bain789456 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Καλησπέρα και καλές γιορτές !! Έχω ενα λαπτοπ 5ετιας HP pavilion dv5-1100sv , intel pentium (XD), σκληρο δισκο 250αρι. η αληθεια ειναι πως για τις δυνατοτητες του ετρεξε και πολυ καλα και αντεξε σε παρα πολλα για 4 χρονια. (ετρεξε σε 50 fps dolphin emulator - zelda twilight princsess XD). του έχει γινει φορματ και του έχω περασει windows 7 ultyimate (ειχε svista). μετα την τοση χρηση και την ταλαιπωρια αργει πλεον στο ανοιγμα κλεισμο (δεν ειναι αυτο το τρομερο) αλλα πλεον αν τρξω λολ ουτε με τα πιο χαμηλα settings δεν σταθεροποιουνται τα fps. απο το ναδίρ στο ζενίθ. αυξομειώσεις. στο ιντερνετ τρεχει πολυ καλα και δεν εχει κολλήματα καθολου΄υπαρχουν στιγμές που γενικα κολλαει αλλα μετα παιρνει μπρος και δεν κολλαει πουθενα (οσον αφορα περιβαλλον windows και internet, για παιχνιδια ουτε συζητηση.) , Θα το εκτιμούσα πολυ αν μπορει να καποιος να μου προτίνει τι μπορει να κανω, ακομα και περαν της περπατημένης για να το διορθώσω ? Να σημειώσω πως δεν ακουγεται καθολου θορυβος απο τα fans ουτε εχει θεματα υπερθερμανσης. Σας ευχαριστώ
Σαϊνόμπι Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αυτο που θα μπορουσες να κανεις για δωσεις ανασα στο συστημα ειναι να του βαλεις εναν ssd και ισως λιγο παραπανω μνημη ram.
bain789456 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 μνημη στα 2 g ειναι. θα μπορουσε να ειναι καθαρα και μονο θεμα καρτα γραφικων ?
bain789456 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 επισης στα 32bit παραπανω ραμ απο τα 3,5gb δεν χρησιμοποιείται.... ο ssd θα βοηθήσει μονο στα windows , ανοιγμα κλεισιμο κλπ... το θέμα ειναι το γιατι δεν μπορει να τρέξει καλα παιχνιδια και κολλαει και τι πρεπει να αλλαξω
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Λογικά ειναι αυτο το laptop σου , τα κολλήματα που εχεις μπορεί να οφείλονται στον δίσκο οποτε δες λίγο την υγεία του με το hdsentinel , απο εκει και πέρα μπορείς να του βάλεις εναν ssd και παραπάνω ram
bain789456 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ραμ παραπανω δεν γινεται να βαλω.... δεν θα εχει νοημα. και 8 gb να βαλω παλι τα 3,5 θα χρησιμοποιει στο μαξ. ειναι 32bit laptop. ο ssd καταλαβαινω πως θα βοηθησει απλα τα windows , οχι ομως τα κολληματα του οταν τρεχει παιχνιδια... anyway θα δοκιμασω το hdsentinel ευχαριστω πολυ. οτιδηποτε αλλο εχετε να παραθέσεται καλοδεχουμενο
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ε να βάλεις τοτε x64 bit windows να βλέπουν ολη την ram αυτο δεν ειναι πρόβλημα , τα κολλήματα που εχεις να ξέρει μπορει να ειναι και απο spyware κτλπ αν δεν έχει γίνει ποτε format
bain789456 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 ω ναι... ιχνος θερμοκρασιας και θορυβου... ειναι πιο κρυο ακομα και απο το desktop Μου......
bill27 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Λοιπον επειδη δεν μπορεσα να βρω ποιο λαπτοπ εχεις ακριβως με πεντιουμ,μπορεις να κανεις αυτα : 1)αυξηση ραμ 2)προσθηκη ssd 3)αλλαγη επεξεργαστη (αν γινετε,που πιστευω πως γινετε) απο ebay για αλλαγη επεξεργαστη πρεπει να γνωριζεις το socket,και τα watt του επεξεργαστη να ειναι ιδια. ψαξε και κανενα βιντεακι στο you tube να δεις πως γινονται,και οτι αλλο θες εδω ειμαστε.
nikοs Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Εγώ στη θέση σου θα έκανα σίγουρα μια αναβάθμιση στη RAM , θα την πήγαινα στα 4gb τουλάχιστον.Και μιας και δεν θα γλίτωνα το φορμάτ αφού έχεις 32bit windows θα κοίταζα να βάλω και έναν ssd.Δεν θα γίνει παιχνιδομηχανή αλλά θα σε πάει αρκετό καιρό στα σίγουρα.Ο pentium είναι μια χαρά επεξεργαστής για απλή χρήση και internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα