Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής μοντέλο:

http://www.shop13.gr/hp-pavilion-dv7-2110ev-vh808ea-p-86379.html

Έβαλα έναν ssd και θέλω να βάλω και μια μνήμη 2 ή 4 giga ( εχει μια 1giga και μια 2giga )

Θα ήθελα τη βοήθειά σας ποια μνήμη τεριάζει στο συγκεκριμένο μοντέλο και απο πού να την αγοράσω.

Δημοσ.

Αν στο laptop έχεις 32bit windows τότε είναι περιττό να αυξήσεις την ram γιατί πάνω από 3,5GB δεν θα δεις. 

Αν πάλι θες να πάρεις μία 2άρα για να αντικαταστήσεις την 1GB τότε θα πρέπει να αγοράσεις μία sodimm ddr2. 

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα συμβατότητας αλλά καλού κακού κοίτα να πάρεις μία ίδιας μάρκας με αυτές που έχει τώρα το μηχάνημα.  

Δημοσ.

Δεν εχουν ιδιαίτερη διαφορά τα 32 απο τα 64 bit με την διαφορά οτι για να εχεις απο 4 gb και πάνω χρειάζονται τα 64 οποτε καλα έκανες αφου θέλεις να προσθέσεις και αλλη , καταρχάς πρέπει να δεις ποσο ram έχεις και ποσα dimm 1 x 2gb ή 1x1 και 1x1

Δημοσ.

βαζοντας το γραφικο που δειχνει cpu και ram στην επιφανεια εργασιας μου δειχνει τη ραμ 70% κα τη cpu πολλες φορες πανω απο 75%.

μετα απο καποια στιγμη στρωνει και δειχνει 10%. με τα 32αρια εδειχνε 2-3%.

Υπαρχει θεμα; να ξαναβαλω 32αρια;

ο επεξεργαστης αν δεις τα χαρακτηριστικα του παραπανω ειναι παλιος σχετικα.

Με skype ανεβαζει και θερμοκρασια.

Δημοσ.

Όσο αφορά την ram λογικό ειναι να γεμίζει γρήγορα αφου εχεις μονο 2gb και αμα ανοίξεις 5 6 πραγματάκια θα ανέβει πολυ για αυτο καλύτερα να προσθέσεις και αλλο , οσο αφορά τον επεξεργαστή ειναι σχετικά παλιός και πιθανόν να ζορίζετε σε ορισμένες διεργασίες , δες λιγο τις θερμοκρασίες με το hwmonitor και σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος με το hdsentinel

Δημοσ.

δισκο εβαλα ssd πριν 20 ημερες περιπου. 3 γιγα εχει ραμ.  θα το κοιταξω και θα σου πω. κοιταξα και για μνημες που μου ειπε το παιδι παραπανω. περιμενω απαντηση απο καταστημα για συμβατοτητα με το λαπτοπ. στην εταιρια που εχει το service της hp εδω ελλαδα δεν εχουν μου απαντησαν. οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.

Το οτι ζοριζετε θα του κανει κακο; να γυρισω σε 32αρια καλυτερα;

Δημοσ.

Μπορείς να δεις ποιες μνήμες εχεις με το cpuz , βάλε μια φωτογραφία απο τις καρτέλες memory και spd για να σου προτείνουμε και ram συγκεκριμένη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...