Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, με αφορμη αυτο εδω το video

,εκανα αναβαθμιση απο 550τι σε 280χ,και λεω τωρα εγω μπορω να κουμπωσω την παλια μου 550τι στο συστημα?
Δημοσ.

Χρειαζεται lucid hudra chip. Μια μονο μητρικη ειχε βγει αν δεν κανω λαθος.

Αλλα και να γινοταν θα εχανες γιατι και 100% scalling να ειχες, παλι θα εχανες γιατι 2Χ 550 < 280.

Αν θες βαλε την σαν phusX (η οπως σκτ λεγεται δεν θυμαμαι :P )

Αλλη επιλογη να την δωσεις κανα 50-60 ;)

• Like 1
Δημοσ.

ποιο πολυ για να πειραματιστω θελω παρα για αποδοσης, να δω τι παιζει.αμα γνωριζει καποιος πως το κανω ή αν εχει κανα link να διαβασω θα το εκτιμουσα

Δημοσ.

Αν υποστηριζαν dx12 θα γινοταν. Το βιντεο εξαλλου λεει αλλα. Εκει εχουν δυο amd και δυο nvidia και τα χρησιμοποιουν αναλογα το game, οχι μεταξυ τους. Τουλαχιστον αυτο ειχε κανει και ο linus.

Αυτο που θες εσυ απλα δεν γινεται. Απλα. Αν θες μπορεις με modded drivers να εχεις την 280 για εικονα και την αλλη PhysX. Μεχρι εκει ;)

Το dx12 υποστηριζει πιο unified αρχιτεκτονικη και θα μπορουσε. ΑΝ ηταν Dx12.

Αυτα :-)

Δημοσ.

επιδι εχω κανει και γω κατι σχετικο στο παρελθον ( 4890+4870 cf + 980gtx+ for cuda, physix ) 

το μονο που ειδα ηταν μεγαλη καταναλωση ρευματος........ και μεγαλες θερμοκρασιες στο κουτι μου.

περιμενω windows 10 με dx12 και σχετικους τιτλους που να βλεπουν ati+nvidia για να δω να αξιζει, αν ναι τοτε η 970 θα εχει παρεα με μια radeon της εποχης......

περισσότερο θα πρέπει να μας απασχολεί η σωστη αξιοποίηση των επεξεργαστών με τους cores που εχουμε σημερα και οχι για τις καρτες. 

εξαλλου σε καρτα οτι πληρωνεις περνεις, αλλα σε επεξεργαστη στα παιχνιδια ειναι ειρωνια, Ι7 ποιο κατω σε καρε απο Ι5 και amd fx ποιο κατω απο Ι3 η Ι5.

και ολα αυτα γιατι τα παιχνιδα δεν γράφονται για multicore cpu.  

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...