AlienTechGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μονο το Ε4 δεν θα παει σε Lollopop μεχρι στιγμης σωστα ; :/ Τωρα να δουμε στο μελλον και ειναι νεο κινητο ... δεν ειναι παλιο να πεις δικαιολογημα δεν θα παει. Το είχε πει από την αρχή η Sony ότι μόνο τα "Z" θα πάρουν το update...
AlienTechGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ναι αλλά τώρα είπε ότι θα πάρουν και κάποια μη z Σωστός,τώρα το πρόσεξα.Ελπίζω να την πάρουν και τα E3/E4 γιατί πιστεύουν έχουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να "σηκώσουν" το Lollipop...αλλά χλωμό το κόβω... 1
thelos257 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Σωστός,τώρα το πρόσεξα.Ελπίζω να την πάρουν και τα E3/E4 γιατί πιστεύουν έχουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να "σηκώσουν" το Lollipop...αλλά χλωμό το κόβω... Με ποια λογικη πηγαινει η Sony που σωνει κιολας ρε παιδια ; http://www.gsmarena.com/sony_xperia_e4-6882.php Launch Announced 2015, February Status Available. Released 2015, March AN ηταν παλιο κινητο τηλεφωνο πριν κανενου χρονου τοτε θα ελεγα οκ δικαιολογημενα και δεν θα το σηκωνει ημαρτον πλεον αν ειναι δυνατον να μην μπαινει lollipop σε αυτη την νεα συσκευη ρε παιδια ; Βεβαια θα μου πειτε αυτα τα Android της google και οι συμφωνιες που κανουν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MICROSOFT
vegeta1983 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 @ blizlox η μπαταρια του ultra αμα το δουλευεις σαν tablet (οπως εγω) δεν κραταει και πολυ, την 1 μερα την βγαζει ανετα ομως, τα bezel στην αρχη με ενοχλουσαν αρκετα μπορω να πω (εμφανισιακά ομως μονο), τωρα ομως μετα απο 5 μηνες που το εχω στην κατοχη μου τα συνηθησα (ασε που επειδη ειναι αρκετα λεπτο βοηθανε στο κρατημα)! 1
dstilio Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 τι έχετε φαγωθεί όλοι να αναβαθμίσετε το κινητό σας; Μανία να έχετε το πιο καινούργιο; Αφού το android κάθε φορά που βγαίνει είναι και λίγο πιο βαρύ, είναι πολύ πιθανό η συσκευή σας να γίνει χειρότερη μετά. Αφού την έχει πατήσει πολύ κόσμος (μαζί και εγώ), γιατί δεν μαθαίνετε από τα λάθη των άλλων;
AntiCambeR Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Εγω αυτο που καταλαβα απο αποψεις χρηστων που περασαν την Lolipop στο Moto G 2014 ειναι οτι υπερτερει σε καποια σημεια και σε καποια οχι σε σχεση με την Kit Kat.Πχ καλυτερη αυτονομια μπαταριας αλλα περισσοτερος χρονος για να ανοιξουν συγκεκριμενες εφαρμογες,δεν θυμαμαι ακριβως.
AlienTechGR Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Εγώ πάντως,στο Z1C μου,μόνο θετικά έχω βρει στο Lollipop.Είναι καλύτερο σε όλα από το KitKat,από την διαχείριση της μνήμης,μέχρι την αυτονομία...πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα