Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αντιγραφή από TV σε Sony DCR TRV33

dipe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω μια Sony DCR TRV33 και θέλω να αντιγράψω από την TV στην βιντεοκάμερα κάποια προγράμματα. Ξέρω ότι γίνεται μέσω του βίντεο αλλά δεν έχω βίντεο. Έχω συνδέσει το scart της κάμερας στο scart της ΤV(το κίτρινο,άσπρο και κόκκινο καλώδιο της κάμερας καταλήγουν στο scart και από έκει στο scart thw ΤV). Στο LCD της κάμερας δεν βλέπω το πρόγραμμα της TV και έτσι δεν μπορώ να αντιγράψω. Έχει κάποιος καμιά ιδέα γιατί έχω κολλήσει;

Thanks

Δημοσ.

Καλημέρα!

Τα SCART των TV εξορισμού είναι σε input mode, δηλαδή δέχονται εξωτερικό σήμα και το προβάλλουν στην TV. Οι πιο καινούριες TV μπορούν να δώσουν σήμα αντίστροφα, δηλαδή το σήμα του σταθμού που έχει επιλεγεί να δίνεται στο SCART ως έξοδος. Αν η TV σου όντως έχει τέτοια δυνατότητα, χρειάζεσαι ένα απλό βυσματάκι SCART-->multi (RCA+S-Video+Audio) με ένα διακοπτάκι πάνω που επιλέγεις input/output mode για το SCART (το δικό μου γράφει in/out). Δεν πρέπει να έχει πάνω από 2euro.

Καλή επιτυχία!

Δημοσ.

Thanks parsifal,

Λοιπόν η τηλεόραση είναι μια 14αρα Sony που την αγόρασα πριν 4-5 χρόνια(είναι το μοντέλο KV-14LM1 αν σου λέει κάτι) Από το manual της TV για τις εξόδους λέει τα εξής:

In RCA (Front/Rear)-AV 1x Front-AV

In/Out: Scart 1 1x( AV-In/Out; RGB In)

Αν το καταλαβάινω καλά η ΤV έχει output στο πίσω μέρος που είναι το scart. Το πρόβλημα είναι ότι η σύνδεση που σου ανέφερα στο προηγούμενο post για το scart γίνεται από την κάμερα στην TV και όχι ανάποδα. Η κάμερα έχει ένα καλώδιο Audio/Video σε σχήμα σαν αυτό που έχουν ta walkman και αυτό καταλήγει στο scart της TV. Η μόνη λύση που βλέπω εγώ είναι να πάρω ένα καλώδιο scart σε S-Video(η κάμερα έχει υποδοχή S-video που είναι in/out) και να συνδέσω το scart στην ΤV και την άλλη άκρη στην κάμερα. Το καλώδιο scart πρέπει να έχει το διακοπτάκι που λες και να το βάλω στη θέση out για να βγάζω σήμα από την TV. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. Πως σου φαίνεται αυτή η ιδέα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...