vagelis81 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εδω και καποιο διαστημα εχει εγκατασταθει στο pc μου το προγραμμα που λεει ο τιτλος το οποιο ξεκιναει με την εκκινηση των windows.Εδω λοιπον συμβαινει κατι περιεργο.Στην εκκινηση το avast μου βγαζει παραθυρο οτι εντοπιστηκε κατι υποπτο και μου λεει οτι ειναι το yourfiledownloader.Το πρωτο περιεργο ειναι οτι οταν πατησω σ αυτο το παραθυρο του avast "λεπτομερειες" δεν ανοιγει τιποτα.Το δευτερο περιεργο ειναι οτι οταν σκαναρω το pc τοτε το αποτελεσμα λεει οτι καμια απειλη δε βρεθηκε.Και τελος να σας πω οτι στην προσθαφαιρεση προγραμματων δεν υπαρχει για να το απεγκαταστησω και οτι δε μπορω να το βρω πουθενα στο pc εγκατσετημενο.Θελω ομως να το βγαλω απο τον υπολογιστη μου.Εχει κανεις καμια ιδεα; Ευχαριστω!
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Κάνε ενα scan με malwarebytes , adwcleaner και Hitman Pro
WalkerSW Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Και ολα τα παραπανω σε safemode with networking support.. Διοτι σε κανονική λειτουργια δεν προκειται να το αφαιρέσουν!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα