Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες,

Έχω σύνδεση adsl στο 5ο του σπιτιού μου και θέλω να έχω ίντερνετ και στο 1ο στον οποίο δεν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή. Μπορείτε να προτείνετε τρόπους είτε επέκτασης του υπάρχοντα εξοπλισμού του 5ου ή κάποιο άλλο τρόπο να έχω ίντερνετ στον 1ο;;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα,

1. Αν μπορείς τράβα καλώδιο ftp και αγόρασε ένα Switch αν θές να συνδέσεις παραπάνω από έναν υπολογιστή ή να βάλεις κεραία wifi.

2. http://www.e-shop.gr/netgear-dgn2200-adsl2-pstn-modem-router-annex-a-p-PER.613566 το έχω βάλει στον πρώτο όροφο και έχω full σήμα στον τρίτο (πιάνω wifi στο κινητό και στην απέναντι οικοδομή).  

Δημοσ.

απο πρωτο σε 5ο πολυ δυσκολο απλα με αλλο ρουτερ.οποτε δυο λυσεις.α.καλωδιο απο μπαλκονι σε μπαλκονι και μετα μεσα.

καλωδιο μεχρι εξω μετα access point εξωτερικου χωρου και στον πρωτο βαζεις ενα ap να παιζει σαν clint ή σαν Repeater.

και μια τριτη λυση αλλα πρεπει να πιανουν τα χερια καποιου.αν στο σπιτι σου αντι για τηλεφωνικο καλωδιο(ραζιμ) πισω απο τον τοιχο υπαρχει Utp τοτε μπορεις τα δυο ζευγαρια να τα κανεις 100αρι ethernet και να φτασεις στον πρωτο διαμεσω του κατανεμητη της πολυκατοικιας.θελει ατομο να το κατεχει και να ξερει πως θα το κανει αλλα θα παιξει μια χαρα γιατι τα 100 μετρα δεν τα περνας με τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...