torm23 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Θέλω να τοποθετήσω κάποιους 120άρηδες ανεμιστήρες στην οροφή του κουτιού προκειμένου να βοηθούν με την εξαγωγή του θερμού αέρα. Δυστυχώς ο χώρος είναι αρκετά περιορισμένος και δε χωρούν οι κλασικοί ανεμιστήρες των 25mm οπότε ψάχνω 15-20mm. Θα ήθελα τις προτάσεις σας σχετικά με την απόδοση και το θόρυβο σε πιο λεπτούς ανεμιστήρες. Με μια γρήγορη ματιά δε βρήκα και πολλές επιλογές. Έχω δεί τη σειρά SLIMLINE της AKASA που βγαίνει σε 3 μοντέλα με διαφορετικά rpm και αντίστοιχο θόρυβο (ο μεσαίος είναι αυτός http://www.e-shop.gr/akasa-ak-fn078-slimline-pwm-fan-120mm-p-PER.811742 ). Έχει δοκιμάσει κανείς τον συγκεκριμένο και μπορεί να μοιραστεί την εμπειρία του; Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ευχαρίστως να τη δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Υπάρχουν και οι Scythe slim 12x12x12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Thanks για την απάντηση. Την έχω δει και τη συγκεκριμένη σειρά, αλλά φαίνονται να υστερούν τόσο σε απόδοση όσο και σε θόρυβο σε σύγκριση με τους AKASA. Ίσως επειδή είναι 12mm (οι AKASA 15mm). Έχεις προσωπική εμπειρία από τους συγκεκριμένους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εχω τον συγκεκριμενο skyhte που ανεφερε ο τερρυ. Δεν φυσαει ουτε σκονη στην ερημο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εχω τον συγκεκριμενο skyhte που ανεφερε ο τερρυ. Δεν φυσαει ουτε σκονη στην ερημο. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει φίλτρο και σήτα στο κουτί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Έχω στο HTPC τον AKASA.Σε σχέση με αυτόν που ερχόταν το κουτί,είναι περισσότερο θορυβώδης.Δεν τον συστήνω,αλλά αφού υπάρχει πρόβλημα χώρου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Έχω στο HTPC τον AKASA.Σε σχέση με αυτόν που ερχόταν το κουτί,είναι περισσότερο θορυβώδης.Δεν τον συστήνω,αλλά αφού υπάρχει πρόβλημα χώρου... Δυστυχώς οι απλοί 25mm ανεμιστήρες δε χωράνε με τίποτα. Απο απόδοση τουλάχιστον λένε κάτι ή ούτε καν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 εδώ είσαι : http://www.e-shop.gr/raijintek-aeolus-beta-fan-black-black-120mm-p-PER.814795 http://www.e-shop.gr/raijintek-aeolus-alpha-fan-140mm-black-black-p-PER.811691 πολύ δυνατοί... έχω τους scythe slim 800rpm και δεν κάνουν τίποτα πραγματικά, το ίδιο είναι και οι akasa. Της raijintek ιδικά ο 2os είναι πολύ δυνατός αν και 14αρης μπορείς να τον βιδώσεις σε 12αρα υποδοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δυστυχώς οι απλοί 25mm ανεμιστήρες δε χωράνε με τίποτα. Απο απόδοση τουλάχιστον λένε κάτι ή ούτε καν; Για την χρήση που προορίζεται,καλός είναι. Ποιο κουτί έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Έχω το Fractal Design - Node 804 http://www.e-shop.gr/case-fractal-design-node-804-black-p-PER.911817 Θέλω να τοποθετήσω 2 120mm στην οροφή προκειμένου να διώχνουν τον ζεστό αέρα από την ψύκτρα της CPU. Η ψύκτρα είναι η Noctua NH-D14, η οποία λόγω μεγέθους δεν αφήνει χώρο για να τοποθετηθούν 25mm ανεμιστήρες (εξέχουν οι βάσεις που κρατούν τους ανεμιστήρες πάνω στην ψύκτρα και κόβουν τον χώρο που θα μπουν τα ανεμιστηράκια). @SigmaDelta Thanks για τις προτάσεις. Ο πρώτος δεν φαίνεται καλύτερος από τον αντίστοιχο της AKASA (μικρότερο CFM με λίγο λιγότερο θόρυβο). Ο δεύτερος φαίνεται όντως καλός αλλά φοβάμαι οτι δε θα χωράει EDIT: Κοίταξα ξανά το manual και απ οτι βλεπω μπορω να τοποθετήσω και 140mm ανεμιστήρες στην οροφή οπότε δεν περιορίζομαι στους 120mm που είχα πει αρχικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Έχω το Fractal Design - Node 804 http://www.e-shop.gr/case-fractal-design-node-804-black-p-PER.911817 Θέλω να τοποθετήσω 2 120mm στην οροφή προκειμένου να διώχνουν τον ζεστό αέρα από την ψύκτρα της CPU. Η ψύκτρα είναι η Noctua NH-D14, η οποία λόγω μεγέθους δεν αφήνει χώρο για να τοποθετηθούν 25mm ανεμιστήρες (εξέχουν οι βάσεις που κρατούν τους ανεμιστήρες πάνω στην ψύκτρα και κόβουν τον χώρο που θα μπουν τα ανεμιστηράκια). @SigmaDelta Thanks για τις προτάσεις. Ο πρώτος δεν φαίνεται καλύτερος από τον αντίστοιχο της AKASA (μικρότερο CFM με λίγο λιγότερο θόρυβο). Ο δεύτερος φαίνεται όντως καλός αλλά φοβάμαι οτι δε θα χωράει Κοίταξα ξανά το manual και απ οτι βλεπω μπορω να τοποθετήσω και 140mm ανεμιστήρες στην οροφή οπότε δεν περιορίζομαι στους 120mm που είχα πει αρχικά τότε γιατι δεν πας σε αυτα π σου είπα και ψάχνεσαι ακομά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Προς τα εκεί με βλέπω. Ο 140άρης φαίνεται πολύ καλός για την περίπτωσή μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δές και τους Ultra Sleek Vortex της Prolimatech.Έχω ένα 14αρι που ψύχει όπισθεν της μητρική. Αρκετά καλή ροή αέρα,χαμηλά επίπεδα θορύβου,αλμυρούτσικη η τιμή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δές και τους Ultra Sleek Vortex της Prolimatech.Έχω ένα 14αρι που ψύχει όπισθεν της μητρική. Αρκετά καλή ροή αέρα,χαμηλά επίπεδα θορύβου,αλμυρούτσικη η τιμή του. Εντυπωσιακές επιδόσεις και επίπεδα θορύβου... όντως αλμυρούτσικη η τιμή Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα