gotham7878 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. έτρεξα σήμερα ένα plugin (P3 plugin profiler) και μου έβγαλε το παρακάτω αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή το site δουλεύει όπως ακριβώς το θέλω και δεν θέλω να αλλάξω κάτι. Είναι όμως λίγο αργό. Να ανησυχώ όμως για τα πολλά queries? Υ.Γ. είδα οτί το μεγαλύτερο θέμα το έχει το theme my login. Έχετε να προτείνετε καμιά καλύτερη λύση για frontend login?
paparovic Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 374 queries per page? Ανάλυση του ανθρώπινου DNA κάνει;
gotham7878 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Υπαρχει τροπος να δω που γινονται αυτα τα queries? δηλαδη αυτο το plugin τοσα, το αλλο plugin τοσα κλπ... Γιατι αν δω κανα report με κωδικες και paths, δεν προκειται να βγαλω ακρη.
paparovic Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Υπαρχει τροπος να δω που γινονται αυτα τα queries? δηλαδη αυτο το plugin τοσα, το αλλο plugin τοσα κλπ... Γιατι αν δω κανα report με κωδικες και paths, δεν προκειται να βγαλω ακρη. O πιο απλός είναι φαντάζομαι να απενεργοποιείς ένα ένα τα plugins και να τρέχεις το εργαλείο.
gotham7878 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Είδα μια σελίδα που εξετάζει online τα sites και μου έβγαλε αυτά. Τωρα κάθε φορά που απενεργοποιώ τα plugins, ενώ μειώνεται ο χρονος φορτώματος, το μέγεθος κλπ, κάθε αυξάνονται τα queries? Μήπως αυξάνονται κάθε φορά που τρέχω το τεστ? ή δεν παίζει ρόλο?
fatmike Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν παίζει ρόλο. Queries είναι ερώτηση στη βάση δεδομένων για να τραβήξεις/προσθέσεις/ενημερώσεις/διαγράψεις δεδομένα από αυτή. Είναι πάρα πολλά queries, δεν είναι φυσιολογικό και 8.6sec για φόρτωση της σελίδας είναι απαγορευτικό. Κάνε ένα search στον κώδικα για "$wpdb" και δες που χρησιμοποιείτε και γιατί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα