mary Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Σύμφωνα με ανακοίνωση της Disney, η οποία έχει εξαγοράσει τη Lucasfilm, η δημοφιλής σειρά ταινιών Star Wars πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά σε ψηφιακή μορφή για "κατέβασμα" από γνωστές υπηρεσίες του χώρου. Στις 10 Απριλίου 2015, λοιπόν, 38 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του Star Wars Episode IV και λίγους μήνες πριν τη προβολή του Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, ολόκληρη η συλλογή και των έξι ταινιών Star Wars θα είναι διαθέσιμη για "κατέβασμα" σε υψηλή ανάλυση, σε πολλά ψηφιακά καταστήματα, όπως τα Apple iTunes, Google Play, Xbox video, Amazon Video, Disney Movies Anywhere και Verizon FiOS. Επιπλέον, η ψηφιακή συλλογή των Star Wars θα περιλαμβάνει και bonus υλικό, όπως τα σαρδάμ των ηθοποιών, ειδική περιήγηση, πλάνα από τα παρασκήνια, αλλά και ενδιαφέροντα στιγμιότυπα. Ωστόσο, η ανάλυση που θα παρέχεται θα είναι 720p και η τιμή θα είναι ίδια με τη συλλογή σε Blu-ray, που αγγίζει τα 90 δολάρια. Επιπλέον κάτι που μπορεί να μη κάνει χαρούμενους τους θαυμαστές των συγκεκριμένων ταινιών είναι ότι και οι έξι ταινίες αφορούν τη Special έκδοση, η οποία συνήθως συνοδεύεται από επιπλέον σκηνές και δεν είναι αυτή που προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Site: Blog GSMArena | PhoneArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
basilis5 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 720p ειναι fail. Και σε αυτη τη τιμη καλο θα ηταν να ειχε και τις original ταινιες της 1ης τριλογιας με τον κακομουτσουνο yoda..
UncleKim Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 90 $ για 720p, σε ψηφιακή μορφή? Χμμμμ, μετά φταίμε εμείς.... 1
Cell_7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 720p ειναι fail Εμένα πάντως μου βγάζει πως υπάρχει 1080p στο iTunes 1
vdeseris Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εμένα πάντως μου βγάζει πως υπάρχει 1080p στο iTunes 4,69GB για τα 720p και 5,19GB για τα 1080p?? Nice...
Bourdoulas Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Οι ταινίες είναι διαθέσιμες σε ψηφιακή μορφή εδώ και πολλά χρόνια 11
tsonta Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δεν θέλω να σας υποτιμησω αλλα μονο εγώ διαβασα: Στις 10 Απριλίου 2015, λοιπόν, 38 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του Star Wars Episode IV ............... και οι έξι ταινίες αφορούν τη Special έκδοση, η οποία συνήθως συνοδεύεται από επιπλέον σκηνές και δεν είναι αυτή που προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες.
drpaneas Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 50 ευρώ και οι 6 σε bluray pack, μαζι με bonus disks. Nice 2
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 σχετικό - άσχετο παίδες, άλλα ψάχνω εδώ και χρόνια τις original ταινίες (1η τριλογία) σε bluray ή έστω dvd. Δεν θέλω τις "modified" versions του Lukas με αποκορύφωμα το τραγικό "NOOOOOOOOOooooooo" παίζει πουθενά collector's pack online με τα original original;
Ntinaras Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 εδω περιμενουμε πως και πως να τις δουμε σε 4k και οι εβραιοι θελουν να τις πουλησουν ψηφιακα σε 720? παιζει να μη πουλησουν ουτε μια τα ατομα που θα πληρωναν για να ξαναδουν σταρ γουορς ειναι καηλες νερντουλες που θελουν να τις απολαυσουν και οχι απλα να τις δουνε.
Oxygene Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Athanasios μόνο σε κανά torrent αν βρείς κάτι, επισήμως σε τέτοια ποιότητα δεν παίζει να βγούν 1
Regulus Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Καλημέρα κι έφεξε. Προσωπική μου άποψη από αυτά που έχω δει. Ταινίες που έχουν γυριστεί σε φιλμ είναι άθλιες όταν μεταφερθούν σε HD. Απλά βλέπεις HD κόκκο. Μπορεί να φταίει η μεταφορά ή η αρπακόλλα των εταιρειών.
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Athanasios μόνο σε κανά torrent αν βρείς κάτι, επισήμως σε τέτοια ποιότητα δεν παίζει να βγούν ευελπιστώ η Disney να βγάλει collection την original τριλογία, όχι τα modified, αν και τα τελευταία βγήκαν σχετικά πρόσφατα... για να δούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα