Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. έτρεξα σήμερα ένα plugin (P3 plugin profiler) και μου έβγαλε το παρακάτω αποτέλεσμα.

post-208268-0-35089700-1428510217_thumb.jpg

Αυτή τη στιγμή το site δουλεύει όπως ακριβώς το θέλω και δεν θέλω να αλλάξω κάτι. Είναι όμως λίγο αργό. 

Να ανησυχώ όμως για τα πολλά queries?

Υ.Γ. είδα οτί το μεγαλύτερο θέμα το έχει το theme my login. Έχετε να προτείνετε καμιά καλύτερη λύση για frontend login?

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να δω που γινονται αυτα τα queries? δηλαδη αυτο το plugin τοσα, το αλλο plugin τοσα κλπ... Γιατι αν δω κανα report με κωδικες και paths, δεν προκειται να βγαλω ακρη.

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να δω που γινονται αυτα τα queries? δηλαδη αυτο το plugin τοσα, το αλλο plugin τοσα κλπ... Γιατι αν δω κανα report με κωδικες και paths, δεν προκειται να βγαλω ακρη.

O πιο απλός είναι φαντάζομαι να απενεργοποιείς ένα ένα τα plugins και να τρέχεις το εργαλείο.

Δημοσ.

Είδα μια σελίδα που εξετάζει online τα sites και μου έβγαλε αυτά.

post-208268-0-12284100-1428596667_thumb.jpg

post-208268-0-74224900-1428596671_thumb.jpg

Τωρα κάθε φορά που απενεργοποιώ τα plugins, ενώ μειώνεται ο χρονος φορτώματος, το μέγεθος κλπ, κάθε αυξάνονται τα queries?

Μήπως αυξάνονται κάθε φορά που τρέχω το τεστ? ή δεν παίζει ρόλο?

Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο. Queries είναι ερώτηση στη βάση δεδομένων για να τραβήξεις/προσθέσεις/ενημερώσεις/διαγράψεις δεδομένα από αυτή.

Είναι πάρα πολλά queries, δεν είναι φυσιολογικό και 8.6sec για φόρτωση της σελίδας είναι απαγορευτικό.

Κάνε ένα search στον κώδικα για "$wpdb" και δες που χρησιμοποιείτε και γιατί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...