δεν κάνανε καμιά μαλακία ειναι λογικό

(ειδικά σε τέτοια "περίεργα" προϊόντα που έχεις παραγγείλει και δεδομένου του άπειρου αριθμού προϊόντων σε όλα τα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα που έχουν τα public)

κάποιες φορές να μην ενημερώνονται σωστά οι βάσεις δεδομένων στην αποθήκη (ή ακόμη και να υπήρχε πχ μόνο ενα κομάτι και αυτό όμως να το κλέψανε και γιαυτό να μην το βρίσκουν ή να χάλασε σε κάποιο ατύχημα... )

ενα το κρατούμενο, έπειτα δεν σου κλέψανε λεφτα απλά σου είπαν οτι

"τελικά δεν έχουμε μερικά ψιλοπράματα που παρήγγειλες οπότε δεν θα σε χρεώσουμε ούτε όμως μπορούμε να στα στείλουμε",

εμένα μου κάνει εντύπωση που σου κάνανε έκπτωση μάλλον θα τους είχες στείλει πολλά παραπονετικά μηνύματα...

2) Έχεις αντιληφθεί ότι κέρδισες παραπάνω λεφτά απο την έκπτωση έτσι; για να είμαστε σίγουροι το ρωτάω γιατι πολύ περίεργα μου φαίνονται αυτά που λές η "συμπτωματική έκπτωση" όπως την αναφέρεις ειναι 10 € όπως μας είπες.

Στην παραγγελία όμως είχες ουσιαστική έκπτωση 17€.... 6€ και κάτι cent ΠΑΡΑΠΑΝΩ έκπτωση απο αυτή που σου υποσχέθηκαν...

Το μόνο λάθος που έγινε δηλαδή στην κοστολόγηση ήταν ότι δεν σου ζήτησαν να πληρώσεις ΕΣΥ παραπάνω. Γιατί έτσι θα έπρεπε μιας και είχες μόνο 10€ κουπόνι και όχι 17€!

Και εσύ μας λές ότι τιμολογήσανε μερικά cent λαθος (εις βάρος σου και καλά ) την στιγμή που (είτε επίτηδες είτε απο δικό τους λάθος) στην πραγματικότητα τιμολογήσανε 6,71€ ΥΠΕΡ ΣΟΥ γιατι τα προιόντα που πήρες κοστήσαζανε 23.27€ και με το εκπτωτικό κουπόνι των 10€ πάμε στα 13,27 εσύ όμως πλήρωσες μόνο 6,56€ και ΟΧΙ 13,27€ που θα έπρεπε ...!!!!

Να στο πω και πάλι αλλιώς γιατι για κάποιον λόγο (ελπίζω να μην τρολάρεις) δεν καταλαβαίνεις το ζουμί της υπόθεσης...

Αυτά που πήρες κάνανε 23,27€ έστω ότι όντως ειναι τιμές καταστήματος αυτές και όχι ίντερνετ.. έστω ότι οι τιμές στο ιντερνετικό κατάστημα για αυτά τα προϊόντα ήταν σύνολο 19€ (αντί για 23,27€ που τα κοστολόγησαν) εσύ είχες ενα κουπόνι των 10€ άρα πάμε 19-10= 9€!! και πλήρωσες όμως μόνο 6,56!!!!!!! άρα και με ιντερνετικές τιμές να σε τιμολογούσαν (και να ήταν κύριοι κατα την δική σου σκέψη) πάλι γλύτωσες 9-6,56=2,44€!!!!! ή με άλλα λόγια θα έπρεπε να πληρώσεις 2,44€ επιπλέον!!!!!

και όλα αυτά υπενθυμίζω βάση του ακραίου σεναρίου που έβαλα 19€  την ιντερνετική τιμή που στην πραγματικότητα δεν πιστεύω η διαφορά να ήταν πάνω απο μερικά σεντ ή κανα ευρώ σε σύγκριση με το κατάστημα για τόσο φθηνά προϊόντα....

• Like 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

2) Έχεις αντιληφθεί ότι κέρδισες παραπάνω λεφτά απο την έκπτωση έτσι; για να είμαστε σίγουροι το ρωτάω γιατι πολύ περίεργα μου φαίνονται αυτά που λές η "συμπτωματική έκπτωση" όπως την αναφέρεις ειναι 10 € όπως μας είπες.

Στην παραγγελία όμως είχες ουσιαστική έκπτωση 17€.... 6€ και κάτι cent ΠΑΡΑΠΑΝΩ έκπτωση απο αυτή που σου υποσχέθηκαν...

Το μόνο λάθος που έγινε δηλαδή στην κοστολόγηση ήταν ότι δεν σου ζήτησαν να πληρώσεις ΕΣΥ παραπάνω. Γιατί έτσι θα έπρεπε μιας και είχες μόνο 10€ κουπόνι και όχι 17€!

Oι 3 πρώτες σειρές του πρώτου ποστ του ΟP.

Έκανα 2 παραγγελίες από τα public στις οποίες τελικά δεν είχαν τα προιόντα. Ναι και στις δύο.

Τραγικοί μεν, επαγγελματίες δε, μου έδωσαν 10 ευρώ εκπτωτικό κουπόνι και τις 2 φορές κι έτσι έκανα 2 ακόμη παραγγελίες από 10 ευρώ[...]

Δημοσ.

1)Δεν κάνανε καμιά μαλακία ειναι λογικό

(ειδικά σε τέτοια "περίεργα" προϊόντα που έχεις παραγγείλει και δεδομένου του άπειρου αριθμού προϊόντων σε όλα τα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα που έχουν τα public)

κάποιες φορές να μην ενημερώνονται σωστά οι βάσεις δεδομένων στην αποθήκη (ή ακόμη και να υπήρχε πχ μόνο ενα κομάτι και αυτό όμως να το κλέψανε και γιαυτό να μην το βρίσκουν ή να χάλασε σε κάποιο ατύχημα... )

ενα το κρατούμενο, έπειτα δεν σου κλέψανε λεφτα απλά σου είπαν οτι

"τελικά δεν έχουμε μερικά ψιλοπράματα που παρήγγειλες οπότε δεν θα σε χρεώσουμε ούτε όμως μπορούμε να στα στείλουμε",

εμένα μου κάνει εντύπωση που σου κάνανε έκπτωση μάλλον θα τους είχες στείλει πολλά παραπονετικά μηνύματα...

• Δεν είναι καθόλου λογικό να γράφει πως κάτι είναι διαθέσιμο και τελικά να μην είναι.
  • Το τι καθιστά τις παραγγελίες μου περίεργες και άρα δικαιολογημένα με λάθος καταχωρήσεις δεν το καταλαβαίνω. Οι τίτλοι των βιβλίων?
  • Όταν πουλιέται κάτι δεν σβήνεται η καταχώρηση? Άλλο αν κάποιο χάθηκε η εκλάπει, το καταλαβαίνω, αλλά δεν συνέβει σε ένα προιόν αλλά σε πολλά. Τί τα έχουν στην σελίδα αν το να τα παραγγείλεις είναι σαν να παίζεις τζόκερ?
  • Παρόλα αυτά δεν έστειλα κανένα email παραπόνων, δεν είπα τίποτα απολύτως. Η πρώτη παραγγελία αφορούσε λάθος τιμή σε κάτι και δώθηκαν τα 10 ευρώ όχι μόνο σε εμένα αλλά σε πολλούς εδώ μέσα που το παρήγγειλαν. Έκανα λοιπόν μια παραγγελία με αυτά τα 10 ευρώ όπου τα μισά προιόντα δεν τα είχαν ενώ έβγαιναν ως διαθέσιμα και μου έδωσαν αλλά 10 χωρίς να κάνω κανένα παράπονο.

Και εσύ μας λές ότι τιμολογήσανε μερικά cent λαθος (εις βάρος σου και καλά ) την στιγμή που (είτε επίτηδες είτε απο δικό τους λάθος) στην πραγματικότητα τιμολογήσανε 6,71€ ΥΠΕΡ ΣΟΥ γιατι τα προιόντα που πήρες κοστήσαζανε 23.27€ και με το εκπτωτικό κουπόνι των 10€ πάμε στα 13,27 εσύ όμως πλήρωσες μόνο 6,56€ και ΟΧΙ 13,27€ που θα έπρεπε ...!!!!

Να στο πω και πάλι αλλιώς γιατι για κάποιον λόγο (ελπίζω να μην τρολάρεις) δεν καταλαβαίνεις το ζουμί της υπόθεσης...

Αυτά που πήρες κάνανε 23,27€ έστω ότι όντως ειναι τιμές καταστήματος αυτές και όχι ίντερνετ.. έστω ότι οι τιμές στο ιντερνετικό κατάστημα για αυτά τα προϊόντα ήταν σύνολο 19€ (αντί για 23,27€ που τα κοστολόγησαν) εσύ είχες ενα κουπόνι των 10€ άρα πάμε 19-10= 9€!! και πλήρωσες όμως μόνο 6,56!!!!!!! άρα και με ιντερνετικές τιμές να σε τιμολογούσαν (και να ήταν κύριοι κατα την δική σου σκέψη) πάλι γλύτωσες 9-6,56=2,44€!!!!! ή με άλλα λόγια θα έπρεπε να πληρώσεις 2,44€ επιπλέον!!!!!

και όλα αυτά υπενθυμίζω βάση του ακραίου σεναρίου που έβαλα 19€  την ιντερνετική τιμή που στην πραγματικότητα δεν πιστεύω η διαφορά να ήταν πάνω απο μερικά σεντ ή κανα ευρώ σε σύγκριση με το κατάστημα για τόσο φθηνά προϊόντα....

• Καταρχάς δεν χρειάζονται φωτάκια στο κείμενο για να με πείσεις.
  • Εκτιμώ τα public για την επαγγελματική τους συμπεριφορά σχετικά με τα κουπόνια.
  • Είπα επίσης πως δεν αποζητώ αποζημίωση για τα μερικά ευρώ που με χρέωσαν παραπάνω αλλά μια εξήγηση για τον λόγο που με χρέωσαν με διαφορετική τιμή απ ότι γράφει στην ηλεκτρονική παραγγελία.
  • Αυτό με το 17€ που λες δεν ισχύει ούτε για αστείο. Κι άμα τα κοστολογούσαν στο κατάστημα 500 ευρώ επειδή έτσι τους κάπνισε θα είχα έκπτωση 480 ευρώ. Φοβερό. Το ζήτημα είναι πως με έβαλαν να πληρώσω παραπάνω απ ότι εγώ υπολόγιζα και είχαν δεσμευτεί.
  • Τέλος τονίζω για πολλοστή φορά πως θεωρώ πως δεν πρέπει να μην διαμαρτυρηθώ για την διαφορετική τιμή που με χρέωσαν σε σχέση με αυτή που έγραφε στην ηλεκτρονική παραγγελία επειδή στην παραγγελία έτυχε να υπάρχει και έκπτωση.
  • Like 1
Δημοσ.

Oι 3 πρώτες σειρές του πρώτου ποστ του ΟP.

Έκανα 2 παραγγελίες από τα public στις οποίες τελικά δεν είχαν τα προιόντα. Ναι και στις δύο.

Τραγικοί μεν, επαγγελματίες δε, μου έδωσαν 10 ευρώ εκπτωτικό κουπόνι και τις 2 φορές κι έτσι έκανα 2 ακόμη παραγγελίες από 10 ευρώ[...]

εγώ νόμιζα ήταν λάθος... του κάνανε 20 εκτπωση για πραματα αξίας 23 ευρώ επειδή δεν είχαν μερικα ψιλικά απο αυτά που παρήγγειλε;; (εδώ τα 10 και μου φαινόταν περίεργο)  δεν βγάζουν και πολύ νόημα τα όσα λέει ο TS αλλά καλή τη θελήσει ας το δεχτώ...

Παραγγελία Α:

otp8us.jpg

Παραγγελία Β:

33f72nk.jpg

Με τα νέα δεδομένα που ας υποθέσουμε παρεξήγησα (να δωσανε 2 κουπόνια στον TS απο 10€ το καθένα)  Το ερώτημα μου ειναι το εξής: πως σε μια αγορά 9,53 να εφαρμόσεις έκπτωση 10€; εννοώ ότι δεν γίνεται να του τα δώσουν τζάμπα ούτε γίνεται να του πληρώσουν αυτοί 0,47€ ...

Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν όροι και προειποθέσεις για την εφαρμογή του κουπονιού που θα αποτρέπουν τέτοιες καταστασείς (το ίδιο ισχύει και για την δεύτερη παραγγελεία  που ειναι 11 €) ενας τέτοιος όρος μπορεί να ειναι "χρησημοποιείται μόνο σε αγορές άνω των Χ ευρώ και μόνο ένα κουπόνι ανά παραγγελία)

Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι πως ακόμη και οι ιντερνετικές τιμές αλλάζουν ελάχιστα σε κάποια προϊόντα (συγκρίνοντας με τις ιντερνετικές τιμές των printscreen του TS με τα δικά μου -χρησιμοποίησα τους κωδικούς προϊόντων απο τα prinscreen του TS για να κάνω τα δικά μου- )

Τέλος τα βιβλία έχουν άλλο ΦΠΑ (6,5%) σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα που έχουν κανονικά 23%

Επίσης αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά ειναι ότι κάνανε περίπου 75% έκπτωση σε κάθε παραγγελία.

• Δεν είναι καθόλου λογικό να γράφει πως κάτι είναι διαθέσιμο και τελικά να μην είναι.
  • Το τι καθιστά τις παραγγελίες μου περίεργες και άρα δικαιολογημένα με λάθος καταχωρήσεις δεν το καταλαβαίνω. Οι τίτλοι των βιβλίων?
  • Όταν πουλιέται κάτι δεν σβήνεται η καταχώρηση? Άλλο αν κάποιο χάθηκε η εκλάπει, το καταλαβαίνω, αλλά δεν συνέβει σε ένα προιόν αλλά σε πολλά. Τί τα έχουν στην σελίδα αν το να τα παραγγείλεις είναι σαν να παίζεις τζόκερ?
  • Παρόλα αυτά δεν έστειλα κανένα email παραπόνων, δεν είπα τίποτα απολύτως. Η πρώτη παραγγελία αφορούσε λάθος τιμή σε κάτι και δώθηκαν τα 10 ευρώ όχι μόνο σε εμένα αλλά σε πολλούς εδώ μέσα που το παρήγγειλαν. Έκανα λοιπόν μια παραγγελία με αυτά τα 10 ευρώ όπου τα μισά προιόντα δεν τα είχαν ενώ έβγαιναν ως διαθέσιμα και μου έδωσαν αλλά 10 χωρίς να κάνω κανένα παράπονο.

• Καταρχάς δεν χρειάζονται φωτάκια στο κείμενο για να με πείσεις.
  • Εκτιμώ τα public για την επαγγελματική τους συμπεριφορά σχετικά με τα κουπόνια.
  • Είπα επίσης πως δεν αποζητώ αποζημίωση για τα μερικά ευρώ που με χρέωσαν παραπάνω αλλά μια εξήγηση για τον λόγο που με χρέωσαν με διαφορετική τιμή απ ότι γράφει στην ηλεκτρονική παραγγελία.
  • Αυτό με το 17€ που λες δεν ισχύει ούτε για αστείο. Κι άμα τα κοστολογούσαν στο κατάστημα 500 ευρώ επειδή έτσι τους κάπνισε θα είχα έκπτωση 480 ευρώ. Φοβερό. Το ζήτημα είναι πως με έβαλαν να πληρώσω παραπάνω απ ότι εγώ υπολόγιζα και είχαν δεσμευτεί.
  • Τέλος τονίζω για πολλοστή φορά πως θεωρώ πως δεν πρέπει να μην διαμαρτυρηθώ για την διαφορετική τιμή που με χρέωσαν σε σχέση με αυτή που έγραφε στην ηλεκτρονική παραγγελία επειδή στην παραγγελία έτυχε να υπάρχει και έκπτωση.

τώρα είδα το ποστ σου... εγώ απλά είμαι σίγουρος ότι κάτι δεν μας εξήγησες (ή παρεξήγησες εσύ) με τα κουπόνια δεν γίνεται να σου κάνουν 20€ έκπτωση(2 κουπόνια των 10)... θα έπρεπε να πληρώσεις 1€ περίπου έτσι...

Δημοσ.

εγώ νόμιζα ήταν λάθος... του κάνανε 20 εκτπωση για πραματα αξίας 23 ευρώ επειδή δεν είχαν μερικα ψιλικά απο αυτά που παρήγγειλε;; (εδώ τα 10 και μου φαινόταν περίεργο)  δεν βγάζουν και πολύ νόημα τα όσα λέει ο TS αλλά καλή τη θελήσει ας το δεχτώ...

Παραγγελία Α:

otp8us.jpg

Παραγγελία Β:

33f72nk.jpg

Όι δύο παραγγελίες που έκανες με τα μισά προιόντα η κάθε μία τί σχέση έχουν με τις δικές μου?

Όχι προς θεού μην δεχτεις τόσο εύκολα αυτά που λέω και δεν βγάζουν νόημα, ψάξτο περισσότερο κάτι δεν πάει καλά.

Με τα νέα δεδομένα που ας υποθέσουμε παρεξήγησα (να δωσανε 2 κουπόνια στον TS απο 10€ το καθένα)  Το ερώτημα μου ειναι το εξής: πως σε μια αγορά 9,53 να εφαρμόσεις έκπτωση 10€; εννοώ ότι δεν γίνεται να του τα δώσουν τζάμπα ούτε γίνεται να του πληρώσουν αυτοί 0,47€ ...

Που το είδες το 9,3 στις παραγγελίες μου?

Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν όροι και προειποθέσεις για την εφαρμογή του κουπονιού που θα αποτρέπουν τέτοιες καταστασείς (το ίδιο ισχύει και για την δεύτερη παραγγελεία  που ειναι 11 €) ενας τέτοιος όρος μπορεί να ειναι "χρησημοποιείται μόνο σε αγορές άνω των Χ ευρώ και μόνο ένα κουπόνι ανά παραγγελία)

Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι πως ακόμη και οι ιντερνετικές τιμές αλλάζουν ελάχιστα σε κάποια προϊόντα (συγκρίνοντας με τις ιντερνετικές τιμές των printscreen του TS με τα δικά μου -χρησιμοποίησα τους κωδικούς προϊόντων απο τα prinscreen του TS για να κάνω τα δικά μου- )

Τέλος τα βιβλία έχουν άλλο ΦΠΑ (6,5%) σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα που έχουν κανονικά 23%

Επίσης αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά ειναι ότι κάνανε περίπου 75% έκπτωση σε κάθε παραγγελία.

Καλά τα πας. Αφού το πήρες όμως τόσο πατριωτικά ξαναβιάβασε το 1ο ποστ πιο καλά.

τώρα είδα το ποστ σου... εγώ απλά είμαι σίγουρος ότι κάτι δεν μας εξήγησες (ή παρεξήγησες εσύ) με τα κουπόνια δεν γίνεται να σου κάνουν 20€ έκπτωση(2 κουπόνια των 10)... θα έπρεπε να πληρώσεις 1€ περίπου έτσι...

Μιας και βλέπω πως το θέμα σου άρεσε, ας σου τα ξαναεξηγήσω,

1. Αγόρασα κάτι που είδα στις προσφορές του insomnia και τελικά είχαν λάθος τιμή και έδωσαν σε όλους 10 ευρώ έκπτωση (υπάρχουν τα αντίστοιχα posts με postαρισμένο και το email που μας έστειλαν, για την έρευνά σου).
  2. Ορμώμενος απ την έκπτωση έκανα την πρώτη παραγγελία φροντίζοντας να είμαι κοντά στα 10 ευρώ. Σε αυτήν δεν είχαν τα μισά πράματα που όταν τα παρήγγελνα φαινόντουσαν διαθέσιμα και μετά από μέρες μου λένε πάρε άλλα 10 έκπτωση γιατί το ξεφτιλίσαμε με τις λάθος διαθεσιμότητες. Αυτά που δεν είχαν αφαιρούνται απ την τιμή οπότε υπολόγιζα να δώσω 1,59.
  3. Κάνω έτσι και την επόμενη παραγγελία φροντίζοντας επίσης να είμαι κοντά στα 10 ευρώ. Και σε αυτή δεν είχαν πάλι τα μισά ενώ φαίνονταν διαθέσιμα και επειδή αφαιρούνται απ την τιμή αυτά που δεν έχουν υπολόγιζα να δώσ 1,72.
  4. Τελικά όταν πήγα, χρέωσαν όλα τα προιόντα με διαφορετική τιμή (καταστήματος αντί για ιντερνετ) και πλήρωσα συνολικά 6,56. Προφανώς και δεν είναι τραγικό να δώσω 4 ευρώ παραπάνω απ όσο υπολόγισα μιας και τυγχάνει να υπάρχει η μεγάλη έκπτωση στην συγκεκριμένη παραγγελία αλλά ο λόγος που διαμαρτυρήθηκα είναι πως δεν είναι σωστό άλλα να λέει στην ηλεκτρονική παραγγελία πως θα πληρώσεις και άλλα να σου ζητάνε στο κατάστημα κατά την παραλαβή. Όταν την επόμενη φορά που παραγγείλεις κάτι με 10 ευρώ και το γράφει στην παραγγελία σου ότι τόσα θα δώσεις και πας στο κατάστημα και σου ζητήσουν 14 θα καταλάβεις γιατί έκανα καλά που τους το επισήμανα παρότι συνέβει σε μια παραγγελία μου που έτυχε να έχει και εκπτωτικό κουπόνι. Είναι θέμα αρχής όπως είπα να το επισημάνεις ακόμα και για 10 λεπτά.

Πάντως καλά τα public με τα κουπόνια ψυχικής οδύνης αλλά αν τα συνοψίσουμε έκανα 3 παραγγελίες όπου στην πρώτη είχαν λάθος τιμή, στην 2η είχαν λάθος διαθεσιμότητα στα μισά προιόντα και στην 3η το ίδιο. Ενημερωτικά έκανα και μια άσχετη 4η προχθές και είχαν πάλι λάθος διαθεσιμότητα. γτπ οργάνωση

Δημοσ.

Επειδή βαριέμαι να διαβάζω όλα όσα γράψατε (συγγνωμη) με τα Public μίλησες πρώτα ή απλά άνοιξες το θέμα πριν πάρεις την απάντηση τους;

Δημοσ.

Ο καψερος ο TS ζητησε μια γνωμη και κατεληξε να του λενε ανακριβειες για τους τροπους χρεωσης,
και να ειναι υποπτος για παπατζιλικι γιατι τα κειμενα-σεντονια του δεν ηταν ξεκαθαρα για τον Detective The Colonel .

Ο παραλογισμος στο μεγαλειο του.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως καλά τα public με τα κουπόνια ψυχικής οδύνης αλλά αν τα συνοψίσουμε έκανα 3 παραγγελίες όπου στην πρώτη είχαν λάθος τιμή, στην 2η είχαν λάθος διαθεσιμότητα στα μισά προιόντα και στην 3η το ίδιο. Ενημερωτικά έκανα και μια άσχετη 4η προχθές και είχαν πάλι λάθος διαθεσιμότητα. γτπ οργάνωση

Νταξει ρε φλε και συ για καθε προιον που δεν ειχαν σου διναν και ενα 10ρικο δωρο δεν σε χαλασε και πολυ  !

στο τελος θα εφτανες να ειχες παρει 100 ευρω δωρο και να κανεις παραπονο οτι σε χρεωσαν κανα 10ρικο επειδη αυτα που πηρες (ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ) στα δωσαν σε τιμη καταστηματος !!

δεν εκανες ασχετη 4η  προχθες το εκανες μηπως και σου δωσουν παλι κανα 10ρικο για τα προιοντα που δεν θα ειχαν αλλα δεν σου εκατσε , δεν ειναι κακο ..

Ο καψερος ο TS ζητησε μια γνωμη και κατεληξε να του λενε ανακριβειες για τους τροπους χρεωσης,

και να ειναι υποπτος για παπατζιλικι γιατι τα κειμενα-σεντονια του δεν ηταν ξεκαθαρα για τον Detective The Colonel .

Ο παραλογισμος στο μεγαλειο του.

Αυτο ξαναπεστο !! δεν υπαρχουν λογια ..

Δημοσ.

Παντως , εκτιμω οτι αντι για 3-4 σελιδες εκθεσης ιδεων και απολογιας στον καθε αυτοκλητο αστυνομο Σαινη με τα σεντονια του και τις 'υποψιες του', ισως να ηταν πιο ωφελιμο να μιλησεις με τα ιδια τα public για το ζητημα που σε απασχολει. Δεν παει το μυαλο μου σε καποιον πιο αρμοδιο να απαντησει επι του θεματος, ειδικα οταν εδω σου εχουν απαντησει μεχρι και πελατες που κανανε παρομοια transactions με το ιδιο καταστημα και η τιμολογηση ηταν με διαφορετικους ορους αποτι σε εσενα.

Φαινεται λοιπον οτι κατι πηγε λαθος με τα ιδια τα public, αρα τι αλλο, μιλησε μαζι τους.

Δημοσ.

Μα να μην θελετε να διαβασετε τι ζητα ο ανθρωπας!

Δεν θελει τα λεφτα της διαφορας πισω, θελει απλα να καταλαβει γιατι υπαρχει διαφορα

ενω συμφωνησε για διαφορετικο ποσο στο συνολο αγορων μεσα απο το site.

Και 0.05 cents να ηταν, θα επρεπε να το επισημανουν.

• Επειδή μου έκαναν έκπτωση πρέπει να μην διαμαρτυρηθώ ώστε να μην ξανασυμβεί σε μελλοντική μου παραγγελία χωρίς έκπτωση ή να μην συμβεί σε κάποιον άλλο πελάτη?
  • Γενικά επειδή μου έκαναν έκπτωση αυτή την φορά πρέπει να ανεκτώ οτιδήποτε σε αυτή την συναλλαγή και στην επόμενη που δεν θα έχω έκπτωση αν συμβεί κάτι αντίστοιχο να διαμαρτυρηθώ τότε?

Τωρα πως καταφερατε να βγαλετε συμπερασμα οτι θελει να κανει συλλογη κουπονιων

μπας και παρει κανα complete set για το σαλονι του, ειναι beyond.

Να πεις οτι ειχε αγορασει και καποιο ακριβο part να πω παει στο διαολο,

αλλα εχει παρει αναλωσιμα σχετικα μικρης αξιας για να κανει οοοολη αυτη την σκευωρια.

Δημοσ.

Νταξει ρε φλε και συ για καθε προιον που δεν ειχαν σου διναν και ενα 10ρικο δωρο δεν σε χαλασε και πολυ  !

στο τελος θα εφτανες να ειχες παρει 100 ευρω δωρο και να κανεις παραπονο οτι σε χρεωσαν κανα 10ρικο επειδη αυτα που πηρες (ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ) στα δωσαν σε τιμη καταστηματος !!

δεν εκανες ασχετη 4η  προχθες το εκανες μηπως και σου δωσουν παλι κανα 10ρικο για τα προιοντα που δεν θα ειχαν αλλα δεν σου εκατσε , δεν ειναι κακο ..

Ναι φυσικά δεν μου βγήκε σε κακό, ας κάνει λάθος σε κάθε παραγγελία μου και ας μου δίνει 10 ευρώ. lol

Αυτό όμως δεν αλλάζει το ότι έχουν γτπ οργάνωση, με βάση πάντα την δική μου εμπειρία.

Παντως , εκτιμω οτι αντι για 3-4 σελιδες εκθεσης ιδεων και απολογιας στον καθε αυτοκλητο αστυνομο Σαινη με τα σεντονια του και τις 'υποψιες του', ισως να ηταν πιο ωφελιμο να μιλησεις με τα ιδια τα public για το ζητημα που σε απασχολει. Δεν παει το μυαλο μου σε καποιον πιο αρμοδιο να απαντησει επι του θεματος.

Το θέμα το άνοιξα στην αρχή πριν καταλάβω γιατί ήταν διαφορετικές οι τιμές χρέωσης προσπαθώντας να βγάλω άκρη, μήπως και δεν είχα καταλάβει κάτι σωστά εγώ. Μετά διαπίστωσα πως τελικά οι τιμές ήταν καταστήματος. Φυσικά και έστειλα mail μόλις κατάλαβα το λάθος, περιμένω την αιτιολόγησή τους.

Με τους σαίνηδες μάλλον κακώς ασχολήθηκα, φταίει ο χθεσινός ελεύθερος χρόνος. :-D

• Like 3
Δημοσ.

Τωρα πως καταφερατε να βγαλετε συμπερασμα οτι θελει να κανει συλλογη κουπονιων

δεν ειπε κανεις οτι ειχε σκοπο να κανει συλογη κουπονιων - ειπαμε πως αφου του εκατσε λαθος ,  πηρε 20 ευρω δωρο και  δεν τρεχει τιποτα που πληρωσε αυτα που πηρε ΜΕΤΑ ΤΑ  ΔΩΡΑ  σε τιμες καταστηματος δεν τον χαλασε , και ο ιδιος συμφωνησε ! τωρα οκ αν ειναι να στελνουμε 10 μηνυματα για να εξηγησουμε τα αυτονοητα , οκ ευχαριστω δεν θα παρω αλλο , καλη συνεχεια

@funbreaker και πολυ ασχοληθηκες φιλε ..

Δημοσ.

δεν ειπε κανεις οτι ειχε σκοπο να κανει συλογη κουπονιων - ειπαμε πως αφου του εκατσε λαθος ,  πηρε 20 ευρω δωρο και  δεν τρεχει τιποτα που πληρωσε αυτα που πηρε ΜΕΤΑ ΤΑ  ΔΩΡΑ  σε τιμες καταστηματος δεν τον χαλασε , και ο ιδιος συμφωνησε ! τωρα οκ αν ειναι να στελνουμε 10 μηνυματα για να εξηγησουμε τα αυτονοητα , οκ ευχαριστω δεν θα παρω αλλο , καλη συνεχεια

@funbreaker και πολυ ασχοληθηκες φιλε ..

Προφανως και δεν με πείραξε, είπαμε ας συνεχίσουν τα λάθη και ας δίνουν 10ευρα.

Αυτό είναι άσχετο όμως με την χρέωση τιμών καταστήματος στην ηλεκτρονική παραγγελία οπότε περιμένουμε απάντησή τους.

• Like 1
Δημοσ.

τα public για τις online παραγγελιες κανουν αποστολη απο καταστηματα εγω πχ ειμαι Καστορια και εχει ερθει δεμα απο το εδω καταστημα προφανως ετσι δεσμευουν λιγοτερο προσωπικο εξυπνο αυτο παντως

Δημοσ.

Μου απάντησαν:

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Το συνολικό κόστος της παραγγελίας με αριθμό o343259117 είναι 3,93 και αναλυτικότερα η τιμολόγηση είναι η εξής :

0112725 LOW ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ 0.96 euro
0112726 ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟ 1.10 euro
0157189 Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ 1.87 euro .

Ακολούθως και η δεύτερη παραγγελία σας είναι σωστά τιμολογημένη.

Έχετε αποστείλει έναν πίνακα που εμφανίζεται να έχετε υπολογίσει το Φ.Π.Α. από την τιμή του προϊόντος που απομένει μετά την έκπτωση και έχετε προσθέσει αυτό το ποσό στην αρχική του τιμή. Το ΦΠΑ υπολογίζεται βάση της αρχικής τιμής του προϊόντος και όχι βάσει της έκπτωσης που μπορεί να έχει λόγω προωθητικών ενεργειών.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Με εκτίμηση ,

Public.gr Customer Passion

Τώρα μπερδεύτηκα περισσότερο.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...