Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα kingston datatraveler 100 g3 32gb.

Απο εχθες δεν μπορω να σβησω τιποτα γιατι εμφανιζετε ως write protected.

To ιδιο οταν παω να κανω φορματ.

Υπαρχει κανενα προγραμματακι που να κανει override αυτο το κολπο και να μπορεσω να του κανω format?

Δημοσ.

Δοκιμασα με διαφορα προγραμματακια->τζιφος

Δοκιμασα ενα fix με το regedit->τζιφος

Δοκιμασα σε ταμπλετ με andoid οπου το βγαζει ως κατεστραμενο και με ρωταει να του κανει format αλλα δεν γινετε τιποτα->τζιφος

Στον explorer το εμφανιζει ως μοναδα g χωρις να μπορεις να δεις αρχεια.

Το disk managment δεν ανοιγει καν οταν το φλασακι ειναι κουμπωμενο..

Το hpusbdisk το βλεπει αλλα δεν προχωραει σε format μιας και συνεχιζει να λεει write protected...

Οποτε μαλλων μας αφηνει χρονους...

Ως τελευταια λυση θα περασω μια live διανομη linux μπας και γινει κατι απο εκει..

Υ.Γ Πρεπει να το εχω καμια 2ετια (αγορασμενο απο e-shop)και η kingston το διαφημιζε life time warranty αλλα πιστευω πως εχω χασει την αποδειξη.Λετε να μπω στην διαδικασια να ψαχτω για αντικατασταση η θα μπερδεψει τοσο πολυ για κατι που πλεων κοστιζει 13,5 ευρω(αν και το ειχα αγορασει κανενα 30αρη..)

Δημοσ.

@topos, ένας από τους λόγους που το αγόρασες 30, φαντάζομαι ότι ήταν η lifetime warranty, οπότε γιατί να μην την εκμεταλλευτείς; Εγώ θα ζητούσα αντικατάσταση πάντως...

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις με στικάκια που τα παίζουν με το συγκεκριμένο πρόβλημα χωρίς λόγο οποτε αν υπάρχει lifetime εγγύηση όπως λέει ο φίλος πήγαινε το στο κατάστημ για αντικατάσταση

Δημοσ.

Δεν εχω αποδειξη αλλα πρεπει να ηταν αγορασμενο στις 28/5/2013 (βρηκα το mail επιβεβαιωσης του e-shop) οποτε θα περασω μια βολτα απο εκει αυριο-μεθαυριο.

Thanks you all!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...