charisis Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 το ειδα χθες σε ενα γραφειο και μου αρεσε τρελα...φοβερη εμφανιση.... αξιζει ομως τα λεφτα του και απο θεμα απόδοσης ?τα δυο μονο ανεμιστηρακια ειναι αρκετα? http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=cbae9351-dbac-4f2e-8847-dc05299e7007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Τα ακριβά in win τα σπάνε από εμφάνιση imo αλλά σχεδόν πάντα από πρακτικότητα, έχουν αδυναμίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spgkolem Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Συμφωνω.Εχω 6 χρονια τωρα ενα in win f430.Mid range μοντελο (80$).Εχει αδυναμιες απο πρακτικης αποψης,χωρις να με εχει προβληματισει στην πραγματικοτητα(ισως λογω των μετριων απαιτησεων μου),αλλα ακομα γυαλιζει σαν καινουργιο και τα υλικα του ειναι πολυ ανθεκτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα